Tisztességtelen (?) ajánlat (beszélgetés)
Pfff.
Nem szeretnék olyan világot, ahol ez normális és elfogadott.
Szerencsére ezt sexuális zaklatásnak minősítik és becsületsértésnek.
Ez így van rendben. A szabad véleménynyilvánítás addig oké, ameddig nem sértünk vele mást.
Melyik vita nem az? :)
Azért hátha vannak érvek, amik hatnak itt vagy ott. Bármelyik oldalon :)
Szerintem amúgy nincs az az ok, amikor ez frankó.
De valóban nem tudjuk a pontos okot.
az már karrier... :D
de sok nő csinálta/csinálja ezt...:/
de én nem tartom korrektnek..
persze.. ügyes húzás.. de nem épp tisztességes :)
Sajnos most mennem kell, de ezt amúgy is egy parttalan vitának tartom!
További jó mulatást!:D
Annyit írt a vitafórum kiírója, hogy közömbös számára. Sok féleképpen lehet közömbös egy ember. Akár nagyon jókat lehet kefélni egy emberileg közömbös személlyel.
Egy körbeíratlan fiktív szituációról nem fogok nyilatkozni, mert értelmetlen lenne.
Nem a pénz alapján,... de nekem senki nem is tett ilyen ajánlatot!
Szerencsére, - ha tettek volna is, nem kellett volna elgondolkoznom rajta, mert nem volt SOHA annyi adósságom, hogy ne tudtam volna kifizetni.
Szerintem azt nem nehéz megítélni, hogy pénzért nem helyes lefeküdni valakivel. Ez esetben nincs sok körülmény, amit mérlegelni kellene.
Legalábbis számomra.
És esténként lefekszik valakivel, aki közömbös a számára. Ezt azért ne felejtsük ki, mert ez ott lesz, mint feltétel.
Persze a pasi meg nem lesz hülye, hogy ne írjon valamilyen szerződést, hogy ha x időn belül elválnak, akkor minden vissza.
Miért te nem? :)
Te hogyan választottál? Pénz alapján?
Ühüm. És jelen esetben mindez pénzért :)
Hát ha én naív vagyok :)))
Persze azt nem tudtuk meg, hogy a pasinak ez mire kell. Amúgy szerintem tök mindegy. Defekt az irány. Aki kipróbálja rájön.
Nem biztos, hogy hosszabb távú!
A házasság nem a "kamaty"-ért jön létre!...ma már.
Hiszen mindenki azzal kamatyol- nyíltan vagy titokban - házasság nélkül, akivel akar.
A házasság - még mindig - egy kölcsönös /írásban rögzített/ felelősségvállalás.
Jó én ketté választanám. Amiket te döntenél, abban sok mindent én negatvnak látok, ez tény. De ahogyan gondolod, hogy az emberek úgyis ezt meg ezt tennék, nekem ez jelentette, hogy a világot negatívnak látod.
Jó, nem rólad szól, csak megjegyeztem, mert ezt láttam. Nem írok több ilyet, de asszem ebben nem tévedtem.
Különbség? Where????
Ez hosszabbtávú kamaty :)
Araboknál ez teljesen természetes. Tevéért, vagy mittudom én miért.
Akinek van ehhez gyomra :) Egy ideig lesz. Persze benne van a pakliban az az 1% kb. hogy bele szeret. Kérdés, hogy a pasinak mi lesz a véleménye a nőről, hogy akkoriban így jöttek össze.
Ez így van, csak tudod most pont lenne lehetőség egy korrekt lépést tenni, amire büszke lehetne. Az, hogy miket tettünk, azon már nem tudunk változtatni, de hogy most mit teszünk :)
Az még nyitott :)
További ajánlott fórumok:
- Tényleg hiba lefeküdni a legelső randin? Utána nem fog tisztességes lánynak tartani?
- "Témakarika" - Egy nyári kaland, tisztességes hűtlenséggel?
- Mit vagy mennyit lehet adni egy tisztességes dokinak köszönetképpen?
- Ismertek tisztességes használtcikk kereskedőt Budapesten?
- Tudósok, kutatók körében milyen gyakori a korrupció, tisztességtelenség?
- Néhány férfi miért gondolja, hogy a nők tisztességes állás mellé még "extrát"is bevállalnak?