Trükkök, praktikák a teherbeesés érdekében (beszélgetés)
Sziasztok!
Most regisztráltam az oldalon. Igaz, úgy látom már elég régi a legutóbbi hozzászólás, de azért hátha olvassátok. A párommal mi is most kezdünk neki "dolgozni" a babáért.2 és fél hónapja hagytam abba a fogamzásgátlót. már február óta szedek egy természetes alapú vitaminkészítményt ami egyébként is azt hiszem, tök jót tett nekem és szerintem a miatt is a fogi elhagyása után teljesen rendben megjött a menzeszem, mostmár 2.-szor, a ciklusommal minden rendben. Amúgy meg méregtelenítési célból egy gyógynövényes szintén táplálékkiegészítőt szedek (ez folyadék formájú és még finom is!) , ez , szintén mellékesen:-) a gyomorégésemet szüntette meg. Azért írom ezeket, mert véleményem szerint a a jól megválasztott természetes alapú táplálékkiegészítők, gyógytermékek sokat segíthetnek a szervezetet egyensúlyba hozni, ami a gyermekvállalást, termékenységet nagyban elősegíti. Viszont szerintem egyrészt nem érdemes egyszerre össze-vissza szedni mindent és főleg nem válogatás nélkül, mivel ezek a termékek már elárasztották a piacot és nehéz kiszűrni, melyik a biztonságos, minőségbiztosított termék (egészségügyben dolgozom, nálam ez már szakmai ártalom..._:-). Ha valaki szívesen felvenné a beszélgetés fonalát , írjon, mindenkinek a legjobbakat, élvezzétek a szerelmeskedést ez a legjobb babaváró!!!!:-)
Sziasztok!
Szeretnék olyan ötleteket megtudni amivel biztosan teherbe esek,tehát ami tényleg már sok nőnek segített.
Légyszíves segítsetek,szeretnénk babát!
Előre is köszi mindenkinek aki segít
:-)))
Kellemes 7végét!
Sziasztok!
Csak annyit szólnék hozzá, hogy aki sokáig szedett fogamzásgátlót (akármilyen enyhét is) számítson rá, hogy ha abbahagyja, totál felborulhat a hormonháztartása. Idö, amíg helyreáll a szervezet egyensúlya, és némi orvosi segítség sem árt hozzá. Szóval aki gyógyszert szedett, ne ijedjen meg, ha néhány hónapig nem jön össze. Az nem jelent bajt. Viszont állítólag közvetlen a gyógyszer abbahagyása utáni egy hónapon belül háromszor akkora az esélye, mint utána bármikor.
Mindenkinek sok sikert!
Dorka
A legfontosabb hogy ne görcsösen akarjátok a gyereket, hanem már ezt is szeretet teljesen "csináljátok". Mi napi 3X szexeltünk a siker érdekében, és mikor 3hét után sem történ tessmi, felkerestem az orvosom, hogy velem biztos baj van :) Igen, az volt a baj, hogy napi 3x csináltuk. Mivel a férfi ivarsejt 2napig életképes, a nőnek havonta 1 alkalommal van peteérése, ezért két naponta kell szexelni, hogy a hímivarsejtek minőségileg és mennyiségileg is életképesek legyenek. Ajánlotta még, ha olyan fekvésű a petefészek, akkor érdemes 20percig "felpócolva" feküdnie a nőnek közösülés után.
Nekünk 1hétre rá összejött a fogantatás :)
kedves Mimo!
Nekem is írt az orvos hormongyógyszereket.Először a clostylbegytet kellett szednem utána ovestint. De én abbahagytam mert fájt tőle a méhem és hányingerem volt. Szerintem ezek a dolgok inkább ártanak mint használnak. Ezért próbálom most ki a villarosa gélt.( gyóygnövényekből van) Olvastam valahol egy cikket, hogy nem szabadna beleavatkozni a dolgokba. Oka van ha valahol nem akar jönni egy baba. Nekem még nincs babám azért sem gondoltam, hogy ennyire nehezen fog összejönni. Egyébként hátrahajló a méhem ; de állítólag ez nem akadály. 2 év próbálkozás után szánom rá magam a kivizsgálásokra.
Judit
A berry nectarraól én is halottam.nekem a hormonrendszerem szarakodik, 51 napra jön meg a mensim, nincs peteérésem.Most irattam clostybegytet, petesejtérlelőt.Meg a cickafarkteát fogom iszogatni!!!!Hátha sikerülne.
