Tudtátok h van a T..CO hipermarket próbafülkéjének tükre mögött kamera? (beszélgetés)
Én is mindig tudtam kontrollálni, soha, sehol, Senki nem tudta, hogy épp beteg voltam...
Gyönyörűek a Mikulásos képeid a naplódban...
Ha Valaki ezután rákérdez, hogy lehetek vagyonőr, akkor: nem titok, miután legyőztem ezeket a betegségeket, végeztem el a vagyonőri képzést, de nem vagyonőrködöm, mert miután vagyonőrködésem során azt éreztem, hogy szorongok, és nem szeretnék visszaesni, leadtam a rendőrségen a vagyonőri igazolványt, hogy ne kelljen a semmiért kifizetni az éves-, mostmár közel 6ezer forint kamarai tagsági díjat...
Más munkát kerestem magamnak...
Nekem is megvan Albert Györgyi-, a depresszióról szóló könyve, és nagyon jó, tényleg nem lehet letenni...
És minden, amit ott leír, az igaz!!
Én is gyógyult depressziós-, és pánikbeteg vagyok, minden szava igaz a könyvnek...
Bár legyőztem ezeket a dolgokat, de a szorongás az sajna mindig ott van...
Nem kukkolnak...
Az viszont előfordulhat, hogy a fülke fölött van a lelógó-, fekete villanykörtének látszó forgó kamera...
Szia!Beírnád a pontos címét az oldalnak,mert nekem nem tölti be!
Köszi
elkezdtem olvasni ezt a Tesco titkot, de nem igazán látok benne semmi meglepőt, a lúzeren, aki felment pestre szerencsét próbálni viszont egészen jól szórakozom.
:)
Mindent nem csinálnák másképpen, de néhány dolgot igen, ha tehetném...bár nem biztos, hogy attól jobb lenne az életem, de mindenképpen más lenne!
Tudom, hogy nem könnyű, nemcsak a fiataloknak, az idősebbeknek, sem...
naháát,nagy a család! :))
áhh,ne hidd azt,hogy olyan marha jó!Tudod,hogy nehéz megállnia az embernek a helyét manapság! :((
miért lenne,olyan jó?nem hinném,hogy másképp csinálná,mindent!egy frászt!lehet,hogy rosszabbul!
11x-es risztás a macskák
bocsi rosszul írtam
További ajánlott fórumok:
- Ma megdöbbentő dolgot találtam egy próbafülkében. 😮
- Otthon készíthető, előállítható, termelhető dolgok, amiért kár lenne a hipermarketbe menni!
- Szerintetetek mennyire használható a hipermarketekben kapható "Leg Magic", érdemes érte annyi pénzt kiadni?
- Akárhányszor megyek egy üzletben a próbafülkébe,mindig tele...
- Máshol sem kapható a nagyobb hipermarketekben a Dolce Gusto Nestea Lemon kávékapszula?
- Új nyomtatót vennék a T betűs hipermarketben. Nem tudjátok, adnak hozzá patront, vagy azt külön kell venni?