Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Uborkasaláta, előző nap elkészítve? fórum

Uborkasaláta, előző nap elkészítve? (beszélgetős fórum)


2022. jún. 4. 19:24
Legalább jól lehűl, az ízei összeérnek. Semmi baj vele!
2022. jún. 4. 11:47
Köszönöm mindenkinek a jó tanácsokat! Szép napot Nektek! :)
14. vigyefene (válaszként erre: 13. - Globus)
2022. jún. 4. 11:07
Jóóóó fokhagymásan, jóóóóóó illatos.
13. globus (válaszként erre: 7. - 9b10f3d7ff)
2022. jún. 4. 11:06
Csavaros üvegbe szoktam zárni. Ha nics jól "betakarva", eléggé belengi illatával a hűtőt.
12. vigyefene (válaszként erre: 10. - Fórumnyitó (anonim))
2022. jún. 4. 10:51
Ha muszáj ha nem, fasírtnak jobb ha áll mielőtt sütöd, az ízek miatt. Pl. én a kolbászt is hagyom állni legalább pár órát.
11. Napsugár8 (válaszként erre: 10. - Fórumnyitó (anonim))
2022. jún. 4. 10:47
Értem. Finom ebéd lesz.
10. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 8. - Napsugár8)
2022. jún. 4. 10:28
Különböző húsokat bepácolok ma, bekeverem a fasírt alapanyagot. Holnap már csak sütni kell, és frissen a köretek. Petrezselymes krumpli, rizs. :)
2022. jún. 4. 10:09

Férfi vélemény.

Az uborka salátával gyengéden kell bánni, ugyanúgy mint a legtöbb törékeny nővel.

Tehát pl. én kicsavarás helyett tésztaszűrővel lecsurgatom a levét, mielőtt ecetezem.

8. Napsugár8 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. jún. 4. 10:05
Mi lesz a menü, és abból mit szándékozol ma elkészíteni, és mit hagysz holnapi melónak?
7. 9b10f3d7ff (válaszként erre: 5. - 9b10f3d7ff)
2022. jún. 4. 09:29
Egy fagyasztó zacsiba tenném, hogy ne "kérgesedjen". Nekem van előhűtő rekeszem, a másnapi cuccaim odaszoktam helyezni.
6. Napsugár8 (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
2022. jún. 4. 09:25
Én még a sózást is hagynám másnapra. Viszont a cukros-ecetes lét is megcsinálhatod előző nap. Amennyiben azt akarsz hozzá, csak az uborkát ne rakd bele.
5. 9b10f3d7ff (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
2022. jún. 4. 09:24

Ha nem sózod be, akkor szerintem nem nagyon.

Ha sózod, levet fog engedni.

4. 8d00a82c06 (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
2022. jún. 4. 09:10

Gyaluld le,sózd be ès hagyd.

Holnap kinyomkodod ès megcsinálod. Az 10 perc.

3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - 9b10f3d7ff)
2022. jún. 4. 09:08
Köszi!:) És ha csak legyalulom, hűtőbe teszem, úgy is összeesik holnapra?
2. 9b10f3d7ff (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. jún. 4. 09:04

Természetesen cseppet össze fog esni, de az ízek jobban összeérnek.

Én szeretem cseppet csoffadtan is.

2022. jún. 4. 08:45
Holnap vendégeink lesznek, sokat kell főznöm. Ha ma este megcsinálom az uborkasalátát, holnap ugyanolyan lesz, mintha frissen készült volna?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook