Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Úgy érzem nincs kedvem semmihez, mindenhez türelmetlen vagyok . fórum

Úgy érzem nincs kedvem semmihez, mindenhez türelmetlen vagyok . (beszélgetős fórum)


3. Napsugár8 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. márc. 17. 13:28

Egyrészt lehet tavaszi fáradtság, bizonyos mértékű vitaminhiány, tél vége van, a szervezet már felélte az ősszel magunkhoz vett tartalékokat.


Menj sétálni, ülj ki a napra, szedd meg magad D-vitaminnal. Ez ingyen van! :)) Majd néhány nap múlva kezdd el az u.n. intenzív gyaloglást, váltogatva a "kirakatnézős" tempóval... észre sem veszed, visszajön az erőd, visszajön az életkedved. És igen, jó lenne reggelente, vagy előző este kitűzni valami kis célt, apróságot, ami majd segít ismét lendületbe jönni. De ahhoz először a fizikai test mozgékonyságát kell visszaszerezni. Itt a tavasz, jön a nyár, ne várj vele, fogj hozzá és csináld!

2. Nemer Eszti (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. márc. 17. 13:14

Melyik a hangsúlyosabb, a reménytelenség vagy a türelmetlenség nálad? Bízom benne, hogy a türelmetlenség, mert azon könnyebb változtatni.


Ha akarsz valamit, amit még nem kaptál meg vagy nem értél el, akkor javaslom neked, minden napra legyen legalább 1 ötleted, amit csinálni fogsz és azt - akár magadra erőltetve is-, de csináld meg! Majd este a nap végén gondolj vissza rá. Ahogy telnek a napok, fogod látni, mit kell tenned ahhoz, hogy jobb legyen a kedved, visszatérjen a régi életerőd.

Azokat ismételd, ami leginkább kimozdít a gödörből!

Önállóan is lehetsz eredményes, de ha keresed másokkal a kapcsolatot, akkor még könnyebb a dolgod.


Kitartást és sok sikert!

2023. márc. 17. 12:59

A covidos bezártság óta teljesen leeresztettem. Azelőtt sportoltam, mentem ide-oda, csak ne legyek itthon. Most meg semmihez nincs kedvem/energiám. Próbáltam újra sportolni, kimozdulni, egészségesen enni, de mindig visszaesek ebbe a reménytelenség és türelmetlenség állapotába.

Segítsetek mit kéne tennem ? Küzd valaki hasonlóval ?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook