Új Hoxa (beszélgetés)
Nem sértődtem meg. Az ilyen kijelentésekkel egyszerűen nem lehet mit kezdeni. Ha van érdemi észrevételed, majd akkor meghallgatlak.
Akkor mégsem lehet akkora katyvasz ez az egész.
Gyakran nèzd ès akkor hamar megszokod. Nekem amúgy tetszik.
Az a te dolgod hogy mi a valós, mi nem, mit fogadsz el és mit nem!
De itt vagyok! Oké?
De az tök természetes volt, mert a fórumok közül EZ NYERT akkoriban! Egyszerűen szerelem volt ELSŐ LÁTÁSRA!
Nem tudtam, hogy te vagy a főnök vicces kislány :)
Sőt 3 hónap felmondási időd is van:D
Nem úgy van, hogy ez még a tesztidőszak és ilyenkor még lehet változtatni ha nem lett túl jó ?
Mi is kénytelenek vagyunk elfogadni azokat a katyvaszokat, amit legtöbb esetben magadnak írsz. Naponta nem is egyet. Mindezt azért, hogy megmutasd mennyire otthon vagy az ezo izében.
Szerintem az oldal tulajdonosának a hátán is sokszor áll a szőr ezektől a dolgokról, amiről oly magabiztossággal írsz, mintha biztos léteznének.
Mégsem tette szóvá neked úgy gondolom egyszer sem.
Fogadd el az újítást vagy keress új oldalt, ahol okoskodhatsz.
És amikor először jöttél ide? Akkor is egy készbe ültél bele és közben sem alakíthattad a portált.
Én nem értek egyet ezzel az "Egyszerűen le lett nyomva a közösség torkán" megállapítással.
Nincs ezzel az új felülettel semmi gond, nem értem, hogy mit nem lehet megtalálni, mit nem lehet átlátni és hasonlók.
Tudod, megszoksz vagy megszöksz:)
Van más választásom??
Ez az, amit Amanus is írt, hogy:
"Egyszerűen le lett nyomva a közösség torkán"
Persze hogy feljövök, mert nem most kezdem itt az életet, és igenis ****, hiányzik a RÉGI felület.
De hát, EZ VAN! Ezt kell szeretni, OSZT KÉSZ!!! ;)
Mindenesetre "riszpekt" a munkáért, csak hát ez elég megosztóra sikeredett...
Most ezen nem kell megsértődni.
Nekem ez volt a véleményem és kész!
Meg lehet szokni, de a régihez képest...
Ég és Föld! :) :(
(Már bocsánat!)
[link]
Itt le van írva minden, amit a jelküldésről tudni kell.
Az én jeleim között nem szerepel sem puszi, sem pók, - sőt többséggel nem tudom azokat a jeleket küldeni, amit kérnek, - ráadásul több jelet (pl. rózsát) nem is tudok küldeni, - nincs reagálás.
Sokkal, de sokkal jobb volt a régi. :(
Mégis jöttél a katyvaszba.
Sok munka van benne, ez elsőre is látszik, a belső technikai dolgokat meg nyilván ti tudjátok. A katyvasz szó pedig több, mint erős, konkrét ötletek kellenek, megoldások, nem hinném, hogy ilyen véleménynyilvánítás segítene bármit is. Amire idáig használtam nekem teljesen megfelel.
Jelen eset nem egyszerű csere volt, hogy a régit is kitehetjük, meg az újat is. Sokkal bonyolultabb munka volt, mindent a nulláról kellett újraépíteni, szervercserével, adatbázis költöztetéssel, https-re átállással, stb. Ilyen esetekben technikailag kivitelezhetetlen, hogy két felület működjön egyszerre. Még sokat alakítunk, változtatunk, meghallgatjuk az észrevételeket, véleményeket, amennyiben többek egy "katyvasz" kijelentésnél.
Szerintem is praktikus lett volna az új és a régi felület között meghagyni a választás lehetőségét, és addig csiszolgatni az újat, amíg a legjobb lesz. Egyszerűen le lett nyomva a közösség torkán az új és ennyi, esetleg lehetett volna időnként néhány képernyőképet feltenni a kialakítás közben és megszavaztatni melyik lenne a jobb. Az a baj, hogy ez egy interaktív oldal, ahol az emberek többsége "dolgozik" az oldallal, ilyenkor fontos a felhasználói élmény. Na mindegy, ez van.
Zolcsika, ha katyvasz, akkor ne nézd :)
Nekem még mindig nem állt rá a szemem erre az új felületre! Annyira nagy, annyira szét van húzva és annyira át van rendezve...
A régiben volt harmónia, otthonosság, rendezettség...
De ez? ...
Egy katyvasz...
Olyat nem lehet csinálni, hogy lehessen váltani a régi és az új felület között? És mondjuk látni lehetne a statisztikát, hogy ki, melyiket használja és amelyik felület a kapósabb, arra véglegesíteni. Szerintem a régi nyerne!
Ez ennyire fontos neked?:O
Kedves Hoxa!
Most látom, időközben jóváírtátok a jogosan reklamált törzspontjaimat.
Köszönöm!
De most már elővigyázatosságból, külön Excel táblázatot vezetek a napi törzspontjaimról. :)
Mindenkinek további szép ünnepi napot kívánok!
Tisztelettel: Alessandro
Kedves Hoxa!
Ma reggel egy tanulságos bejegyzést tettem a
Törzstagság és törzspontok működése fórumra a 2148.
hozzászóláson.
Kérlek, hogy válaszoljál az észrevételemre, ha lesz egy kis időd!
Tisztelettel: Alessandro
További ajánlott fórumok: