Új élet vidéken, barátok nélkül... (beszélgetés)
Párommal 4 éve vagyunk együtt. Ő vidéken él, családi vállalkozásuk köti oda. Budapesten együtt éltünk, de ő nagyon sokat ingázott a két város között. Két éve nagy döntést hoztunk (hoztam) leköltöztem vele ebbe a Pest megyei városba. Feladtam a munkám, a lakásom és végeredményben a barátaimat is. Bíztam benne, hogy elég talpraesett vagyok, és sikeredik hamarosan beilleszkednem az új városom életébe. Egy évig itthon voltam, nem dolgoztam, mert lehetőség nem igen adódott. Besegítettem hát a családi vállalkozásba. Ideig-óráig lekötöttem magam, de társasági lényként hiányoznak az emberek körülöttem. A párom társaságában főleg férfiak vannak, barátnő, feleség nélkül. Ismerkedési lehetőség semmi. Már rég megvannak a kialakult körök, ahol megtűrtnek érzem magam, de igazi barátot nem sikerült találnom. Két év eltelt, januárban anya lettem. A fiam 10 napja leköti az időm rendesen, de érzem jól esne, ha néha valaki rám nyitná az ajtót, és beszélgetne velem. Egyedül vagyok, és bár próbáltam többször erről beszélgetni a párommal, az ő válasza ez az én problémám oldjam meg magam.
Ti mit tennétek??? Hogyan állnátok neki egy új élet kialakításának?? Van más is hasonló helyzetben?