Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Ugye mi jóbarátok vagyunk? (beszélgetés)
persze tudom mi az,dolgoztam étteremben:)
de nem érzek hozzá vágyat:))
Hát további szép napot Nektek...
Hú No most ment egy puszi neked Zsu!!! :)Elfelejtettem kukoricát venni hozzá...húhh de jó, hogy említetted..küldöm is az egyik srácot gyorsan az éjjel-nappaliba..
Én is azt a tasakos balhét szeretem!:)))) Csípős vörös bab, kukoricakonzerv, meg persze a darált hús.
Én sima vörös bab konzervet vettem és tasakos alapot hozzá, no meg persze darált husit.
De az egyik szakács ismerősöm házilag csinálja és az merőben más ízű volt mikor kóstoltam, tele volt hagymával és nekem az annyira nem jött be.
Lehet, hogy más néven, de szerintem ismered.
Főtt, tört krumpli, tojás, liszt, só. Kisütve zsírban.
Ja és krokettet szoktam készíteni mellé.:))
Pedig elég jó a globusé:))
Nemigen szoktunk konzervet venni,de az jó:)
A konzervet én sem enném meg....:(
Tudom,de még nem próbálkoztam meg vele.Néha szoktam venni konzervet.Szerintem a gyerekeim nem ennék meg.
Pedig érdemes, mert nagyon jó kaja.:))
mi is,de még sose főztem:)
Igen:)
Minek küldi azokat?
Cilum, rám gondoltál?:))))
Az nagyon finom! Mi is szeretjük:))
Nem értem ezeket a tabletta jeleket.
Üdv csajok, meglettem én is. De csak épp hogy élek, tegnap buli volt:)
ma a fiúk kívánságára chilis bab lesz terítéken:)
köszönöm:)
Sajna ez nem interjú csak be kell vinni az önéletrajzot,gondolom, leszünk ott vagy 100-an.
Sziasztok...
Hogy telik a napotok?
Szia Gyuszi!
Mit főztél ma?
Én nagyon drukkolok. :)
Mesélj majd mi hogyan volt!
Sziasztok!♥
Kaptam még egy utolsó esélyt...., csak a függőségről kell leszoknom.
Szét lett kapva a gépem:)) Aztán most megszántak, így boldogítalak Benneteket! :))
Köszönöm. hogy hiányoltatok! Mindenkit szeretek.♥
További ajánlott fórumok: