Új vagyok itt a hoxa-n.Beszélgessünk, bármiről! (beszélgetés)
Sziasztok!
Kicsit ideültem,mielőtt nekifogok a vasalásnak.Paki most megint apásban nyomja.Nem is csodálom,bár nem valami jó,mikor azt mondja,hogy minek jöttél.:(
Este begyúrtam a mézeskalácsot.Nem tudom milyennek kell lennie,mivel még soha nem sütöttem.:S De megijedtem,mert eléggé nem akart összeállni.Aztán gyúrtam még egy darabig.Remélem a hűtőben eltöltött idő segít rajta.
Délután kisütjük,ha jó lett.Este még a linzert akarom kisütni és akkor péntekre már csak a pogi marad.
Tudod,a tököm bánja azt a rohadt ajtót!!!!!!!
Csak az a rettegés,hogy egy fal választ el,és amíg kiér a tűzoltó,nem tesz magában kárt:(
Alaposan pórul jártatok akkor.:(
Kell nektek ilyen bonyolult ajtó.:)))))
Olyan szinten borultam ki,utána,hogy nem tudom elmondani.
A szomszédnő kezébe nyomtam 500 pénzt,mert megvarrat párom kabátját.Csak kiléptem a folyosóra ,csapódott az ajtó,nyitottam volna vissza,kattant a zár.Ez egy éjjeli zár,kulcs nem nyitja.Még az a jó,hogy nem kulcs volt nála,mert 16 ponton záródott volna.Martin oda jött,piszkálta a zárat,de ki nem nyitotta.Rettegtem mit csinál bent.Ő megitta a kakaóját,mesét nézett és kipakolta az ékszereimet.
Apu ma csinálta meg az ajtót,úgy ahogy....
azta mindenit!nem semmi!hogyan sikerült?jézus:(
hogy megijedhettetek mind a ketten.
Sziasztok!
Én kínomban levezetésként sütöttem,nyugtató helyett.
Martin tegnap egy pillanat leforgása alatt rám zárta a biztonsági ajtót,tűzoltók feszítették fel az ajtót.
Szerintetek milyen állapotban vagyok?
:)
Hát mama én nem készülődöm még.Hányok az egész karácsonytól!
Sziasztok!
Beköszönök én is.Megérkezett ide is ,a mediterrán Pécsre A TÉL.
Hó van babám:)
Próbálom összekapni az életem,a gondolataim....talán.
Igen!Nagy szerelem volt,de már sok év eltelt azóta.
Veled mi a helyzet?
Szia!
Hát igazad van.Ilyenkorra már leamortizálódunk teljesen.:)
De azért látom az alagút végén a fényt!:)
Ilyenkorra valahogy mindenki elfárad lelkileg,pszichésen.Gondolom ez az időjárással is összefüggésben van,meg a nappalok rövidségével.
Mi is nagyon sokat veszekszünk a Lacival.Szegény Paki meg csak les.:(
Igen,ebben van valami Tesókám:(
Pedig ilyenkor várnám a leginkább,hogy béke és szeretet vegyen körül.Ehelyett számlák,orvosok,ügyintézés....pfuj!
Sziasztok!
Én sem vagyok a topon.Kicsit lelkileg meg vagyok csúszva.Úgy látszik ez a karácsony előtti időszak ilyen.Mindenkinél csúcsosodik a feszültség.:(
Sziasztok kedveseim!
Megint eltűntem,ezer bocsánat,jövök én is ahogy tudok.Kicsit besokalltam....mindenki beteg....szóval jaj!
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- Csajok! Pasik! Beszélgessünk! Bármiről!
- Zavaro-e szamodra, hogy Ukran-magyar letemre a Hoxa-n vagyok? Idegesito-e szamodra a helyes irasi hibaim?
- Egy fagyi mellett beszélgessünk .... bármiről.. ilyen nagy melegben
- Clostis babára vágyók/várók! Gyertek, beszélgessünk!