Újra együtt! (beszélgetés)
Helló Ani!
Délelőtt voltam,aztán házimunka várt rám.Most vagyok kicsit míg felébred.
Sziasztok csajok!
Én sem bírom sem a hideget,sem a meleget.Mivel tavasz meg ősz nincs,csak nyár meg tél mostanában,így megszívtam.:)) Nekem is jó lenne az a 25 fok,amiben a Réka fázik.:D
Remélem mindenki jól van.Nem volt túl nagy pörgés ma itt...
Én nem szeretem a túlzottan nagy hideget sem. Sem a melegből, sem a hidegből nem jó a szélsőség.
Azt mondják, hogy aki télen született, az jobban bírja a hideget. Na ez is egy hülyeség. Én téli vagyok, a férjem is téli, és egészen jól bírjuk a meleget mindketten. És most majd Babók is bizonyíthat. :)
Sziasztok!
Tötyi kezdessz már megnyugodni?
Így hogy túl vagy a 12 hetességen?
Sziasztok!
Kérdeznem sem kellett mert írtátok,hogy jól vagytok örülök neki.Látom nem lesznek már ezek a babák fognélkül:-)Ez a meleg kibírhatatlan és látom nem csak nekem okoz gondot:-(De majd csak el jön a kicsit hűvösebb idő is.
szia
jól, fogacska kínozza ismét, tegnap nyűgi volt és nagyon anyás, ma már jobb azért, éjjel picit sírdogált, de aludt hál isten., Ti h vagytok?
jó reggelt,
én is örülnék 25-28 foknak,
Jó reggelt!
Nekem is tökéletesen elég lenne a 25 fok. Na nem így, mint most, napi átlaghőmérsékletnek.
Sziasztok!
köszi Ani! :)
Bizony jön megint a hőség és állítólag a 40 fok sem kizárt. Én amióta szültem egész ól tűröm a meleget. Múltkor mindenki a környezetemben ájuldozott, meg a homlokát törölgette én meg tök jól éreztem magam, mondjuk az a hátulütője, hogy 25 fokban meg fázom. :)
Sziasztok!
Remélem mindenki jól van,már Beni is alakul.Vagyishogy már jól van,nincs láza és nem is fosizik.:)Meg nem is nyűgi :))
Kismamik vigyázzatok,mert megint jön a kánikula.Csak egy nap pihi volt,bár nekem akkor is melegem volt.:S
Réka!Flóra nagyon szép volt a keresztelőn!!Bár mindig szép :)
Sziasztok!
Petrus engem meg nem a nap zavar, inkább a fülledtség.
Nekem nagyon változó, hogy éppen hogy bírom. Van, hogy beérek, és már "rosszul vagyok" a melegtől, és van, hogy egyáltalán nem zavar. Pénteken pl. nagyon meleg volt, akkor tetőzött a kánikula, nekem pedig éppen délután kettőkor volt dolgom a városban. Szinte meg sem éreztem, még csodálkoztam is.
Igazából nem is a meleg zavar, akárhány fokot elviselek, csak a nap ne süssön rám.
Jó reggelt!
Niki, milyen felmérést végzel?
Nekem kimondottam jó volt, hogy télen voltam kispocis, mert ha nyáron lett volna a hányós időszak, tuti még szarabbul lettem volna....bár nagy poicival a melegben sem volt oly kellemes.
Mondjuk szerintem én elég jól bírtam a forróságot, de ezt most nem mondhatom el magamról, pedig nem is vagyok terhes.