Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Tökehal saláta recept

Tökehal saláta recept

Elkészítési idő 40 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

A Tökehal saláta hozzávalói:
60 dkg tőkehalfilé (fagyasztott)
1 narancs
1 evőkanál olívabogyó
2-3 szál zellerlevél
extraszűz olívaolaj (ízlés szerint)
1 csípőspaprika



A Tökehal saláta elkészítési módja:
Hagyjuk a tőkehalat legalább egy napig ázni, miközben a vizettöbbször cseréljük le.Majd főzzük kb.20 percen át, csöpögtessük le és hagyjuk kihűlni, langyosan vágjuk kockákra és helyezzük egy salátástálba. Adjuk hozzá az apróra vágott zellert,és a hámozást követően felkockázott narancsot, majd a kimagozott olívabogyót is. Locsoljuk meg az olívaolajjal és fűszerezzük a csípőspaprikával. Szükség esetén sózzuk meg, jól keverjük össze és tálaljuk.

Aki nem szereti a paprika csípős ízét, elhagyhatja.


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


A tökehal saláta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook