Unatkozok-dumcsizzunk és nevessünk sokat (beszélgetés)
Ja igen.Teljesen le tudd húzni engem is.De csak egy darabig:D
nem vagyok az a sikítozós plázacicás vásárlós,de ennek ellenére szeretek vásárolni...na de milyen fáradtan jövök haza utána :D
Az vagyok hát, csak fajtánknak ritka példánya :D nem minden pasasé.. van jó néhány shopping mániás piperkőc ismerősöm :D van amikor én is döntésképtelen vagyok.. majd most is az leszek, festéket kell mennem venni de nem tudom milyet. meg ecsetet is. :D
Ez a helyes hozzá állás.A másik csajossal meg megszerettetjük.:D
imádok vásárolni.ha a barátommal megyek mi is állandóan cirkuszolunk,mindig morcin jövök ki az üzletből.én ugye nemtudok dönteni kettő közül megkérdezem őt h melyiket vegyem. a válasza :Nekem mindegy.
multkor egyedül mentem egy drogériába hát majdnem egy órát voltam bent (35-45perc kb).mondtam is neki hogyha velem van akkor ott kap infarktust.
De te nő vagy, nem?Hát még nem is hallottam ilyet .Na te vagy minden pasas álma.Ha én elmegyek , akkor mindig cirkusz van.Pedig csak csajos parti.Nem tudok dönteni,soha.De imádom!
mert nem tudom... mindig is kínszenvedés volt.. a ruha, cipő meg egyéb vásárlás is... naggyon ritka hogy van is kedvem hozzá.. és csak akkor indulok neki (nagy nehezen) ha tényleg kell valamit vennem.
egyedül a művészellátóban tudok hosszasan bogarászni és oda szívesen is megyek, de oda is mindig céllal.
az enyém biztos nem, habár felszabadult érzés hogy végre vége XD gyűlölök vásárolni...
De !!!..Azt hallottátok már? Hol a csajok g pontja?? Na????? A Shoping végén..:D
én épp oda készülök. meg az Avon-omat felszedni postáról :D
méghogy kisasszony :DDna gyerünk akkor...egy kettő egy kettő...szedd a lábad :DDD nem ugrunk be shopingolni?
Gyüljünk mán arra a micsodára ahová ez a kisasszony menni akar.Persze némi muníció nem ártana.:D
én is itt vagyok. már amikor... :D
én meg kifestem magam :D vagyis maszkot húzok inkább :Dmaszkba biztos szebb vagyok :DDD
Várjál mán ,előbb megcsinálom a hajam,na:DDD
most...:D fogd a stukkered és gyerünk:DDD
nemtudom.....gyerünk kommandózni :D
Hogyan gondoltad ?Amúgy hol a többi bulizó fél?
szerintem nem:( mert senki se ír ide...de ha gondolod bulizzunk mi ketten :DD
Itt már többet nem lesz semmi buli?
én most keltem fel...évtizednek tűnt h annyit aludtam,de ránéztem az órára és max 1 órácska lehetet. :D
mondjuk mikor hulla vagyok 5perc alatt kialszom magam :D
sziasztok :DD
én se buliztam tegnap,pedig 22 éves vagyok csak..rosszabb mint egy öragasszony.......:S ah...
ki mit főzött ma ebédre?
hellooo
tegnap is dolgoztam estig :P aztán kidőltem mint egy liszteszsák kb 10kor XD nekem nem volt buli, meg öreg vagyok én má ahhoz :P
Szombat este,buli ,fanta,hp?????Na ?Lányok.
További ajánlott fórumok: