Tudtok jó megoldást arra hogy helyreálljon a libidó? (beszélgetés)
Mindenképpen tedd le a gyógyszert.
Van ilyen mellékhatása, és ha tovább szeded, még más is előjöhet, szóval gumira fel! :)
Nem véletlen, mert a bogyó leállítja a ciklust, nincs peteérés, nincs progeszteron.
A libidó, az örömérzés progifüggő.
A természet visszarúg, nem lehet bünti nélkül megsérteni.
Teljesen jókat írsz!!!Á vele semmi gond,ő mindíg akarná
Lehet h tényleg a stresszes életmód..és hogy kevestet tudunk egymásra hangolódni én van hogy hullán bezuhanok az ágyba,ő meg nyaggat én nem akarom erre ő bedurcázik..hogy kezeljem ezt..!?
Én tapasztaltam, a gyógyszer elhagyása segített.
Sok nőnek csökken a libidója a gyógyszertől.
Nem hiszem, hogy a gyógyszernek ilyen mellékhatása lenne. Ez inkább pszihés dolog, meg helyzet függő... Illetve nagyban befolyásolják a mindennapok is!
Párod is kevésbé kívánja a sexet? Próbáltátok már egy kicsit megváltoztatni a szokásaitokat? Valami újat, változást?
Az, hogy kevesebbet akarod, az inkább az ellaposodást, fásultságot, fáradtságot jelentheti és nem biztos, hogy benned, vagy a párodban van a hiba, lehet csak a napi gondok... Inkább itt keresgéld a megoldást, meg mindenképp a vőlegényeddel oszd meg a dolgot!
Ha már a vőlegényed, vele tervezed az életed, muszáj neki meghozni a kedved egy kis hancurhoz vele! Ez a szerelem :) Kívánod őt és az örömök okozását, megszerzését!
Szia.
Én magamon azt vettem észre, hogy amikor cinket szedtem, nem bírtam magammal...
Hátha ez segít.
További ajánlott fórumok:
- Tudtok alternatív/otthon kivitelezhető megoldást betét helyett?
- Tudtok valamilyen módszert amivel helyreállithatnám a hormonrendszerem?
- Mit tudtok a bánatevésről? Lehet rá megoldást találni?
- A kutyánknak csipásodik a szeme, a kamilla tea nem használ sokat.Tudtok esetleg valami más megoldást, hogy elmúljon?
- Reggelente alig tudok elindulni, annyira nehezek a lábaim, tudtok erre valami megoldást?
- Esküvőre vagyunk hivatalosak és pénzt szeretnénk ajándékba adni, tudtok valami ötletes megoldást?