Titkom Virága.. mindenről ami titkos, és ami nem..avagy traccs)) (beszélgetés)
Kevés naplót olvastam ezidáig... :)))
Majd ha bepótoltam, akkor tudok érdemben hozzászólni...
Na, megcsináltam:)
Erről jut eszembe...(fórum napló olvasóknak)
Akit érdekel, az jöjjön! :)
Csatlakozom... Ha van elég erőd és bátorságod, vágj bele... :)))
Ha meg előjönn a "jobbik2 modor, akkor vissza lehet vonni...
Lehet hogy kezelhető, próbáld ki, ha elszabadulnak az indulatok, legfeljebb törölteted a fórumot. Tényleg kíváncsi vagyok arra, hogy lehet-e személyeskedés nélkül.
Nemrég belenéztem egy fiatal lány naplójába, s kiírt egy fórumot, hogy egy ideje nem érzi a babája mozgását. Kapott kedves, jóindulatú hozzászólást, s volt, aki felelőtlennek titulálta. A lány egy-két hete nem jelentkezik. A fórum persze virágzik, s már van aki mintegy személyiségelemzést csinál, hogy ha annyira nincs pénze, mint írja, miért vásárolgat állandóan, stb. Mekkora egy bunkó a pasija, stb.
Ez bennem is felmerült. Megfigyeltem azonban, hogy általában a fórum isndítója figyelmezteti az emberkéket, ha nem úgy írnak a fórumba, ahogy azt eredetileg elvárta volna.
Egyáltalán nem szeretném, ha bárkit megjelölnének, hogy őnála ezt meg azt olvastuk, hanem inkább egy-egy beírásról egy következő gondolatmenet jut eszembe, amit szívesen megosztanék másokkal, de nincs kivel. És nem is kellene konkrétan megnevezni az illetőt.
Tudom, hogy nehéz, úgyhogy nem is erőltetem, egyelőre a szavazás az igen felé húz, de nagyon kicsi a különbség.
Múltkor a helyesírás fórumon jól kipellengéreztek valakit a naplójába írt sok helyesírási hiba miatt, s a fórum indítója helyretette a dolgokat. Talán kezelhető lenne. (?)
Megy, nagyon élvezem, bár sokat kell gyakorolni, a férjem a felhajtó, küldi a haverjait. Tegnap az egyik vigyorogva mesélte, hogy a krimóban arról beszélgetnek, hogy hozzám járnak "gyömiszkölni":D
Persze, nevettem vele, s megkérdeztem, azt is elmondja,hogy itt nem ő gyömiszköl, hanem én?? :D
Egyébként nem hittem volna, hogy ez ilyen fárasztó. És különös, hogy nem fizikailag, inkább agyilag. Ennek ellenére nagyon élvezem:)
Én tényleg voltam úgy, der akkor én fogtam és irtam is privit.
Szerintem próbáld meg. Majd ird meg a fórum cimét, hogy berakjam a kedvencekhez:)
Megy a tanulás?
Nem csak én vagyok itt:)
Másoknak még tudsz titkosat:)
Bár nekem is, főként ha megküldenéd a hiányzó irományt:), persze ha megírtad:) (O. fejezet:)
Sziasztok lányok!
Van egy "traccsos" kérdésem!
Igazából nem tudom, hogy érdemes lenne-e új fórumot nyitni erre, ezért fordulok hozzátok.
Időnként beleolvasgatok egy-egy naplóba. Kevés van, ami valóban érdekes, tartalmas is. Úgy látom - s ez nem baj -, hogy mindenki itt adja ki azt, ami nyomja a lelkét, de teljes őszinteséggel nem lehet leírni semmit (nyíltan), mert hát bárki olvashatja bármikor. Ez egy picit rányomja a bélyeget a naplókra.
Ennek ellenére néha van olyan érzésem, hogy olyan érdekeset vagy gondolatébresztőt írt az illető, hogy szívesen válaszolnék neki, s lehetne egy jó "traccsparti" belőle akár.
Végignéztem az összes címet, még nincs olyan fórum,ahol a naplókról "beszélgetnek".
Ti mit szólnátok az érintettek oldaláról nézve egy fórumhoz, amelyben a naplók tartalmához lehet hozzászólni?
Melyik titokra gondolsz? Személyesre, vagy az előző weblappal kapcsolatosra :)))
Én már nem igazán tudok neked titkot produkálni...
Nyitott könyv az életem :)))))
Szivesen :)))
Szerintem is gyönyörű...