Útitárs kereső (beszélgetés)
Sziasztok!
A jövőheti Volt fesztiválra keresek egy útitársat/kísérőt aki eljönne velem.
Mátészalkáról indulok 06.26.án és 07.02ig
a költségeket én állom.
Ha kedvet kaptál ,akkor írj rám.
Sziasztok!
Tengerparti nyaraláshoz keresek női útitársat a 30-45 év közötti korosztályból. Júliusban vagy augusztusban szeretnék menni, és elsősorban Málta, Portugália, Spanyolország, vagy valamilyen egzotikus ország érdekelne. Köszönöm, ha írsz!
Sziasztok!
Budapesten élő 67 éves nő enyhén mozgáskorlátozott, Bottal járok, keresek hasonló korú és egészségi állapotu utitársat, esetleg utitársakat nyaraláshoz.email:kellerjudit49@freemail.hu
Sziasztok!
Róma
Ryanair airplane
Június 21-24 ig
Valaki esetleg tart ezzel a járattal ?
Útitársat keresek már lefixált Spanyolországi utazáshoz. Malaga, május 10-17. A repjegy névváltoztatásba kellene belefizetni.
A többit érdeklődés esetén.
Végre itt a tavasz és a jó idő!Szívesen kirándulnék a természetbe de sajnos nincs kivel.Nem gondoltam nagy túrára, inkább csak sétálgatnék. Pl: Gellért hegy, Városliget, Budai- vár. stb. Van kedve valakinek velem jönni?
55 éves elvált nő vagyok. Nem kapcsolatot keresek,csak barátokat egy közös kiruccanáshoz.
Gyere ki velem
egyiptomba
sharm el sheikre , Felmelegedni Néhány napra ...
Mivel hapsi vagyok , elsősorban hölgy utitársat keresnék.../mielőtt férreértodne, nem szexturát tervezek . :-)
Szoval ; voltam már egyiptomban kint soxor.
Ezért kezdő utazoknak is ajánlom magamat.
Az érvek h miért is jőjj velem ;-)
-Ahova megyünk , a varost és a kornyékét ugy ismerem mint a tenyerem .(maga a város is kb 50kilométer a partvonalon )
-Igy a néhány nap alatt anyit latsz tapasztalsz mint más egy hosszu kintlét alatt.
-Mindég igy most is , motort bérlek . Ezzel járjuk be a kornyéket kotetlenül.
-A KÖLTSÉGEID egy jó RÉSZÉT ÁTVÁLALOM.
Mivel h egyedul mennék is ki kellene fizetnem...igy állom kint a transzfer, a szállás ,a motorbérlés a benzin költségeit.
-ismerem kint az érintetlen turistak altal nem latogatott csodalatos ép koralszirtekkel teli és a mangrovés partszakaszokat./ezek sem fizetősek/
-van kinti magyar ismerősöm . Aki szivesen lát minket . (Kinti arabhoz ferjhezment holgy )
-és még sok egyéb. ..
Ami feltétel , legyünk szinpatikusak egymásnak .
Én barátságos , kedves , figyelmes .nem idegbajos ember vagyok .
Ha te is hasonlo mentalitásu vagy , akkor biztos jo utitársak lennénk.
Negyvenes normális hapsi vok csongrad megyéből.Irj ha felkeltettem érdeklődésedet !
Más egyiptomi célpont is szoba johet.ill valaszolok ,segitek szivesen ha van kerdesed...
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni a szakdolgozatom sikeres elkészítéséhez, melyben az Airbnb, Uber és más közösségi megosztásra épülő vállalat megítélését vizsgálom. A kitöltés nagyjából 10 percet vesz igénybe, de nekem nagyon nagy segítséget jelent.
Köszönöm szépen előre is!
Itt a link: [link]
Sziasztok!
Jövő héten megyek kocsival Varsóba, és ehhez keresek útitársat(30/F vagyok), rendszeresen járok Berlinbe is, tehát a vezetés nem probléma - de nem hátrány, ha más is tud :)
Egyelőre még rugalmas a dolog, de a szerda, azaz 03.16. mindenképpen benne kell, hogy legyen (pl. kedd-szerda-csütörtök)
Érdeklődni e-mailben lehet padam20@gmail.com
Sziasztok!
Külföldi utazáshoz keresek 30 éves korig kb. utitársat.
Ötletet várnék. New York - Chicago - Los Angeles útra mennék, de kéne egy agolul tudó utitárs. 62 éves fiatalos férfi vagyok. 2015 Aug. közepétől kb. 5-6 hét kocsival. Keresek valakit, akinek beszállnék a költségeibe valamennyivel, és eljönne velem. Ez jutott eszembe, hátha tud valaki segíteni!
Fábián Attila E-mail: fabiana9@t-online.hu
Szia.
En 33 eves srac vagyok es Torokorszagba szeretnek menni. Az nem erdekelne?
Sziasztok !
Útitársat keresek mennék Tunéziába, Egyiptomba stb..:)
26 éves lány
2013.október 11.-én induló 15 napos Egyiptomi körutazáshoz keresek útitársnőt.
Nagyon szeretek utazni, az elmúlt években sok helyen jártam, csodálatos dolgokat láttam, most azonban férjem mozgásszervi megbetegedése miatt már nem tud velem jönni. Olyan útitársnőt keresek, akit szintén érdekel az ókori kultúra, más népek megismerése, élmények új tapasztalatok szerzése. A körutazás végén pár napot Hurghadában töltünk pihenéssel, sznorkelezéssel.
Keresek vkit 20-23 év között, akinek kedve lenne nyaralni menni júli elején Bulgária napos partra: bulizni tengerparton sütkérezni várost nézni ilyesmi.
Sajna nem találtam rá útitársat, de nagyon szeretnék menni. Elsősorban inkább lányra gondoltam:P
Ha érdekel írj nekem és egyeztetünk infokat, képet bmit:)
Rólam röviden: vidám kedves csajszi vok és fősuliba járok.