Új vagyok itt a hoxa-n.Beszélgessünk, bármiről! (beszélgetés)
Milyen szél volt ma is.:S Azért voltunk lent délelőtt is és délután is a játszón.Patrik nagyon élvezi a rollerezést.:D
Viszont nem értem,mert kicsit taknyos,de hiába használom nála a sós vizes orrsprayt,nem jön semmi cucc az orrából.Jah és nem is folyik az orra sem.Kicsit köhög viszont.Van mikor hurutos,van mikor csak száraz.Mi lehet ez?
Van egy rétege a romáknak,aki normálisan tud működni.De sajnos kevesen vannak.:S
Van pár vásárlóm,akiket kimondottan kedvelek,de van pár ,akitől feláll a hátamon a szőr.mondjuk ez a magyarokkal is így van.:DDDD
Talán engem azért nem hatott meg,mert olvastam.Így tudtam,hogy mire számítsak.
Kár hogy meghalt az író.Jó lett volna még több könyvet is olvasni tőle.
ide is leírom neked:
csütörtökön voltam a millenárison az euponton. fellépett az intim torna illegal zenekar. annyira imádom őket. :)
pénteken voltam roma fesztiválon, fellépett egy szerb együttes a KAL, minden évben eljönnek, szenzációs koncit nyomtak le a gödör klubban. és nagyon kultúráltan viselkedtek a romák, jól meg lehetett férni velük. :)
tegnap meg voltam a szikrában 3 koncerten: tape underground, sonar, és a tündérground.
szenzációs volt. :)
Sziasztok!
Mi is csak ritkán jutunk el sajnos.:S
Bár idén azért többször voltunk.
Hát nekem a könyv után,annyira nem tetszett.Túlságosan a végére koncentráltak.
Mi van veled egyébként?Minden ok?
A torta minden porcikáját sk.csináltam.Az íze finom lett.Talán kicsit több volt a tészta mint kellett volna,de nem volt rossz azért.Kicsit kezdetleges,de ahogy Vera írta,a szívem benne volt!:))))
Mostanság nem voltam moziban.Annyira nincs időm semmire.Legutóbb,itthon néztük meg dvd-n a Tetovált lányt,mert olvastam a trilógiát.
szia! :)
egy kis távolságtartás a fórumtól jót tett neked. :)
köszönöm kérdésedet, meggyógyultam. :)
jártál az elmúlt időszakban moziban? néztél meg vmi érdekes filmet?
Torta kész,de soha többet!
Majd képet teszek be,ha visszakapom a kábelt.
Az edzés meg olyannyira jól sikerült,hogy megkapta a jutalom delfint.:D
Szerencsére itt a pisilésből nem csinálnak gondot.Ki be rohangáltak a lurkók.
Jaj olyan ideges vagyok,hogy hogyan oldom meg a gyerek tortáját.Én a sütikben olyan béna vagyok.:S
Na meg arra is kiváncsi vagyok,hogy a mai karate edzés is olyan katasztrofális lesz,mint az eddigiek.
Hoxa undorom volt,de már elmúlt.
Hogy vagy?Meggyógyultál az összes kórságból?
jajjjj, de rég váltottunk szót. régebben még irogattam neked, aztán eltűntél.... :)
de örülök, h megint vagy. :)
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- Csajok! Pasik! Beszélgessünk! Bármiről!
- Zavaro-e szamodra, hogy Ukran-magyar letemre a Hoxa-n vagyok? Idegesito-e szamodra a helyes irasi hibaim?
- Egy fagyi mellett beszélgessünk .... bármiről.. ilyen nagy melegben
- Clostis babára vágyók/várók! Gyertek, beszélgessünk!