Tipegők a kifutón (beszélgetés)
Anyuka kiélheti a meg nem valósított vágyait + eldicsekedhet, hogy milyen ügyes a kislánya+ pénz (mert oké sokat költenek mindenféle sz-rra, de azért a nyeremény se kevés)
De még mindig nem értem miért jó egy ilyen verseny?
Önbizalomnövelő?Persze,ha jó eredményt ér el.
Önbizalomromboló?Persze,ha nem azt az eredmény éri el,amit várt.
Igen.
Nem itt írta,hogy a lánya is nézi.Vajon hány éves a lánya?
Amúgy sem értettem az összefüggést... az Éjjel nappal Bp-ben felnőttek szerepelnek önszántukból, nem? A szépségversenyeken meg egészen kicsi gyerekeket kényszerítenek bele
Jó éjt nektek is!Majd folytatjuk.
Meg nagyon-nagyon bizalmatlan.
Végül is megértem,mert én egy családnak kértem segítséget.Leírtam neki egy csomó mindent,hogy mi mindenhol tud utánna nézni,hogy nem verem át...
Az ordíbálás meg hab a tortán.
Aranyos vagy, köszönöm :) de a kisasszony első sor függő... esetleg erkély elsős sor :) mert neki MINDENT látnia kell :) úgyhogy mindig résen kell lennem hogy időben meglegyenek a jegyek ;)
:)
Mirtill talán a farsangokon volt úgy el jobban.Nálunk az osztályok együtt öltöznek be és adnak műsort.
Falun lakunk...agy csak iskola előadásokon volt.
Na, lányok, én elhúztam.. végre nincs meleg, megyek aludni. Három hete először időben. :D
Jó éjt!
Igen, mindenképp kell majd neki valami ilyesmi :)
Van egy pedagógus vendégem, majd kérek tőle jegyeket. Nekik mindig visznek az iskolába. :D
Fura volt mindenesetre. És nem bírja az ordibálást :D biztos gyerekkori trauma :D
Akkor a színház jó hatással van rá.Ez jól leköti.Színjátszó körbe kell járatnod.
Á, Kiara már másfél évesen végigült (na jó, a felétől táncolt) egy balettelőadást :D Entellektüel a gyerekem :D
Ma még egy vásárlós fórumon írt, ott normálisnak tűnt...
Nagyon érdekes ez, mert az én kislányom kp. "súlyos" hiperaktív, de a színház 3 éves kora óta elbűvöli, szinte mozdulatlanul üli végig az előadásokat, és minden apró részletet megfigyel, megjegyez...
:) februárban lesz megint, már utánanéztem... Nálunk addig most Ördögölő Józsiás láz van, októberben megyünk harmadszor... meg Rómeó és Júlia...
Egy általam kiírt fórumon összefutottam már vele.Ott csak aggodalmaskodónak találtam.
Itt viszont oltári marhaságokat írt.
Az enyém biztosan nem ülné végig.:)
A fiúknak ha fellépés volt a suliba,mindig azon imádkoztam,hogy Mirtillbírja ki.Jó,végülis októberben lesz 4 éves.
Hát, biztos rájött, hogy marhaság, amiket mond.
Nekem tegnap kérdezte, hogy menjünk, nézzük meg megint. Ja, meg a Bánk bánt akarja még :D
Köszönöm.:)
Az előbb akartam írni,hogy Kenus talán más vizekre evezett.De most látom törölve van,mert törlését kérte.
Én is megnéztem a tieidet :) Nagyon helyesek!!!
Holnap tudom csak megnézni,mert Mirtill már elaludt és nem akarok neki zörögni.
Az adatlapodon viszont láttam.Tündéri egy kiscsaj.:)
Ez most nyáron volt :) A kislányom aki fehér ruhában van :)
[link]
Meglátjuk :) Imádja a színházat, az biztos... tavasszal láttuk a János vitézt az Erkelben, 3 és fél óra... a végén két kérdése volt: miért ilyen rövid, és mikor jövünk legközelebb :D
Sosem lehet tudni.:)
6 évesen nagyon bátor akkor,hogy ennyi ember előtt szaval.