Titkom Virága.. mindenről ami titkos, és ami nem..avagy traccs)) (beszélgetés)
Pedig a karácsony a legszebb titkos virág:)
Őszi eső meg már nem lesz, majd talán tavasszal.
Jézusom...Karácsony!!! Még ne, bizony :)))
Alig hevertem ki a nyarat...
Esőben pedig sétálni nagyon jó. Próbáld egyszer ki... Nem a nagyon bőr alá mászó kellemetlen hidegben, hanem a csendes langyos őszi-ben (ha idén még lesz ilyen...) :D
Megtaláltam!!!
Tényleg jó! Én nem tudtam, hogy a Hoxa szólhat azért, ha eltérünk a topik címétől.... még jó, hogy az egyikben ma éppen a témáról kérdeztelek ismét!
Miért fontos, az érdemjegy!!! Sokszor a legjobb mögött nincs is annyi tudás, mint egy rosszabb mögött--- nem Rólad beszélek-, mert van olyan emberke, aki stressz helyzetben nem tudja kihozni magából a maximunot.
Nem változtattunk. Egy "új"csajszi a Pusi megunta, hogy mindig minden topikban gond van, ezért nyitott egyet, ahol mindenki mindent irhat, sdenkire nem szólhat rá a Hoxa, hogy ne térjen el a topik cimétől, azaz ne Offoljon:) Ezért lett Off a neve, és most mindenki azt kapta fel, mert ott aztán mindenki mindenkinek......beszólhat:)
Még nem tudom milyen érzés túlleni a vizsgán, mert a görcs még nem oldódott fel teljesen. Talán amikor az eredményt meglátom akkor:)
Ez sem igaz, hogy nincs traccsolni vágyó emberke egy sem! Kifogytatok a mondanivalóból?
Vaspatkó hól vagy????
Hát, a szerencséről annyit, hogy ma elkezdtem a vegyes teszteket - hát, siralmas. Még szerencse, hogy van pár hét...:)
Neked is menni fog, meglátod, én használom a memóriafogasokat, ahogy agykontrollon tanultuk. Egy csomó szóhoz asszociálódik magától valami.
Például, hogy megnevettesselek, következő hülyeségek jutnak eszembe: VIII. agyideg: egyensúlyozó és hallóideg- nervus vestibulokochlearis
Következő kép tárult elém: Egy vesta szűz éppen főz..
Szerintem nem kell elmagyaráznom...:D
Na jó, hátha van, aki örül neki:
Vesti= vesta
bulo=bula vagyis csaj
koch=németben a főzni ige töve.
A többi meg már jön magától :D
ÁÁÁ, nem vagyok fárasztó...:)
Dehogynem:)
Szerencsés vagy:) Nekem egy szó sem marad meg.
Ja, azokkal elboldogulok, mindig szerettem nyelveket tanulni..
Igaz, nem minden jut eszembe, de legalább addig maradjon a fejembe, míg levizsgázok. Utána meg, ha szükséges lesz, kibogarászom a könyvből, amit nem tudok.
Nem?
Milyen latinnal? Szerinted má' csak az hiányzik?
Ne mááá....
Ja szóval 12-én eü-ből, 26-án tgy-ből? Na ez sem semmi:)
És a latinnal hogy állsz Vagy ez titkos?
(muszáj volt leirni ezt a szót:)
Má'mind én???
Hát, most értem a könyv végére, a tesztkönyvben egy csomó dolog "el van rontva", nem baj, még jó, hogy észrevettem...
Mostmár csak tesztelek.
És te?
Engem jobban nyomaszt, hogy 26-án is vizsgázok, s két hetem lesz, hogy tudjak is valamit. Nyakamon a szeptember, SZMK elnök vagyok a suliban, de azt hiszem, idén másnak kell vállalnia.
Csakhogy, a gyerekek nem akartak maradni. A kicsivel évekig húztuk, mondtuk, hogy a gyereknek az anyjánál a helye. Aztán, amikor egyszobásból háromszobás albérletbe mentünk, közölte, hogy marad. Fél év múlva jött a másik.
Na, mindegy, ezt is kitárgyaltuk, nem biztos, hogy a többieket annyira érdekli...