Tisztességtelen (?) ajánlat (beszélgetés)
Tudatnám vele, hogy nem vagyok rezsó.
Az ajánlat gáláns, semmi tisztességtelen nincs benne.
Az adósságot házasságkötés előtt kell kifizetni, vagy az alku nem áll, szóval ha a házasság végetér, nekem tiszta lapom van, neki meg nyilván nem fájt annyira a pénz, ha olyan lazán odaígérte és adta. Ha mégis, akkor loser, és a sors már lesben állt.
Mi lesz, ha a férj tönkremegy vagy beteg lesz? Semmi. Élem tovább az életem. Nyilván nem admán fel a munkám és a megszokott életem, csak mosolyba állna a bankszámlám. Feltéve, hogy nem szerettem bele a megvakult José Armandoba, mert akkor élete végéig ápolom, és együtt, szegényen megtudjuk, hogy a szeretet a legfontosabb, és mikor szívünk megtisztul, akkor egy híres professzor, aki először megpróbál elcsábítani, végül őszintén vágyni fog rá, hogy boldog legyek, és meggyógyítja az én Josémat.
Az ajánlat nem tisztességtelen, a pasi egyenes.
Én csak akkor mennék hozzá, ha ő lenne R Redford ( vagy a régi szerelmem )
Nem hiszem, hogy elfogadnám, hiszen mi van, ha időközben szerelmes leszek valakibe?
Úgy hozzámenni valakihez, hogy semmit nem érzek iránta, az számomra tabu, lehet akármennyi pénze. De a döntés a tiéd, te tudod, hogy tudnál-e boldog lenni mellette, és hogy működne-e.
Az ajánlat nem tisztességtelen, hiszen nem azt ajánlotta, hogy a felesége mellett "kitart" téged, hanem téged akar feleségnek.
Ennyit a kérdésedről!
Bár ezt nem kérdezted, de én azért csak elmondanám, hogy nem is olyan régen - különösen vidéken - a szülők választották meg a gyerekük jövendőbelijét.
Sok országban még most is így van.
Érdekes módon, ezekben a házasságokban - nagy százalékban - kiegyensúlyozottabban élnek az emberek és évek múlva már el sem tudnák képzelni mással. Erről egyszer olvastam egy nagyon érdekes riportkönyvet. (No persze itt is vannak/voltak kivételek)
Én személy szerint nem lettem volna alkalmas ilyenre fiatalon, de én nem vagyok mérvadó, mert én egy hülye vagyok!:D
Nem ismerjük a körülményeidet, az adósságod nagyságát, mennyire bírod elviselni amúgy ezt a fickót (undorít, vagy csak közömbös?) sajnos ezt a döntést neked kell meghozni.
Azért gondolj arra, hogy nem vérszerződést kötsz, tehát ha mégis belemész és nem működik, akkor még mindig lehet változtatni.
nem tisztességtelen
ami megfontolandó: mi garantálja a tartós jólétet? Mi van ha a férj tönkremegy? Beteg lesz?
mai világban szerelemmel kötött házasságokban is sok esetben szerződés köttetik. Mi lesz pl a kifizetett adósság "sorsa"?
Az adósság már eleve kizárja azt, hogy függetlenül szabadon élj.
Ami a fórumkérdést illeti: nem, semmi tisztességtelen nincs benne, nem árul zsákbamacskát. Egyébként tíz házasságból minimum a fele egyébként is azzá alakul pár év alatt :)
:)
Kicsit szappanoperába illő a felvázolt szituáció!:D
Máricsuj is szerintem hozzámenne HozéÁrmándóhoz.
Most olyan világot élünk, amit nem megélünk, szóval szerintem menj hozzá Hozé Migelhez, élj magas életszínvonalon, és ÉLVEZD! :-)
Ps.: ha már közömbös, az nem rossz, legalább nem negatív érzések vannak irányába.
Ha valaki egy tényleg kifizeti a nagy summát, megvan az esküvő, mi köt oda később, hogy ne állj odébb, ha bunkó?
Amúgy a kilóra megvevős fajta legtöbbször tényleg bunkó és semmibe veszi a nőket, de ha valaki felveszi a kesztűt, akkor egész szórakoztatóvá válik a játék, mikor látja, hogy nem tud zsebretenni.
További ajánlott fórumok:
- Tényleg hiba lefeküdni a legelső randin? Utána nem fog tisztességes lánynak tartani?
- "Témakarika" - Egy nyári kaland, tisztességes hűtlenséggel?
- Mit vagy mennyit lehet adni egy tisztességes dokinak köszönetképpen?
- Ismertek tisztességes használtcikk kereskedőt Budapesten?
- Tudósok, kutatók körében milyen gyakori a korrupció, tisztességtelenség?
- Néhány férfi miért gondolja, hogy a nők tisztességes állás mellé még "extrát"is bevállalnak?