Ugye mi jóbarátok vagyunk? (beszélgetés)
Remélem, hogy talpon tudok lenni karácsonykor egyhuzamban három napot. :)
De örülök neki, mert ilyenkor mindenhol együtt a család és legalább még baba születése előtt mindenkivel találkozok. :)
Ki tudja a pindurral hány hét vagy hónap után jutunk el a kicsit messzebb lakókhoz...
Attól függ hamarabb születik-e pár nappal, még lehet bak lesz a drága. :)))
Én nagy pocira számítok, mert elég előre álló méhem van, így nem tudja majd tolni a csípőcsontokat, és nem lesz olyan hátul, hogy sokéig bújdossan, de ki tudja még, hogy alakul. :)
Cilukám!!!♥
Én a semmittevésbe úgy el tudok fáradni,hogy az már hihetetlen!:)
Ha elég stramm csaj vagy akkor meg sem fog kottyanni a karácsonyi készülődés!!Csak elfáradsz!:)
Meg persze,ha nem lesz semmi gond,de ezt szándékosan nem vettem számításba,mert miért is lenne!!
Igen:)De jó,januári lesz mint én:))
De azt hiszem már nem bak:)
Vagy még pont az:)
Az sem sokkal jobb amikor egy 6 hetessel vagy karácsonykor:))Mint én voltam a fiammal:)
Lányommal meg 6 hónapos voltam karikor:))
Nekem nem látszott hamar a pocim és nem is volt nagy....sajna.:)
Hát így nem ér!!:)
Én meg nemsokára bezabálok,és alukálok egyet a hüvös szobámban!:)
Áhhh, még sokára, Január 21. :)
Reményeim szerint már 4-5 hét múlva jobban látszódik majd a pocim, de ki tudja. ;)
Mondjuk ez sem lesz könnyű, karácsonykor járkálni ide-oda, sütni-főzni elég nagy pocakkal... :P
Igen,irigyellek ám:))
Mikor is lesz nagy pocakod?
Mikorra várható a pici?
Hát alakulgat... :)
Elvoltam foglalva ám. ;)
Voltunk strandon, piknikezni, tegnap sütögettünk, szóval telnek a napok, csak a szombat nem akar ideérni, pedig már úgy mennék az UH-ra. :)
Nálatok is füllesztő meleg van? Még jó, hogy nem nyárra lesz nagy pocakom, nehéz lehet óriási pocakkal ebben a kánikulában... és még csak június eleje van...
Cilukám az nagyon egészséges!:)
Nem kapsz tőle szívinfarktust,fel sem megy a vérnyomásod!:)))
Láttam,nagyon édi:)
megvagyok,köszi:)
Igen Drága!
Valószinűleg ez lehet a megoldás!!:)
Reggelt. :)
Annyira jól vagyok már napok óta, hogy az valami hihetetlen. :)
Megcsináltam az első pocakfotóm, bár még pocaknak nem mondható, de a méhem azért már látszódik. :)
Hogy vagytok?
Akartam is kérdezni, miért haragszol, hogy magázol?
De látom, minden rendben van.:))
Szóval tőlem??:))
Aszondod tegyem oda a kvt ha inni akarok?:))