Újra együtt! (beszélgetés)
Most hogy mondod... Akkor ezen az alapon lányom lesz. :))
Ő ugyan nem, ő csak végez. :)))
Azért vettél előre ennyi ruhát mert gondoltál Beni kistesójára is.-))
Mennem kell lányok,Beni felébredt.:) Szép délutánt! Puszi
Valószinű nem jól olvastad és a fiúkkal ettem a csokit ahogy most is a lányommal meg a savanyúságot de lehet,hogy én értettem valamit rosszől na majd mindjárt megnézem:-)
Na igen.Mondjuk így hogy szeretnénk tesót én sem adnám oda senkinek a holmikat.Csak tesómnak.De Ő még nem tervez.Bár úgyis Isten tervez.:)
Én annyi tévedésről hallottam már... Persze vannak egyértelmű esetek, Lucus pl. úgy felvágta a lábát a 4D-s uh-n, hogy kétség sem férhetett ahhoz, hogy kislány.
Mi sem fogjuk megúszni, még így is elég sok dolgot kell majd vennünk.
Mi majdnem mindent fehéret és sárgát vettünk.Azért becsúszott pár kék is,aminek nem tudtam ellenállni.:)De jócskán túlvásároltam magam.Van olyn amit nem is adtnk rá,mert ki is nőtte pár hét alatt.
Amúgy érdekes,de én nagyon készpénznek vettem hogy fiú,meg sem fordult a fejemben,hogy mi van ha téved a doki.:)
Nálunk meg pont az a baj,hogy nincs kisgyerek és nem fogunk örökölni mindent vehetünk meg.
Nálunk meg az a faramuci helyzet alakult ki, hogy egymás után születnek a babák. Amikor mi csecsemők voltunk, akkor gyerekről gyerekre jártak a ruhák és minden egyéb gyerekcucc, most meg a családtól nem kapunk semmit. Nem várom el, csak ez olyan furcsa, hogy ekkorát változott a világ.
Ez alapján nekem is fiam lesz. :) Nemhogy nem kívánom a csokit, de amikor egy kicsit eszem, akkor úgy felmegy a savam, hogy a fülemen jön ki.
Hát igen,ez hatalmas segítség.Nekünk nincs gyerek a családban,Beni az első.Így mindent meg kellett venni.De nem baj,majd jó lesz a kistesónak is.:)
Persze, ezért nem élem én bele magam semmibe, amit mondanak. Majd hiszem, ha látom. Ezért sem érdemes kezdő ruhákból csak rózsaszínt vagy csak kéket venni.
Ja és egyébként ez a baba biztos fiú lesz mert ugyan olyan dolgokat kívánok meg mint a két fíúval az édességek. a lányomnál szinte rá se tudtam nézni a csokira csak a savanyúságra.És most is ez a helyzet:-)
Én még a nézelődést sem viszem túlzásba. Lucusnak egyébként is van egy csomó holmija, amit megkapunk, először azokat kell megnézni, hogy egyáltalán mire van még szükség. A ruhákkal akkor leszünk "bajban", ha Babók kisfiú, őt azért nem öltöztetném rózsaszínbe.
:) Pont most született a sógorom unokatesójának kisfia.Végig lányt mondtak.Jó lehet ott szembesülni vele.:S Persze az a lényeg,hogy egészséges,csak szerintem egy kicsit sokkolna engem ha végig lányt várnék és fiú jönne.Vagy fordítva.
Mi majd talán szeptemberben.
Nálunk mindkettő héber eredetű (nem is gondoltam volna), bár én jobban szerettem volna magyar neveket. Viszont az Anna nagyon szép a vezetéknevünkhöz.
Én is csak nézelődök de nem vásárolok majd csak úgy a 6-dik hónap körül.
Na! A nagy hoxázásban majdnem leégettem a Beni kajcsiját...szép anyuka vagyok.:))
:)) Na igen, ez benne van a pakliban. Bár egy fiúnál azért egyértelműbb a helyzet, belőlük nehezebben lesz kislány. Nálunk biztosak a nevek, ebből nem lesz gond. Bár azt mondok majd, amit kaarok, mivel Laci nem lesz bent a szülésnél, így én "döntök".
Én is félidő után vásároltam...
Szép név mind a kettő én nekem nem csak a Barnabás de a Barabás is nagyon tetszik.Persze egyiket sem fogjuk választani mert nekünk már meg van nadjábol a Lány az tuti a fiú meg vagy bibliai vagy magyar lehet Lacinak ez a kérése.
Nagyon szépek!!
Az Anna nekünk is benne volt a kedvencekben ha lány lett volna Beni.:)
Vicces volt a szitu,mert ugye végig mondták,hogy tuti fiú.Így a lánynevekkel nem is nagyon foglalkoztunk.Volt vagy 4 ami tetszett,de konkrét lány nevünk nem volt.Mikor már vittek a műtőbe,akkor kérdezték,hogy mi a név.Mi meg mondtuk,hogy Lippai Bence Zsolt.Ezze kérdezte a nővér,hogy és ha lány? Mi meg mondtuk,hogy tuti fiú!Azt mondta,akkor is kell egy lánynév.Na erre nem voltunk felkészülve.Már nem is emlékszem mit mondtunk nagy hirtelen.:))Talán Vivien...
Én azt mondogattam magamnak, hogy ha megtörténik még egyszer, akkor legalább tudom, hogy mire számítsak. Abszolút a sorsra bíztam magunkat, mást úgysem tehettem. És úgy azért könnyebb volt.
További ajánlott fórumok: