Trükkök, praktikák a teherbeesés érdekében (beszélgetés)
Sziasztok! Én még uj vagyok itt, hisz még csak most fedeztem fol ezt a forumot. Egy nagy segitséget szeretnék kérni, a legjobb barátnomék már elég régota probálkoznak, hogy jojjon a baba, de eddig semmi, pedig már nagyon vágynak rá.
Az lenne a kérdésem, hogy nem tudjátok, hogy miket kéne ennie ahhoz hogy konyebben essen teherbe, mik azok az ételek amiben van vmi, pl én azt hallottam hogy a polip :S az nagyon jo, elosegiti a termékenységet, illetve ha késik a baba beinditja a szulést is.
Vagy ha bármilyen más praktikát tudtok kérlek segitsetek, mert már én is nagyon szeretném, hogy tudjak nekik vhogy segiteni.
Elore is nagyon koszonom mindenkinek aki segit vmilyen tanáccsal.
Udv
Köszi Brigo!Itt a neten is olvastam róla.
Megpróbálom.
Valamelyik gyogynövényes könyvben olvastam,hogy a : SZŰZBOKOR tea növeli a teherbeesést.
Bővebben szerintem a Herbária boltokba,főleg ha képzett az eladó.
Tehát,lábakat a falra.Megpróbálom én is.
Remélem,így összejön a várvavárt kistesó.
Szia!
Szurkolok neked nagyon. Már nálunk is örök téma a baba, de nálunk majd csak jövőre kezdődik a "projekt". Sajnos. úgy irigylek már minden kismamát :-)
Amúgy én nem is hallottam semmilyen magzatvédő vitaminról... Még sokat kell tanulnom ilyen téren...
Ti éreztétek egyébként magát a megtermékenyülést? Ha igen, mit éreztetek, és mennyi idő múlva?
A fogászatot már végigjártam, rendbehozattam a fogaimat. Van-e még valami vizsgálat, amit még így előre javasolt elvégeztetni?
Külön magzatvédő vitamint még nem szedek, de egyébként szedek vitamint, nagyon jó "fajtát", Dr. Lenkei Gábor féle vitaminkomplexet. Nézzetek utána a neten.
Mostmár abszolute megnyugodtam a hüvely tisztítás dilemmájával kapcsolatban. Nagyon rendesek vagytok.
Ez a "mentális" dolog érdekes... Ezt senki nem mondta, de rögtön az első alkalom után, tényleg úgy gondoltam rá, mintha már ott lenne, valahogy ösztönösen jött, persze egyáltalán nem biztos, hogy elsőre sikerül, de akkor is úgy gondolok rá. És tök jó érzés.
Vmonica:
szedsz már magzatvédő vitamint? Nagy ajánlják előre is szedni.
Szerintem ne mosd ki! Sosem lehet tudni. :)))
Drukk, drukk nektek! :)))))
Sziasztok. Mi tegnap kezdtük meg a próbálkozást. Első alkalom - huh már azt hittem sosem jön el ez az idő:)
Szóval lábakat a falra ... Én is hasonló módon próbáltam bent tartani "őket", de az lenne a kérdésem, hogy utána ki kell-e mosni az ondó maradékot a hüvelyből, illetve ti ki szoktátok-e? Vagy nem baj, ha bent marad, mert tudomásom szerint az ondó sejtek 3 napig életképesek a szervezetben... Választ várok minél előbb. Csók
De jó, hogy ezeket leírtad ide!
Nagyon köszi! :)
Egészséges táplálkozással javítható a megtermékenyülés, illetve az egészséges csecsemő születésének esélye.
- A szervezetnek olyan anyagokra van szüksége, amelyek védenek az úgynevezett szabad gyökök támadásától. A legismertebb sejtvédő anyagok közé tartozik az A-, a C- és az E-vitamin, ezenkívül a szelén (nyomelem).
- Leghatásosabb a C-vitamin: javítja a spermiumok minőségét, illetve csökkenti a vetélés veszélyét.
- Kulcsfontosságú szerepet játszik a folsav (egy B-vitamin), amelyből
rendszerint keveset kap a szervezet. Jóllehet a gyermekre vágyó nők számára az egyik legfontosabb: megvéd a termékenység zavaraitól és a gyerek bizonyos fejlődési rendellenességeitől (például nyitott hátgerinc).
- Hasonlóan fontos a B12-vitamin. Amennyiben kevés található belőle a vérben, ötszörösére nő a fejlődési rendellenességek veszélye.
- A cink különösen nagy jelentőségű a női és a férfi hormonháztartásban: növeli a spermiumok számát, egyidejűleg mozgékonyabbá is teszi őket.
- A dohányzás főleg annak a nőnek méreg, aki teherbe szeretne esni. Gátolja a peteérést és vetéléshez vezethet.
- Vigyázzon a kávéval is. Napi három csésze megháromszorozza a babára való várakozás idejét és a vetélés veszélyét.
- Terhesség alatt felejtse el az alkoholt.
További ajánlott fórumok:
- Nem esznek a gyerekeim! Válogatnak! Segítsetek, praktikák, trükkök érdekelnek.
- Cirkófűtés praktikák az olcsóbbság érdekében
- Tippek, trükkök, praktikák, hogy a baba fiú vagy lány legyen :)
- Miómát találtak a méhemnél. A teherbeesés érdekében az eltávolítása után mennyi idővel, mikor próbálkozhatunk újra?
- Praktikák a jó szex érdekében! Ki, hogyan dobja fel a nemi életét?
- Tippek, trükkök, praktikák, horkolás ellen