Update péksütik és termékek! (beszélgetés)
A 2009-es dvd-n Réka állt PG mellett,és érdeklődött: Milyen zenére fogunk tornázni??" PG nem nagyon erőltette meg magát a válaszokkal: "Csajoknak való,szeretni fogod.":-DDD Hogy ki az,mi az,kit érdekel...:-)))
Én néha úgy elviselnék slágeresebb számokat,amiket legalább énekelni lehetne közben,vagy dúdolni....
nembaj, csak ne hagyd abba...llényeg,h csináld..v a mennyiség számít?? dontsd el ezek után :D
:))))))) asszem a 2009-es dvd-n nyomja a combosnál hogy partyyyyyy van és összevissza táncol közben, te meg nyomjad!! Az mekkora :))) Hűhaaaaaa
jovore már csak délig, utána meg soha :D attol fugg, hlesz belole update fagyi v sem :D
én is vissza szoktam neki beszélni :D
hát igen :)))) és akkor azt is tudjuk hogy a sárgadinnye 2es kódú, tehát délután 2ig eheted (régen meg 3ig ehetted:))))
kiváncsi vagyok mikor tér be egy "hithu" update-s vki, aki az egészet sértésnek fogja venni és megszolja,h minek szolunk hozzá, hacsak kritizálunk :D
Hát még ha látnál tornázni! :-DDD
ooo, nagyon sok kedvenc száma van és akkro megáll és mi is megállhatunk kicsit táncolni, de "abbanehaaagyd"
Ó,én azt nem bírom,amikor már az ezredik lábemelést csinálom,aztán ez meg elkezd az update rendszerről beszélni,hogy így a kódok,úgy a kódok,milyen számot rendelhetem meg...Kit érdekel?! Én ott éppen majd' meghalok,meg fáj,és küszködök,azt se tudnám megmondani akkor,mikor születtem,nemhogy egy telószámot megjegyezni,pont nem az érdekel engem abban a pillanatban,hogy mit nem ehetek utána..:-DDD
Asszem' a tavalyi dvd fenék részénél van egy mondata,miszerint "Kemény vagy...Keményen gyere..." :-DDD Ezen még mindig nem tudok röhögés nélkül túljutni...:-DDDD És a sárgadinnye....:-DDDD "Mi ez a szám PG?" "ez a kedvenc számod...Nem ismerted fel?" :-DDDDD
megpusztulok a beszolásaidtol :D
a nekem onnan volt anno, fogalmam sincs már mi a neve...hugom...rászedem nagy nehezen álljon be mellém és csináljuk... 1x8, 2x8 elszakadt :S nem egy eroember a hugom, de meglepodtem...utána ugy dontott,h neki felesleges lábra gyurni :D
ezen én is agyaltam már, hogy bakker mi van ha közben elszakad, vagy lerepül???? Ezért nem is vettem még... hát nem tudom.
Én esküszöm,nem merem használni a gumiszalagot..Egyszer valahogy kicsúszott a lábam belőle fenekezés közben,és olyat sikerült a saját s*eggemre gumiszalaggal rácsapni,hogy csak úgy sajgott...Az kell még,hogy tarkón vágjon,szemen üssön vagy lágyékon...Még azt mondja,ha elszakad,rendelhetek a weboldalon...Majd ha túlélem,akkor,babám...:-DDD
jo lábemelos, fájdalma, huházos tornát :D
Oksi, énekelek! :-)Pápááá
jah..nem épp meggyozo, h én csináljam a 4-5-6x8at, mikozben Ő meg megáll, aki tobb éve nyomja...
ÉS énekeljetek közben hogy dinnye... sárgadinnye :))))))))))
Hűhaaaaaaa, ezért érdemes már edzeni :))) ja de Réka is egy csomószor megáll, mert velem van, és segít, de csak a kezét emelgetni, hogy ne állj meg :))) szóval néha tényleg nem értem miért kell ennyiszer ismételni???
Akkor irány, gyúrjunk, wazze! :-)
Én most vagyok szabin :-)
Pedig, ej, de le kell nyújtani! Amikor edzés utáni napon kemény izomlázam van, és pihenek, szoktam csak extra nyújtást is végezni, mert jólesik.
Én is nehezen viselem,hogy néha tényleg a fájdalomküszöbig csinál egy-egy gyakorlatot..
Jól teszed!Én csak azért nem engedhetem meg ezt magamnak,mert nem kis feltünést keltenék az irodában azzal,hogy húúúúúúhaaaaaa,melegszik a pite! :-DDD
:)))))))))) hát komolyan olyan jót röhögök itten :))))
egy like gomb ide is elkélne :D
Én is nemsokára izzítom a dvd-t :) de jó a meglátás, néha én is csak 10 percet akarnék popsizni, de muszáj tekernem vagy vhogy kevesebbel végigcsinálni, mert kül kimarad a másik oldal :( hiába fáj már mint a fene, ja és kéne már vennem egy gumiszalagot mert az meg nincs, pedig Réka szereti :)
További ajánlott fórumok: