Új Hoxa (beszélgetés)
Az lenne a kérdésem, miért kell először írnom a naplómba, ha csak képet szeretnék feltölteni?
Ez megint egy felesleges időhúzás...
Azt vszeretném kérdezni,Hoxa,lenne rá mód,hogy a saját képeslapjaimat is lehessen kategóriákra szűrni és visszanézni kategóriánként??
előre is köszönöm a válaszod
Ma még nem töltöttem fel állóképet, majd kipróbálom, köszi. :-)
Ezt tegnap megoldottuk, nálad még ma jelentkezett?
Jelküldés után kattints az illető nevére és rögtön látod az elküldött jeledet, tényleg csak egy kattintás az egész.
Egyre jobb az oldal a kis javításokkal. Nekem még az a kérdésem lenne hogy meg lehet e oldani naplóban képfeltöltésnél, hogy az álló képet ne forgassa el? :-)
Ez másképp nem megoldható. Ha szeretnéd látni a jelet, amit éppen elküldtél, akkor a Kapott jelekre át kell kattintanod.
Szerintem sokkal szebb és ésszerűbb ez az új verzió.
Minden elismerésem ahogy napok óta kezeled a kialakult helyzetet!
Igen, ez a szöveg felesleges -ekkor még, de látni szeretnénk a küldött jelet és csak így megy.
Frissítésre még ez a szöveg is megjelenik:
"Már küldtél XY-on részére jelet az elmúlt 60 percben, most még nem küldhetsz újabbat!"
Szép napot ! Jelküldéskor nem jelenik meg azonnal a jel, csak ha frissítem az oldalt :)
Köszönöm Hoxa!
További jó munkát, és sok türelmet hozzánk! :DD
Már nem kell átkattintanod, átraktuk a jeleket az adatlap első oldalára. Úgy van, ahogy eddig.
A többi jelet a halványabb ikonokkal tudod megjeleníteni. Mivel sok a jel, nem lehet egy oldalra kitenni.
Klubos kérdés átgondolás alatt.
Nem kell belépni, belépés nélkül is meg tudod nézni a dominó fórumban, mikor van a következő óra. De ez is kivitelezés alatt, ki fogjuk rakni az órát.
(Csak nem tudunk mindent egyszerre, úgyhogy türelmet kérek mindenkitől.)
Igyekszem nagyon, de elakadtam már a jelküldésnél. :D
Ha viszonozni szeretném a jelküldését, rákattintok annak a nevére, aki nekem küldött jelet, és megjelenik az illető adatlapja.
Majd, külön rá kell kattintani a jelküldésre, hogy tudjam a jelet küldeni, de azt már nem látom, hogy milyen jelet gyűjt az illető??!!
Illetve, ha rákattintok a jelküldésre, csak egy sor jel jelenik meg, és nem tudom "kibontani/megjeleníteni a többi jelet.
Más:
A kluboknál, a tagok nevét "nem látni", látatlanban pedig senki nem fog belépni sehová! (Nem mintha klubtag lennék, csak feltűnt)
Más:
A dominóóra miatt, miért kell belépi??!!
Köszönettel veszek, minden segítséget! :D
Ez nem a mi hibánk. Azok az oldalak nem tértek át a biztonságosabb https protokollra, ez tényleg nem rajtunk múlik.
A naplóról: írt fejléc is eltűnt sok naplómban csak az írás látszik a képeket nem lehet látni:(
Már kitaláltam hogy legyen ott, csak még kicsi türelemmel kell lennetek.
Nem jó ez az új hoxa,a régi annyival jobb volt :(
Mármint oda fel, a menü mellé valahova. Hogy állandóan látni lehessen.
Hogy én is nyekeregjek már valamiért:) Nem kaphatjuk vissza esetleg főoldalra, hogy mikor lesz a következő dominóra?
Szerintem teljesen jól, logikusan fel van építve az egész.
Nyilván van pár gyermekbetegsége, de ezek folyamatosan javítva vannak.
Próbálkozzatok, kattintsatok rá mindenre.
Sokan úgyis itt lógnak szinte egész nap. :)
Úristen, fel nem bírom fogni mi ezen a nehéz. Modern, logikusan van felépítve, nagyon jó.
Csak azért vesz el több időt, mert még nem tudod, hogy mi hol van. Egyébként a jeleket leszámítva semmi sem több idő, azokat pedig át fogjuk dolgozni. De ez a döntésed, tiszteletben tartjuk. Ha menni szeretnél, akkor a Profilodra kell lépned és ott a Beállításokra. Ha maradni, akkor olvasd el a változásokról szóló fórumokat, nagyon sok mindent leírtunk már, de kérdezni is szabad továbbra is.
Nekem sem tetszik az új portál!!:((
Lehet törlöm magamat ennyi év után...
Fárasztó, 5* annyi időt vesz el, így nincs értelme NEKEM NINCS RÁ KAPACITÁSOM PEDIG MINDENNAP ITT VOLTAM!!:((
Csak felesleges köröket kell futni, és az bizony idő...
Nézegessed még egy kicsit és rájössz a nyitjára. Sztem logikusan van felépítve, ha tudod, hogy hová akarsz eljutni, pár kattintás és helyben vagy.
Rájöttem, én néztem rosszul! Már értem, köszönöm!
További ajánlott fórumok: