Üzenj neki itt! (beszélgetés)
Uhh.
LG okos tv van nekem is.
HDMI 3 - ba dugva. Ki kellett választani milyen csatlakozásból adjon képet.
Ki van választva a kártya?
Egy 8 csatornás listából az istennek nem tudunk kikeveredni. Megvan a teljes lista, kiválasztom, de a lapozó gombot nem érdekli. Nézés üzemmódban meg hiába írok be csatornaszámot, arra süket a távirányító.
Be vagyunk korlátozva 8 csatorna nézésére. Többi a másik ósdin látható. Itthon rohad az ember 2 hétig ezzel, ne ragozzuk...
Kedves Mikulás!
Én nem kérek ajándékot, csak hogy essen már végre a hooooo... Az sem baj ha óriási pelyhekben.. Csak essen 🙏🙏🙏🙏🧚♀️🧚♀️🧚♀️💌🎅🎄
Nem nagyon kapni már mást...szerintem akinek képcsövese volt, az tv-t szeretne nézni. Nem pedig 100 ezret adni olyan funkciókra, amit úgysem fog kihasználni.
Mi akkor vettünk grillezős-crisp funkciójú mikrót, amikor ilyen alig volt a piavon-kárpótlási jeggyel lehetett fizetni. Egyetlenegyszer nem sütöttem-főztem benne, csak melegítettem.
Elszaladt a technika mellettünk, és biztos vagyok benne, hogy ez mindenkivel megtörténik. Még a szakmában dolgozó szerelővel is, ha nem naprakész.
Ne is kapj!
Nem ér annyit.
Én most filózom azon, hogy bekapcsoljam. :D
Na?
Mi a baj?
Akkor kb. tudod;)
Ez olyan, mint az FB-n a lájkolás vagy az emoji jelek. Szomorú, vicces, stb.
Én ha kapok pl. kávé jelet, akkor én hozom a kávéhoz a sütit, azaz küldök egy süti;)
Vannak, akiknek van kedvenc jelük, igyekszem fejben tartani, hogy ki mit szeret és azt küldök.
Már volt olyan kedves egy hölgy aki kérdésemre elmagyarázta h mit is jelent a jel-küldés, de még mindig nem vagyok tisztában vele.
Őszinte leszek. Udvariasságból viszonozom őket.
Valószínű, hogy nem rám gondolsz, de én szabin vagyok;)
És jelet is küldtem neked, akkor lehet, hogy még is én?
További ajánlott fórumok:
- 2009 február - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!
- A Hottentotta kiralya nem szereti az R betut, mit adunk neki enni?
- Kezdjünk együtt neki az életmódváltásnak!
- Üzenj neki zenével :)
- Ez a nap a pénteké. Üzenj neki valamit!
- Ez a nap a Hétfőé! Üzenj neki valamit:)