Tudsz ajánlani egy olyan postafiókot ami nem olyan lassú mint a freemail és nem olyan megbízhatatlan mint a lajt? Neked melyik a kedvenced? (tudásbázis)
vipmail,citromail
Ezek rendszeresen visszadobják még azt a levelet is, amihez nincs csatolt állomány, csak és kizárólag szöveg! Állati vacak mind!
Nekünk be van állítva a google kezdőlapként, fent jobbra pedig állandóan be vagyunk jelentkezve a gmailbe így egy kattintás és látjuk a leveleinket.
Az increditmailt én nem ismerem.
Upsz, ezt elfelejtettem :( én is remélem...de ha már a fórum létezhet akkor gondolom nem muszáj rébuszokban ajánlgatni, hogy találja ki mi a neve :)
A freemail volt az első amit használtam de annyira lassú, és a gmailhez képest...hehh...
Szia!
Gmail fiókot nyiss szerintem is. Nagy a tárhelye, nagyobb fájlokat is könnyedén tudsz fogadni, ellenben a citromail és freemail fiókokkal.
A leveleket azonnal megkapod, tehát gyors. és megbízható.
Nekünk az előfizetős mail-ünk is oda van irányítva és be van állítva, hogy kifelé is tudjunk róla levelezni. Az outlookot nem is igazán használjuk ennél...
Nekem közel 4 éve freemail-om van.
Nincs gondom vele!De a vipmaillel se:)
További ajánlott fórumok:
- Ki szereti a Horror filmeket? Mit ajánlanál, mi a kedvenced?
- Ki a kedvenced?
- Te kedvencedet hogy hívják?
- DPD futárszolgálatról várok tapasztalatokat. Megbízható-e?
- Néhány napja még több mint 2000 levelem volt a freemail-es postafiókomba, most 700 van a kukában pedig 1 mégsem jön a címemre levél.Miért?
- Ha a freemailes postafiókomba nem szeretnék valakitől leveleket fogadni, letilthatom? Hogyan?