Unatkozok-dumcsizzunk és nevessünk sokat (beszélgetés)
ezt a számot imádom.
eheh csaknem bejöttél a Pistikének?
csípem őket :) gyagyák nagyon :D mikor voltak nálunk mini koncertet adni a Pisti (a klipben a szemüveges, kucsmás fazon XD) jött felém és egy "gyere itt egy izzadt szexi férfitest" átölelt és megemelt XD aztán adtam neki a sörömből :D
na én meg pont fordítva vagyok bár a disco zenék abszolúte nem jönnek be. habáááár ez az egy tetszik:
de leginkább rock és ennek többnyire minden válfaja jöhet.
na ez kemény..:D
amúgy nekem kicsit fura a zenei ízlésem...80%-ba discós zenéket szeretek...mint Bárány,Hamwai.meg a sok külföldi tuc-tuc zene
de a maradék 20 % na oda jöhet minden...Road,Depresszió,Tankcsapda,Punanny Massif,Dmx....szóval tényleg bármi mert ha megtetszik nem ellenkezek vele h most rock metál vagy más egyébb...:D
ez nem vad. Ettől sokkal vadabbak, ez nagyon lightos dalocska tőlük :)) kár hogy nem jönnek felénk.. de ettől sokkal zúzósabbat is szoktam hallgatni. no meg "alkotós" zenének film és játékzenéket.
Elvontak is jöhetnek, a túl populárisak nem...
csak simán másold a linket, illeszd be a keresőbe, vedd ki a sok AAAAA-nál a szóközt és voilá, működni fog :)
én se vagyok oda a romantikus sorozatokért. amiket írtam azok jöhetnek a többi nem :P bár a mentalista is jó ::)
Lehet,hogy szuper, de a link nekem nem jön be.
A romantikos sorozatok utálom. Némelyiknél utálom, hogy össze-vissza adják a különböző évadokat, ráadásul párhuzamosan különböző kereskedelmi csatornákon. Néhányat kedvelek Mentalista,DR.Csont, NCIS tengerészeti helyszinelők, Castle,biztos jobbak is vannak, de már nem kezdek újat.
MÉg nem értem a rövidítéseket. am?
Ria
jah. a grafit verzió így néz ki:
azért az élethűségtől messze van, de nem is az volt a cél. csak gyakorolni akartam az árnyékolást meg a színezést :)