Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Ki, hogyan bírja a napi 12 órás munkát? fórum

Ki, hogyan bírja a napi 12 órás munkát? (beszélgetés)

20. gigi> (válaszként erre: 17. - Globus)
okt. 13. 16:56
Simán. Hogy birjátok?
okt. 13. 11:09

AZ én munkám irodai/ nem fizikai munka, zokszó nélkül kibirok többet is, de nem szeretem csinálni, csak a pénzért.

Sokszor munkszüneti napokon is.

18. semleges (válaszként erre: 17. - Globus)
okt. 13. 09:24
Az húzos.
17. globus (válaszként erre: 8. - Gigi>)
okt. 12. 21:39

Itt a laborban hétvégén 24 órás. 7-től másnap reggelig. Mindig van munkácska, sürgős kérés.

Belegondolok, ha a munkát nem számolom, akkor is alvásmegvonásnak minősül.

16. birebora (válaszként erre: 15. - Tien)
okt. 12. 21:39
1 pihenőnappal nehéz is.
15. tien
okt. 12. 21:22

Volt benne részem.

Három nap reggel hattól este hatig.

Pihenő nap.

Majd három nap este hattól reggel hatig.

Beszereztem egy combos idegösszeomlást,és szerintem a pánikrohamra való hajlam is onnan eredeztethető.

Soha többé inkább belenézek a fénybe.

A cégnél haltak is meg a "soron".

Még így ,hogy csak írok erről a gyomrom görcsbe rándult és a pulzusom az egekbe.

14. globus
okt. 12. 18:11
Nincs az a pénz.
okt. 12. 16:39
Én egészen jól bírom, mert a saját tempómban dolgozok. Ennyi előnye biztosan van a koromnak. :)
okt. 12. 16:32
Egyetlen munkahelyem volt csak, ott 16 óráztam. Max 10 napot dolgoztam havonta. Imádtam.
okt. 12. 06:44
Fiatalon dolgoztam. Sok esetben van előnye. 14-15 nap munka a másik 14-15 nap szabad. Több a szabadidő.
okt. 12. 00:22
Nem dolgoztam 12 órát
9. Sirga (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 11. 19:37
Ahogy a többiek írták. + függ még a Te mentalitásodtól is. (Ha szalag, mennyire bírod a monotonitást, stb.) De sok múlhat akár a környezeten, a környezetedben lévőkön is.
okt. 11. 18:02
12 órában dolgozom. Hogy lehet bírni? Egymás után jönnek a feladatok,ezen agyalni nincs is idő. Meg szoktam már. Nekünk elvileg a 12 óra alatt csak 45 perc lenne a szünet.
7. jooeva (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 11. 17:09

Függ a munkatól.

Álló?

Ülő?

Folyamatos?

Szalag mellett?

Nyáron szoktam 3-4 hetet 12-13 órázni, pihenőnap nélkül.

Fárasztó hosszú távon, az tuti. Folyamatosan nem bírnám.

Tartani kis szünetet, ha lehet.

Ha ülsz, állj fel és mozogj kicsit.

Ha jössz-mész-egy helyben állsz, akkor kicsi ülés, akár fekvés is segít.

Ha van társaság, egyből nem annyira unalmas.

Zene/rádió nekem létszükséglet.

Legyen enni-innivalód, kényelmes széked, asztalod, mindent úgy elhelyezni hogy kezedre essen.

Kényelmes ruha/cipő.

Otthoni dolgokra tutira nincs idő 12 óra munka mellett, hazaesel, fürdés-evés-alvás.

6. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 11. 16:45

Mivel lehet könnyebbé tenni?

Magát a munkát vagy azt, hogy hogyan légy pihent?

Ha a munka megengedi hallgass zenét és gyakran tarts szünetet!

Folymatos 12 órázásnál fontos, hogy mindég kipihent légy. Ha egyedül élsz ez nem gond, de együttélve valakivel, családdal velük is el kell ezt fogadtatni.

5. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 11. 16:33
Ez igazán attól függ, hogy milyen munkát kell végezni a 12 órában.
okt. 11. 16:20
Car volt Soha többet
3. elbb
okt. 11. 15:04

Szerintem nem mindegy milyen a munka jellege. Én ügyfélszolgálati munkát végzek, szoktam 12 órázni, szerencsére ritkán. Vödör kávé van lefőzve. Azért a 10. óra körül már szokott összeakadni a nyelvem, de nálunk úgy van, hogy a 12 órás műszak alatt van egy 20 perces szünet, egy 25 perces szünet, meg 10 perces szünetek. 50 perc hívásvétel, és akkor 10 perc szünet, mivel én HO-s vagyok, így akár a lábam is feltehetem a csillárra, de pl akkor szoktam esetleg a csopvezzel egyeztetni pár témában.

Régen, nagyon régen dolgoztam gyárban, szalagmunkában, na az sokkal rosszabb volt, mivel állni kellett, valahogy monoton is volt. Itt az üszis az érdekes, mert minden hívás más, és folyamatos.

okt. 11. 15:03

Attól is függ mi a munkád. mennyire fáradsz el fizikailag vagy mentálisan.

Szomszédasszonyom szakápoló intenzív osztályon. Nem panaszkodik. Ott nem is lenne hogyan könnyebbé tenni.

okt. 11. 14:50
Ki, hogyan bírja a napi 12 órás munkát? Mivel lehet könnyebbé tenni?

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook