Új vagyok itt a hoxa-n.Beszélgessünk, bármiről! (beszélgetés)
Jobbulást neked!Nálunk alig van hó és nincs megfázásom sem,megúsztam idáig.Sajnos a családom nem úszta meg,még a másfél éves ikrek is betegek!
Remélem hamarosan jobban lesz mindenki!
az elmúlt hetekben sokszor vtam moziban. külön kiírtam azt, hogy melyik nap hol olcsó a mozi, hol, melyik napokon vannak kedvezmények, akár 50%-os is. és ehhez próbálom igazítani magamat.
eddig csak a palace moziban lehetett menni kedden a vodásoknak, most már a sima mozikban is, akkor más kódot kell írni.
jobbulást!
az ember már mostanában azért beteg, mert egyszer hideg egyszer meleg az időjárás. azt se tudom hogyan öltözzek. elpakolom a télikabátot, félkabátban járok, majd két nap múlva vehetek le mindent. kíváncsi leszek, ha letelik a 10 nap hideg idő akkor hogyan alakul majd az időjárás.
ma reggel megvolt nekem a hólapátolás.
sziasztok!
sokat vtam távol, nem tudtam írni konkrétan. nagyon rám jár a rúd mostanában. bevágtam a könyökömet, jól feladagadt, ödémás lett, és belilult rendesen. borogattam, kenegettem gyulladácsökkentő krémmel, most pedig árnika krémmel. totál magatehetetlenné tett engem. alig bírtam a ruhámat naponta leszedni felvenni stb....
most pedig van egy jó nagy adag arc-homloküreg gyulladásom, és meg vok fázva rendesen. romokban heverek, de gondoltam írok pár sort nektek jelzésnek. :)
Paki kezd köhögni.Ma már úgy kelt.Elég nyűgös is.Úgyhogy most adom stikában neki a prospant,hátha helyre teszi.De félek ez valami felsőlégúti nyavalya lesz.:S Reménykedem,hogy a holnapot még kihúzza és a hétvégén meg talán kikúrálódik.De sajnos a fél csoport köhög,úgyhogy.....
Jól tette a férjed,hogy helyre tette kicsit.Mert oké,hogy kamasz,de azért hülyeségeket ne írkáljon már.
Szia Tesókám!
Tegnap Ernő helyre tette.Ma megint a helyén az esze,remélem egy kicsit hosszabb ideig tart majd:)
Paki jól van?
Sziasztok!
Látom Vinikém lányod nem bír magával megint.:S Egy kis nyugalom után jött megint a hülyeség?!Újra abba a társaságba jár?
Mama,te sem nagyon jársz erre.....
Szia Kedves!
Én be-be kukkantok néha,de nem sok az időm,a nap 24 órája nem elég.
Megjött a gyomortükrözés eredménye,helykobakter pryory nevezetű baktériumom van,holnap kezdem el a gyógyszeres kezelést.Újabb 3 gyógyszer,igaz ez csak egy hétig tart.Domi nagyon csúnyán viselkedik,ma töröltem az iwiw-ről és a facebookról is,Martin nő,és nagyon akaratos.12 napja nem gyújtottam rá....
Zajlik az élet...:)
És Te hogy vagy kedvesem?
És ti lányok?
szerdán is elmentem a kedvezményes napra. megnéztem előszőr az utazó c. filmet. lightos volt. nagyot csalódtam angelina jolieban. eddig olyan csinos volt, most aztán konkrétan girhes lett, tiszta csontkollekció. iszonyúan taszító volt a kinézete, mintha aids-es lenne vagy anorexiás. kórosan sovány. rossz volt nézni.
aztán a film után beültem egy másikra is, megnéztem a bérgyilkosék c. filmet, kevés csillagot kapott a kritika szerint, de nem értem miért?! megtalálható benne a szép tájak bemutatása, romantika, és az akció, de legfőképpen a humor. nagyokat nevettem. az asthon kutcher borzalmasan megváltozott külsőleg, elvesztette a báját. a teste eddig is ronda volt, de most aztán, hogy gyúrt, vagy szedett valami kütyüt, kegyetlenül amorf alakja lett. vékony lábakon valami izom ami nem ment a stílusához. és a gyúrás által megvastagodott a nyaka és kicsi lett az arca, megváltozott a szeme is.
itt fenn pesten vannak még kis mozik, de a jegyáruk ugyanolyan drága mint a palace és cinema moziknak, de viszont a színvonal sokkal rosszabb. nincsenek felszámozva a székek, sötétségben kell bemenni, hideg van, lefagy az ember lába.
ilyenkor télen vagyok moziba járogatós. könnyed kikapcsolódás. az egyik kisebb mozinak volt nemrég a szülinapja, és azt a kedvezményt adta, hogy minden szombaton és vasárnap délelőtt 210Ft-ért lehetett filmeket megnézni. na, azt kihasználtam rendesen, bár nem azokat a filmeket vetítették, amik most jöttek be a mozikba.
Mióta a kis mozik megszűntek és nem volt helyben,így nem vándoroltunk el a városba filmet nézni.Mostanában meg marad az unokák nézegetése a számítógépen,valahogy jobban élvezem minden filmnél.
Ha látnátok milyen aranyosak!!!!!
örülök,hogy bár betegek vagytok,de legalább a hangulatod jó.:))))
Jobbulást nektek!
De jó:)
Remélem jól érzitek majd magatokat!!!
Mi is jól vagyunk,mindenki beteg,ezt is kaptuk Nyíregyházán karácsonyra:D
De ennek ellenére,most először írom azt,hogy jól vagyunk(és nem azt ,hogy megvagyunk:))
Szia tesó!
Mi jól!Ti?
Pakival voltunk fodrásznál.Már igen hosszú volt neki.
Megvettem a Thomasra a jegyet is,úgyhogy megyünk szombaton.:)
Sziasztok Kedveseim:)
Hogy vagytok?
Sziasztok!
Megvettem a Thomasra a jegyet,elhoztam a teszen vett robotgépemet is.
Nem soká indulok a Pakiért.
Már csak holnap megyek befelé a dzsumbujba egy dvd miatt.
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- Csajok! Pasik! Beszélgessünk! Bármiről!
- Zavaro-e szamodra, hogy Ukran-magyar letemre a Hoxa-n vagyok? Idegesito-e szamodra a helyes irasi hibaim?
- Egy fagyi mellett beszélgessünk .... bármiről.. ilyen nagy melegben
- Clostis babára vágyók/várók! Gyertek, beszélgessünk!