Üzenj neki itt! (beszélgetés)
Kűzdj, kérlek!
Soha ne add fel!
Én sem teszem!
Nagyon szeretlek!
igen,vérkép rendben,ami eltérés szokott lenni,az a kevés folyadék fogyasztásra utal,de erre most már igyekszem nagyon odafigyelni...
miket szedek össze?szinte mindent,de tényleg....legutobb pl köldökbetegségem volt,szembetegség mindkettőn,de olyan,amivel kórházban akartak tartani...a húgyúti és női betegségekből szinte kigyógyulni nem tudok.ez csak kis ízelito mert nem ide tartozó téma,de már lassan nincs egy fajdalommentes napom...nem panasznak szánom tényleg,csak nekem ez nagyon szokatlan,mert mindig nagyon ellenálló voltam és erős.úgy látszik,öregszem :))
Például?
Voltál már kivizsgáláson?
Vérkép, vizelet, kardiológia, ultrahang (hasi, nyaki), mellkas rtg.?
köszönöm szépen a jókívánságodat!
sejtésem szerint az immunrendszerem nem működik megfelelően-talán...a legképtelenebb dolgokat szedem össze,meg igazából mindent amit csak lehetséges.
Igen, gondoltam, hogy a munkahelyről van szó. Csak nem értem, hogy miért nem tudják bekapcsolni/megcsinálni.
A fűtésszezon elején volt, hogy én a hétfőt végig fagyoskodtam (kabát, sál, alatta pulcsi+kardigán), sajnos kesztyűm nem volt és sapkám se;)
Klímával fűtöttem, de az csak délutánra fűtötte fel az irodát.
Másnap kollegina szintén így volt mint én, de szerdára beindult a rendszer, azóta jó;)
Jobbulást kívánok!
Mi a bajod?:(
Tudunk segíteni?
esetleg ötletelünk, hogy merre indulj!
Nem itthon, hanem a munkahelyen. Hét egyetlen napján sem volt jó, bár dolgoznak rajta, nem értik a probléma okát. Jéghidegek a radiátorok, még a cső is.
Most rendeltem online munkaruhához színben illő kardigánt...:D Garázsban van egy használaton kívüli olajradiátor, ha hétfőn sem lesz fűtés, keddre kerítek fuvarost.
Szóltatok már bent?
Nálunk is volt még a fűtés szezon elején ilyen, de csak egyszer kellett szólni és délutánra befűtöttek, addig meg a légkondival fűtöttünk...
Nekem meg a héten többször kellett betétkamatot számolnom a fiókos kollégák helyett, ami tök egyszerű, mert tudja a kamatlábat, tudja, hogy hány napra jár, stb., és nem is az ujjain kellene kiszámolnia, ráadásul megtehetné, hogy programon belül csinál egy kalkulációt...
Amikor ilyet kérnek, akkor mindig azon gondolkodok, hogy vajon miket mond az ügyfeleknek? Szegények:(
További ajánlott fórumok:
- 2009 február - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!
- A Hottentotta kiralya nem szereti az R betut, mit adunk neki enni?
- Kezdjünk együtt neki az életmódváltásnak!
- Üzenj neki zenével :)
- Ez a nap a pénteké. Üzenj neki valamit!
- Ez a nap a Hétfőé! Üzenj neki valamit:)