Unatkozom, csacsognék, csak nincs kivel (beszélgetés)
félni,miért?
2 hónappal idősebb nálam!Április 11.én lesz 24!
nem tudom... minket aztán betalálnak! mi lesz ha ketten megyünk el Balcsizni?!
nekem is mindenhol vannak közös képek fent, és nem érdeklik a pasik!
nagy betűkkel ki fogom írni, hogy vén csókák takarodó innen:D
de azért jód derültem ezen a során:Már sokszor írtam neked, de soha nem mertem elküldeni.
30 éves!Kis félénk...:DDDDDDDDDDDD
Ezt írta:(hozzá teszem vad idegen)
Szia Edina. Bocsi ha levelemmel zavarlak, de nagyon tetszel nekem!!! És bármit megtennék hogy megismerhesselek.Már sokszor írtam neked, de soha nem mertem elküldeni. Még1szer bocsi ha zavartalak.
Írtam neki hogy bocsi de nekem vőlegényem van!
Ha olyan soxor megnézte az adatlapomat,meg a képeimet, ahogy írta erre nem jött rá?
Egy csomó közös képünk van!
Mit gondolnak ezek?
háháháháh!Nem mondod?
Fúj...bizti friss husira vágyott!
Bár nem hinném hogy felállna neki!
aszta!Saját értelmiségi szintjüket mutatták be ezzel!Asszem többet oda se nézek be,de ide se:
Mi a véleményetek a portálon található trófeagyűjtőkről és skalpvadászokról??
Itt sem normálisak az emberek!
nagyon okosnak hiszi magát a Tomi (sipeki), ő a Diával akart összejönni, tökre örültem nekik, aztán bunkózni kezdett velem, ezért én is vele, oltogatott mindennel, főleg a súlyommal, de nem csak engem... Pemmel együtt azt mondta ránk hogy malacok vagyunk. Diát átverte, és most mit csinál a 2 lány? nyalja a seggüket. hát érdekes...
a másik srác amúgy a Pemmel akart összejönni, annak meg volt közben csaja. szóval érdekesek a srácok, büszkék lehetnek a munkájukra is.
tudod mit mondtak? hogy sokkal nehezebb letenni a targoncás vizsgát érettségi nélkül, mint az egyetemen lediplomázni, és mekkora hülyék az egyetemisták...
aha jó volt!
Drága Edinám, légyszi ne járj át a magányos fórumra, mert a 2 srác egy paraszt állat! A 2 csaj (Pem, Daja) meg engem hiányolnak... Csak nevet változtattam, és nem járok vissza. Úgyhogy ha nem akarsz bunkó emberekkel beszélni, és idegelni magad rajtuk (a fiúkra értem), akkor inkább ne is nézz vissza!:)
További ajánlott fórumok:
- Akik MSN-eznének, de nincs kivel
- Csevegő- Nem tudsz aludni? Unatkozol? Nincs kivel megbeszéld a dolgokat? Gyere, itt bármit lehet :)
- Kit, mi bánt? Mi foglalkoztat, esetleg nem hagy nyugodni? Problémáid vannak, amit nincs kivel megbeszélni?
- Mit tegyek depresszió és magány ellen ? Munkán kívül senkivel sem találkozom, nincs senkim itt és kis faluban élek (külföld).
- Úgy mennék valamerre, de nincs kivel. Mit csináljak?
- Nincs kivel menni bulizni!