Tudja valaki hol lehet Szavo penészgátlót venni? (tudásbázis)
a kereskedöknek nincs még visszajelzés a termékröl igy ök nem vesznek addig mig nem tudják tényleg olyan jo mint ahagy mondják mert rajtuk maradhat a termék
meg szerintem elkezdödik a hamisitása és nem tudni melyik igazi melyik nem
amit a tescoba bevisznek árut annak a fele hamis mégis árulják
sajnos felhigult nagyon a piac igy mindenki szkeptikus az uj termékakre
elolvastam ki gyártja és 1 cseh cég vásároltafel a magyar ultracéget és az hozta be az országba
csodálkozom hogy eddig a nagyhatalmak hogy hogy nem találtákki ezt
szerintem ez is valami 3napos csodaszer
mindenhol lehet hasonlot kapni de azt mondták mindég kiujjul a penész
sajnos ahol höhidak vannak és rossz a szigetelés vagy müanyag ablakok vannak ott az ilyen mindég jelen lessz 30percenként 5percre huzatot kell csinálni akkor valami változás fent áll de ugye az ember dolgozik nincs otthon igy csak max este tud szellöztetni mondjuk én itthon melozok
egyépként nyáron ez nincs,viszont este párás a levegö igy még nyáron is bekéne csukni éjszakéra az ablakokat akik kertesbe laknak vagy hegyen vagy vizparton mert ott pára van
ez ellen nem lehet védekezni csak megfelelö szellöztetés,höhidak megszüntetése,jo szigetelés
pl. nállam nincs mosás a házba,van mosodám és szabadba fözök ha az idö engedi
sajnos én is megteszek mindent hogy kivédjem ezeket
azét probálkozni mindég lehet:)
én több festékboltot bejártam eredménytelenül, a Tescoba még mindig nem jutottam el.
Pedig szerintem elég jól reklámozzák, ha a kereskedőknek lenne egy csepp eszük vennének és rá is tehetnének elég sokat, hiszen nincsen még viszonyítási árak.
Mi a Pr@ktikerben vettünk egy folyadékot, az eladó szerint tartósan eltávolítja a penészt.
3 hete használtam, eddig oké.
Szerintetek lehet a szobában a falra is permetezni?
Sajnos az albérletben felül hőhíd van és penészedik a fal.Eddig domestos kendővel szedtük le. Attol félek, hogy a permet rászáll a bútorokra és van egy 2.5 éves kisfiam, aki mondent összetapicskol. Ja és egybe van a konyha és a szoba.
tényleg, tök jó.
Dabason nem tudom hol van 100-as bolt, de majd utána nézek, köszi :-)
Szia!
Anyukám éppen pénteken vett a 100-ft-osban!Nézd meg,hátha!Ja,és tényleg jó,mert a penész eltünt!!
Már kerestem a Rossmannban , Auchanban és a Dm-ben.
De ott nem volt.
Most hirdetik ezt a Szavo terméket a tv-ben.
Valaki kipróbálta már?
További ajánlott fórumok:
- Mi lehet Várkonyi Andrea nyakán az a kis forradás? Tudja valaki?
- Mp 3-at mire kell konvertálni, hogy zenei cd-ét tudjak csinálni, amit normál cd lejátszón is le lehet játszani?
- Tudja valaki, hogy chéque Déjeuner ebédcsekket (meleg étkezési jegyet) le lehet vásárolni a Tescoban?
- Ki tudja hol lehet kapni "Mézeskalács fűszerkeverék"-et?
- Tudja valaki hogyan lehet törölni a gépemen az előzményeket?
- Tudja valaki, hogyan lehet a Windows Vistát eltávolítani a számítógépről?