A másfél év már sok, 1 év után ajánlatos meddőségi rendelőt fölkeresni.Én voltam már 3 éve kezeléseken, átfuváson, vérvétel, andrologus,beültetés, és semmi.majd tavaly terhes lettem spontán, és 20 hetesen elvetéltem(((((.Azota ujra probálkozunk(((((((((((
Sziasztok!
Engem is érdekelnének a termékenységet növelő dolgok.1,5 éve nem sikerül a baba. Én méhpempőt vásároltam méhésztől. Azt mondta már sok kismamát kinevelt ezzel. Azt hiszem 2 kúrát kell végig csinálni.A cickafarkfű teáról is hallottam.
Mimo írtál termékenységnövelőt. Mi lenne az és hol lehet beszerezni? A kapszula lenne az? Most a villarosa gélt próbálom ki. Teljesen rendbehozza a hormonháztartást és a petesejt megtapadását is segíti. Valamint hallottam még a berry nectarról is. És aki hisz a kövek erejében annak ajánlom a hematit követ- ez az anyaság köve valamint a jade követ -ez termékenységnövelő. Remélem tudtam bárkinek is segíteni.
A méhpempős változata a ROYALJELLY!!!!Drogériában, DM-_BEN, ROSMANNBAN, gyógynövényboltban megtalálható.Kb 800 ft körül van.
van a Roxaljellynek ampullás változata is, meg kell inni, egy irtó büdös, keserü izü folyadék, azt inkább nem ajánlom(((((((
Kapszula, állitólag termékenységelősegitő.van simán, és van méhpempős változatban is.
meg a cickafarktea is állitólag nagyon jó!!!!!!!
Sziasztok:)
Először írok ide, de remélem nem utoljára.
Nem tudtok véletlenül valami praktikát fortélyt ami abban segít, hogy fiú gyermekem legyen?? Nagyon örülnék, ha végre pozitív lenne a teszt, de ha fiút mutatna majd az ultrahang akkor lennék igazán boldog:) /persze ha kislány akkor is örülnék/
Szia !
Babát szeretnél, próbálkoztok, esetleg nem akar összejönni, vagy mi szükség a természetgyógyászra?
Sziasztok Lányok!
Tudtok valami természetgyógyászatos (egyéb) praktikát, amivel a teherbeesést könnyíteni lehet?
szép napot:
MX
Sziasztok!!!
Én 4 évig próbálkoztam eredménytelenül sajnos, Hormonkezeléseket kaptm, és nekünk is azt tanácsolták hogy szex után lábak gyertyaállásba, kispárna a fenék alá, és 10 percig ebbe a poziturába mradni.
Az ondót nem kell kimosni, aminek kell ugyis felmegy, ami meg felesleges kifolyik ugy is.
a hüvelynek van egy öntisztulási folyamata, ha a PH-ja tönkremegy védtelen lesz a bacikkal szembe, és fertőzéseket összeszedhetsz.
nálam a tampon okozott egyszer ilyet.tul kevés volt már a vérzésem, és a tampon a hüvelyválaékot is magába zivta, kiszáradt a hüvelyflóra,és jött a gombás fertőzés.
visszatérve a terhességre msot volt egy terhességem, de 20 hetesen elvesztettem a baát, mert beteg volt.
De én akkor éreztem hogy teherbe setem.azt irják a hátulról póz a legalkalmasabb arra hogy teherbe ess, mivel a himvessző igy kerül legközelebb a méhszájhoz.!!!hajrá lányok , asszonyok!!!!
Sziasztok Lányok.:)
(Ne rémüldözzetek, hogy egy férfi ír ide!!!:)) )
Nővéremnek a köv. jött be:
-cickafarkfű tea
-ginseng
-magzatvédő vitamin
Előtte sokáig próbálkozott ezek nélk., de semmi nem történt.
További ajánlott fórumok:
- Nem esznek a gyerekeim! Válogatnak! Segítsetek, praktikák, trükkök érdekelnek.
- Cirkófűtés praktikák az olcsóbbság érdekében
- Tippek, trükkök, praktikák, hogy a baba fiú vagy lány legyen :)
- Miómát találtak a méhemnél. A teherbeesés érdekében az eltávolítása után mennyi idővel, mikor próbálkozhatunk újra?
- Praktikák a jó szex érdekében! Ki, hogyan dobja fel a nemi életét?
- Tippek, trükkök, praktikák, horkolás ellen