Újra gőzerővel hajrázunk! Ki tart velem? Egy új csinos, szép alakért és szeretni való önmagunkért! (beszélgetés)
Szép estét:)
Csatlakoznék ha megengeditek.
Sziasztok Csajok,
ezt a rosszkedvet biztos az idő teszi. Nekem ma jobb napom volt, a kajával is minden rendben ment. De ezt az ónos esős dolgot nagyon szívesen kihagynám. Kész rémálom ilyenkor közlekedni.
Mozgással sehogy nem állok, vasárnap elmegyek úszni ha minden jól megy.
Hogy telt a napotok?
Nekem ma pocsék napom volt de a kajával nem volt gond...
Ma találtam végre magamra egy nacit meg 2 felsőt.
Ma egész ügyeske voltam, büszke vagyok. Nálam is főzelék volt ma :) a hétvégén elindítom a naplómat szerintem! Ott megpróbálom vezetgetni ezeket a dolgokat majd. Holnap megyek zumbázni!
A ruhákkal én is gondban vagyok, főleg most hogy pulcsi kell pulcsi hátára... mégha találok is, ne mondjam, hogy nézek ki benne!
Nem baj Anzse, egészségedre! Már ne bánkódj azon, ami lecsúszott, arra figyelj a következőkben milyen ügyesen csinálod!
Nálatok mi újság Csajok? :)
na az én napom se volt valami jó. Kolléganőmnek szülinap, süti hegyek, és ettem belőle 1 kiskockát, meg fél minont.
Tusi, hajrá ez lehet egy jó lökést ad. Az én vérnyomásom is magas, de gyógyszerrel jól kordában lehet tartani. Fel a fejjel.
ma vacsira tojáskrém volt, holnapra meg főzeléket csináltam.
Én nagyon szeretem a zumbát, szerintem nem okoz majd csalódást.
NEkem a mai nap volt pocsék, semmilyen ruhát nem találok már magamra...
Sziasztok! Tegnap a béka feneke alá csúsztam,nem is jöttem fel... Teljesen váratlanul rosszul lettem délután és mikor eltámogattak az orvoshoz, az a vérnyomás mérés után kijelentette, hogy túl magas a "per" értékem, ez azért van mert rondán elhízott vagyok.. rengeteg dolgot felsorolt és a fejemhez vágott, csak néztem ki a fejemből. Nagyot ütött :(((
Itt az égi jel és a legvésőbb indok az életmód váltásra és a fogyásra! :)
Bekukucskáltam egy terembe ma hazafelé és kinéztem a hétvégére egy zumba órát, elég szimpinek tűnik, mert olyan pörgős és táncolós :))
Szia!
Nekem a fogyival kapcsolatos rész egészen jó volt a napomból :) Ma séta közben érezhetően laza lett a farmaerom, ami nem régen még szorított :)
Ez feldobta a kedvemet és erőt ad, hogy tovább csináljam a diétát :-)
Igaz, csoki téren ismét elszaladt velem a ló, de holnap elkezdek sportolni és igyekszem visszafogni az édességet.
Sziasztok.
Milyen napotok volt?
Nekem pocsék...
Ez a nap is megerősített abban, hogy leakarok fogyni és gőzerővel rajta leszek az ügyön mert ez nem állapot csak azt utálom, hogy megint hagytam magam, hogy eljussak idáig, hogy megint utáljam magam.
én szerintem "odafigyeléssel" fogok enni, vagyis ch délig és lightos vacsi, ahogy te is írtad. és keresek valami olyan mozgást, amit szívesen csinálok.. most ebben a karácsonyi téli "nagyevős" időszakban ha ilyesmikhez tudom tartani magamat, akkor is ügyi vagyok szerintem..
én is csak esténként vagyok, de igyekszem gyakran felnézni :) jóéjt csajok :)
Most mennem kell. Sajnos holnap nem igazán lesz idő belépni a hoxára, de utána majd jelentkezek.
További szép estét! :)
Én a tae-bot szeretem annyira, mint Te a zumbát :D
Sok benne az ütés és rúgás és az nagyon tetszik :)
Nagyon nem rossz! Nagyon ügyes vagy!!!
Drukkolok neked nagyon! :-)
Köszi :)
Kezdetben a paleolitikus diétával is szemeztem és így elhagytam a kenyeret, ami mostmár nem igazán hiányzik. Szerintem ez is közre játszik, hogy ennyit sikerült fogynom :)
Mit szeretnél sportolni?
Szia!
Feljebb én leírtam.
Neked is sok sikert!!!
MEnnyi az a sok?
Nekem úgy 15kg.
Én azzal nem próbálkoztam mert bejött az ami számomra nem volt megeröltető.
Még fogyásos korszakomba úgy fogytam, hogy délelőtt ettem ch-t, legyen az kenyér, kifli, zsemle. Nem vontam meg magamtól semmit sem.
Ebédre többnyire főtt kaját ettem és vacsim már csak vmi nagyon lightos sali volt meg ilyesmi.
Heti 4-5 alkalommal pedig kb 1 órát tornáztam.
NEm vontam meg magamtól semmit mégis fogytam.
Szeretném most is ezt a módszert folytatni.
Sziasztok,
én is csatlakoznék, bár én már október elején kezdtem, de még sok van hátra. Bár eddig jól haladok.
Milyen módszerrel szeretnétek változni?
Jól mondod! :) Most kell tenni ellene. Megfogadtam, hogy erős leszek, mert igenis élni akarok és nem hagyom, hogy a súlyproblémám álljon a boldogság útjába..
Ahogy így nézelődtem, a kalória számolósdi nem olyan rossz. Szerintetek?
Én is elég régóta vagyok dundi... :-S és már nagyon unom ezt az állapotot.
Most vagyunk fiatalok. Ha most nem akkor mikor???
További ajánlott fórumok:
- Lehet 2 férfit egyszerre szeretni?
- Szerintetek bele tud szeretni egy huszonéves lány egy 40 évvel idősebb férfiba? És a férfi a lányba beleszerethet úgy igazán?
- Te tudnál olyan férfit szeretni, aki ha csak egyszer is, de kezet emelt rád? Szerinted ezt még meg lehet bocsátani?
- Ki lehet csak úgy szeretni valakiből, mi történhet egy szép szerelemmel, melyben mindketten azt hittük, a másik a nagy Ő?
- Július 4-től életmódváltással a cél felé, gőzerővel!! Ki tart velem?
- Bonsai ginsengem levelei belülről kifelé elkezdtek gőzerővel hullani. Napi kb. 10 levél.. Mitől?