Utálom, hogy időnként olyan teszteket kell kitölteni... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Bankszféra, az persze más, mint az én munkahelyem, munkaköröm. Én adminisztratív munkakörben dolgozom, titkárnő vagyok és kitöltetnek velem egészségügyi teszteket, csak mert egészségügyi intézményben vagyok titkárnő. Maximum bemegyek egyik-másik rendelőbe viszek kötelező iratokat vagy nekem adnak át iratokat adminisztratív feldolgozásra.
A recepción sem dolgoztam soha, mégis az egészségügyi kérdéseken túl a recepciós munkájával kapcsolatos kérdéseket is meg kell válaszolnom.
Én bankszférában dolgozok és egy kicsit sem tartom hülyeségnek, feleslegesnek.
Persze, nekem már unalmas, de sokak innen tudnak meg rengeteg olyan szabályt, amit követniük kell.
Nálunk teljesen szakmai tesztek vannak és meg van adva, hogy mennyi az a minimum pontszám, ami alatt megbukunk és újra kell vizsgázni.
Szerintem nagyon hasznos.
Nálunk is vannak tesztek. Havonta 2-3 db.
Nálunk is mindenkinek ki kell tölteni, MNB előírás. Ha valaki nem tölti ki, akkor el is küldhetik.
A főnököm azt mondta, a központ, ahonnét a teszteket küldik megoldásra, nincs tekintettel arra, hogy kinek mi a munkaköre. "Köszi".
Egyik kolléga azt mondta, mivel én is használom az adott programot, ezért küldik nekem is a tesztkérdéseket. Igen, csak én olyan részeket használok néha a programban, amelyeknek nincs közük a tesztkérdésekhez.
Világéletemben utáltam a felesleges dolgokat.
Elolvasom, megjegyzem a tudnivalókat, aztán nekihasalok a kérdéseknek. Általában második vagy harmadik nekifutásra sikerül az összes (20) kérdésre hibátlanul válaszolni. Puskázni sem lehet, mert időkorlát van és mindjárt válaszolni kell. Maximális elvárás van, az összes (20) kérdést hibátlanul kell megválaszolni.
Ahhoz képest, hogy soha egyik kérdés kapcsán nem használtam a tudnivalókat soha, azóta sem, szerintem jó eredmény, hogy második vagy max. harmadik nekifutásra gyorsan (időkorlát) megválaszolom mindegyik kérdést.
További ajánlott fórumok:
- Mi történik, ha valaki nem hajlandó a népszámlálással kapcsolatos kérdőívet kitölteni?
- Hogyan kell a készpénzfizetési számlatömböt kitölteni?
- Voltatok már olyan állásinterjún, ahol IQ tesztet is kellett kitölteni?
- Azt hallottam, hogy az allergia után is jár adókedvezmény.A szakorvosnak kell valami papírt kitölteni hozzá.Tudtok erről valamit?
- Nem értem a terhességi teszteket, vitt titeket is tév útra egy hamis pozitív teszt?
- Miért nem szeretjük a teszteket kitölteni, itt meg örömmel felelünk?