Új vagyok itt a hoxa-n.Beszélgessünk, bármiről! (beszélgetés)
Basszus,kegyetlen ,hogy senkim sincs.Ilyenkor jön rá az ember,amikor lázasan,nincs aki egy pohár vizet adjon,pedig Te láttad tesó,nincs messze a konyha.De ha lázgörcsöm van,görcsben van a combon és nem tudok ráállni.
Még az a szerencse,hogy Martin mintha érezte volna,hogy most jó fiúnak kell lennie,egész nap egy szó nélkül nézte a meséket.Pedig ő is beteg.
Jobbulást nektek tesókám!:(
Kőtözzé ide a közelembe....
Sziasztok kedveseim!
Én megint eltűntem egy kicsit.Kollektívan betegek vagyunk.Tegnap olyan lázas voltam,hogy egy pohár vízért nem tudtam kimenni a konyhába,mindezt úgy éltem túl,hogy Ernő dolgozott,Domi meg suliban volt.
Hát....
Nem kívánom senkinek!
Hello mindenki!
Végre ma lesz téli gumim.:)Na meg izzóm is a jobb oldalon.
Sziasztok anyócák. Itt is esett a hó egész délelőtt, mentünk fogdokihoz, mire hazajöttünk volna, már lánccal kellett feljönnöm.
BaCCa fene, ha olyan lehetnék, mint a csiga, lejjebb vinném a házamat, meg a bótomat és nem lenne gondom. :-(
Sziasztok!
Szép napot!
Sziasztok!
Mi meg itt Pécsen még csak havat sem láttunk.Mediterrán Pécs:)
Nos,itt szakadt egy darabig a hó.Azt hittem soha nem érek a Laciékhoz.Még lent tudtunk egyet hógolyózni.Mire hazaértünk,átváltott esőbe,úgyhogy a hóból lesz jó sok víz,hacsak le nem fagy reggelre.Mert akkor korcsolya pálya lesz az tuti.:(
Rájöttem,hogy édes mindegy,hogy milyen gumi van fent.Így is úgyis becsúszok,ha úgy adódik a helyzet.
Verocska annyira hiányzol!
Olvasom a naplód,talán ide is bekukkantasz.
Nekem is ugyan ezeket mondták,mint neked.Nekem is nagyon hasonlóak a bajaom mint Neked,csak én nem merem leírni.
Annyira értelek,annyira nehéz ez A HELYZETM
:)
Szerintem Paki is bealudt már rég.:)
Lehetetlen volt eddig lefektetni 11 előtt,csinálhattam bármit,megvárta az apját.
Most viszont alszik.
hehehe.:))))
a Verdák nálunk is nyerő volt.:)mikor szoktad lerakni?
Na most meg el akart aludni:(
Valamit tennem kellett,különben egy fél óra múlva felkel,aztán éjjel kettőig itt héderelünk.Szóval,bekapcsoltam a Verdákat full hangerőn.
Felébredt:)
Nézi:)
Tornáztam egy kicsit,Martin odajött és a kisautójával vert meg,mert nem vele foglalkozom.
Muszáj egy kicsit törődnöm magammal,mert teljesen tönkre megyek.
Olyan vagyok mint egy malac,erőtlen,punnyadt.
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- Csajok! Pasik! Beszélgessünk! Bármiről!
- Zavaro-e szamodra, hogy Ukran-magyar letemre a Hoxa-n vagyok? Idegesito-e szamodra a helyes irasi hibaim?
- Egy fagyi mellett beszélgessünk .... bármiről.. ilyen nagy melegben
- Clostis babára vágyók/várók! Gyertek, beszélgessünk!