Útitárs kereső (beszélgetés)
Üdv. Én egy 23 éves diáklány vagyok aki Németországban lakik.
Egy lányt keresek aki szívesen utazna velem Szaúd Arábiába, pontosabban Riyadh-ba. Mindent én fizetek! (Vízum+Repjegy+PCR +Szállás+Étel+Belépők stb). Egy petákot se kell költened! Én 1 hónapra foglaltam magamnak, de neked foglalhatok kevesebb időre ha az megfelel. Én 22.-én érkezem és 26.-ig maradok.
Akit keresek:
●18-28 éves korában járó lány aki beszéli az angolt
●van útlevele
●tud csinálni egy PCR tesztet 72 órával Szaudiba érkezés előtt
●Önállóan el tudsz igazodni egy reptéren
●megbízható, mert egy olyan országba megyünk ahol a bűnözést bármilyen formában szigorúan büntetik!
● Be van oltva ezek közül egyikkel: Moderna, Pfizer, Astra Z. (Mindd 2 oltás) és van angol nyelvű papírkája róla
● rendezett megjelenésű higiénikus hölgy
●barátságos és szeret szocializálódni
●Nem rasszista
●jó fej és tud viselkedni
●nem megy át totál idiótába ha iszik egy pár pohárral
Amiket csinálni fogunk:
☆Kipróbáljuk a legjobb éttermeket
☆Múzeumokat látogatunk
☆Vásárolgatunk
☆Megnézzük a nevezetességeket és a történelmileg jelentős helyeket
☆Utazhatunk Bahreinbe és bulizhatunk
☆Bár a tengerpart távol van Riyadhtól, egy kis csobbanás is megoldható ;)
☆HA lessz egy nap ami nem lessz túl meleg akkor bedouin sátrazunk is és grillezünk bár most elég nagy ott a forróság.
☆Eseményekre megyünk
☆tevéket simizünk 😌
☆STB
Amit tudni kell:
- Alkohol és drogok bevitele tilos Szaúdiban
- Nagyon meleg van szóval túl sok kültéri tevékenységet nem fogunk csinálni ha bár este nincs annyira meleg és korán reggel sem.
- Nem kell csadort viselni, de lehetőleg a térdet és dekoltázst takarni kéne
- Tengerparton is lehetőleg egy kellemes lágy muszlin anyag elfér a bikinin de maj veszünk ha kell emiatt nem kell aggódnod
-nem sértheted meg a helyieket és nem készíthetsz róluk fotókat a megkérdezésük nélkül
Nagyon remélem hogy találok egy jófej csajt akit érdekel ez az ország és a történelme. Leinformálható vagyok és biztonságban leszel. Ha magadra tálaltál kérlek írj.💓💞💞💓
(Hetero vagyok nem szexuális töltetű az ajánlat)
Budapesti 47 éves, kedves, ápolt, diplomás férfi vagyok. Melyik Nő csatlakozna hozzám közös balatoni utazáshoz?
Időpont: július 29-31. Lehet egy napos vagy 2 napos is az utazás.
Saját autóval rendelkezem. Wellnessre is nyitott vagyok, uticélt közösen is kiválaszthatjuk.Email: mtborabudapest@gmail.com
Juli és auguszt között terveznék 2-3 napos nyaralást.
Erre keresek 30 és 40 év közötti női partnert .ha esetleg lenne kedved.írj vagy hívj
vilmos8412@gmail.com
06305773486
Sziasztok! Útitársat keresek hölgy személyében, aki elutazna velem egy aktív pihenésre az olaszországi Dolomitokba. Nagyjából egy hétre tervezem az utazást július elején.
Sportos, fiatalos, 55 éves férfi vagyok, aki 35-45 év közötti hölgy útitársát keresi.
Amennyiben érdeklődsz az utazás felől, kérlek, a részletekért írj a mail-címemre. Üdvözlettel.
Belföldi nyaraláshoz keresek hölgy útitársat!
41 éves férfi vagyok.
Úticél: belföld, strand, termál, ami időjárás-független. (Tó, folyó kizárva.) Kirándulás, bográcsozás, szalonnasütés, tollasozás, stb., tehát valamelyest aktív pihenés, nem csupán napozás a cél.
1 vagy 2 hét (július-augusztus hónapokban bármikor)
Kemping, faház, szálló, hotel részemről mindegy!
