Újra együtt! (beszélgetés)
hááááááttttttt, ezt nehéz meghatározni.
Eredetileg közgazdász vagyok, de mindent elválalok (no nem épp:)). Jelenleg előkönyvelek, számlákat állitok ki, vigyorgok a főnöknek, bólogatójánost játszom és lehülyézem magam, amiért a munka miatt a gyerekeimet minden nap húrcolgatom magam után és zálogba helyezem a nagyszülőknél.
Nagyjából és dúrván ezzel foglalkozom:(
csajok, tudtok nekem abban segíteni, hogy mi az a tea/bogyó/stb. ami segíti a beágyazódást?
jó lenne vaalmivel rásegíteni. :)
most cinket, folsavat, c-vitamint és kálciumot szedek, de ebből csak a folsav van a babásodás miatt.
ezért mondom, hogy inkább hozzátok!
ott már szépen elő van készítve Neki minden.
:)))))
de témában lenne/lehetne, mert a felesége 20-ára van kiirva, kislányuk lesz:)
Panga, amúgy milyen területen dolgozol?
Ani, Ti hogy védekeztek?
Ehhez mit szólna a párod? :DDD
"Ondózsinórba fecskendezett folyadék, mely ott megszilárdulva dugót képez. Az ondózsinór elzáródása az ondósejtek kiürülését akadályozza meg az ondózsinór lekötéséhez hasonlóan. A módszert kínában fejlesztik. A '80-as évek elején indult kísérletek orvosi tisztaságú poliuretánt (MPU) vagy szilikon gumit (MSR) használnak. Mindkét oldalon el kell temészetesen zárni az ondózsinórokat."
Na jó csak vicceltem...:)
ugye?
bár ezt inkább indíthatta volna Réka vagy Zizi
Bebe: milyen jó témát inditottál:)
Hajrá csajok, tegyük még hasznossabbá ezt a fórumot.
(jobban járnék, ha magam tenném hasznossá, mert mingyá' itt a főnök:DDD)
azért még nem szeretném kisérleti nyúlnak kitenni apát:) inkább benyelem a bogyóimat:(
de eléggé elborzaszt atudat h akaratlagosan ennyire felboritom a hormonháztartásomat, kül9nben sem dicsekedhetem "szófogadó" hormonokkal, mindegyre felborulnak:)
én most nem. :)
Flóra előtt Gracialt szedtem, nekem nagyon bejött, nem volt mellékhatása, meg sem éreztem a mensit. 3 havi kb. 7500 ft volt.