2x-35 év közötti lány/hölgy nyaralótársam keresem.
nyaralotars2020@gmail.com
Útitársat keresek!Akár egész évben is,mivel rengeteg a szabadidőm.Lakóautóval rendelkezem,tehát lehet,bel-külföld egyaránt /kemping/.Lehet más formában is
repülő szálloda stb. Csak hölgyet keresek nem baj ha van cca. kamasz lánya,mivel nekem van egy kamasz kisfiam 14 éves./Én egy idősebb apuka vagyok a kisfiam nincs mindig velem.Tehát lehet kettesben lehet gyerekekkel is.Részletek megbeszélés tárgya.Nincs semmi kötelezettség---nagyon szeretek utazni .Költség kímélés és nem jó egyedül.Ha kapok fényképet megköszönöm email:gabortorok3@gmail.com
Tengerparti nyaraláshoz és városnézéshez keresek útitársat. 27 éves pesti lány vagyok. Időpontot megbeszéljük.
maggio.mer55@gmail.com
Szép napot!
Útitársat keresnék Szlovéniában április 17-19 között buszos út. Kétágyas szoba reggelivel.
39.900-ft.
Kérlek írj ha érdekel.
55 éves nő vagyok, vidám alkalmazkodó természete van.
Március 07. indulással Franciao-i síutra útitársat keresek, mert egyedül kissé nehézkes a foglalás...
20/6628451
Sziasztok!
Az idén nyáron terveim szerint júliusban szeretnék elmenni 3-5 napos külföldi városlátogatós programra, vagy lehet benne 1-2 pihenős tengerpart is, utazási irodával. Hölgy útitársat keresek (49 éves nő vagyok)
Szia
Én rendszeresen sok helyre utazom és angolul beszélő csinos kedves hölgyet keresek hozzá nem szex céljából, hanem hogy jól érezzük magunkat. A költségeket természetesen én állnám. Ha érdekel esetleg itt elérsz: gao@exclusive.hu
Sziasztok!
Év elején velük voltunk Ázsiában és jövő januárban is velük fogunk utazni.
Akit érdekel a leírás alapján, keresse meg a szervezőt.
vaktivia@gmail.com
2020
A program:
Malajzia, Kuala Lumpur - városnézés (2 éjszaka)
Kambodzsa, Siem Reap - Angor templomváros-kirándulás (2-3 éjszaka)
Thaiföld, Bangkok - városnézés (3 éjszaka)
Thaiföld, Phuket - tengerparti pihenés (6 éjszaka)
Katar, Doha - városnézés (1 éjszaka)
Szállás kipróbált 4-5 csillagos szállodákban (reggelis ellátás).
Utazás Qatar Airways légitársasággal.
Utazási asszisztencia az egész út során.
Ár: 1799 euró/fő (tartalmazza a repülőjegyeket, szállásköltséget, vízumot, transzfereket)
Sziasztok!:)
Szeretnèk elutazni ès egy kicsit kikapcsolódni.Sajnos az anyagi helyzetem nem a legjobb,így olyan fèrfi útitársat keresek aki tudnà àllni a költsègeket.:)
Rólam röviden.Szőke hosszú hajam van,kèk szemem,175 cm magas vagyok,kedvesnek tartom magamat:)
blondebeauty437@gmail.com
#Egyiptom #Hurghada
Sziasztok!
Július 14-től 21-ig Egyiptomban leszek (Hurghada-Amwaj hotel)
Van valaki közületek aki esetleg ebben az időben szintén itt vagy a környéken fog tartózkodni?
Részt vehetnénk együtt közös programokon😊
Szia!
Napolyba nincs kedved utazni?
Maj.2-tol 5-6-ig keresnek Napolyi utazashoz magam melle egy jofej,jol szitualt Holgyet 20-50 korosztalyban.
Autoert megyek trelerrel,lefele egyedul,vissza fele 2-fovel.
Szallast,etkezest biztositom.
Legy kedves,mas nem szamit!
Ha erdekel a Vezuv akkor gyere😊!
Szia!
Július 29-augusztus 3 között tervezek egy osztrák utazást a Mondsee körül, ill. szeptember elején egy olasz utat Jesoloba. Friss levegő, sok kaland és jó társaság vár. Van még 3 szabad hely van az autóban (egy pár vagy nő is jelentkezhet), költségmegosztás alapon.
Email: goldengatetom@gmail.com
Törökországi utazáshoz, 3-5 napra keresek hölgy útitársat. Még nem terveztem meg semmit pontosan, egy jófej 20-40 éves lányt keresek, akivel lehet bulizni, vásárolgatni, sétálni.
30 éves vagyok, diplomás, nyelveket beszélek. Nem mellesleg jófej;)
Márc. 15 hosszú hétvége körül mennék valamikor. SZállás lés repjegy sincs még, ezért rugalmas, olyan helyre megyünk amit együtt döntünk el. A hotelek sem drágák, de akár apartmanba is mehetnénk, akár többen is. Elég jók most az árak ott, lányoknak bevásárláshoz is. A szállodában minden ott van, amire szükség lehet, szórakozás-bevásárlás egy helyen, ha apartmanba vagy kisebb szállodába megyünk, akkor több költőpénzzel kell számolni.
Írjatok itt az oldalon és cserélünk kontaktot;)