Ti támogatnátok a párotokat abban, hogy minden hétvégén 1 napot a hobbyának szenteljen miközen a 3 gyerek rád marad? (beszélgetés)
A szüleimnél lakunk,különben már rég leléptem volna.Pár hete látom csak így a helyzetet.Előtte én is úgy voltam,hogy ha nem megy,ne erőltessük.De most minden megváltozott.Úgy gondolom,hogy együtt kellene végig mennünk az úton,együtt megoldani a problémáinkat.A másik fontos dolog,ami elől menekül az az,hogy a fiunk finoman szólva problémás.Hiperaktív.Nagyon nehéz,de úgy érzem ez nem véletlenül van így.Feladatnak tekintem,hogy szeretetben,békében egy olyan embert neveljünk a fiúból,aki megállja a helyét bárhol!
Ezt már én is tudom és a fiamat is arra fogom nevelni,hogy fiatalon ne legyen szerelmes,legyen egy igazi szemét pasi,hogy ne járjon úgy,mint az apja,hogy 30évesen jön rá,hogy nem élte ki magát.
Nem tudsz elköltözni onnan? Fogni magadat meg a gyereket és lelépni? Minden szó nélkül!
most lépek,de majd jövök. RE87! Kíváncsi vagyok a sztoridra! Légy magabiztos!!! :)))
Majd ha összeszeded magad és különváltok elkezdesz változni, mert kilépsz az árnyékából. És igen ez nem te vagy hanem ő, mert elnyom téged és befolyásol. És ha tudsz változtatni, meg tudsz tőle szabadulni, akkor fogod csak látni igazán, hogy mekkora csapdában voltál és akkor fogod csak megtalálni önmagad!
Amiket leirtál én csak azt szürtem le,hogy ŐŐŐŐ lenne nélküled egy nagy senki,te viszont több vagy mint ő. Beszéljétek meg!!!! Egyébbként a gyerekkori szerelem nem feltétlenül az igazi,mert gyerekként válsztunk társat. 16 évesen még a saját személyiségünk se forrt ki. Jóval idősebb korban kellene párt választani,amikor már tudja az ember,hogy mire és kire van szüksége.
Mindenképpen. Ugyanezt én is elvárom.
Hol lehet másikat találni??:)Alapból az idősebbekre bukom,de most egy fiatalra van szükségem,aki mellet azt érzi az ember,hogy bármikor ugrana:).Ismertek ilyet?:)
Akkor megérted azt is,hogy mivel 16éves korom óta vagyok vele(amióta az eszemet tudom),ezért a részem lett.Sokkal több ő nekem,mint egy szerelem,egy pasi,egy társ.Ő majdnemhogy én vagyok.Ezért is gondolom azt,hogy nélküle egy senki lennék.
Hát ha már másik nő van a háttérben akkor megette a fene! Valószínű bulizás után is nála alszanak, vagy alszik, mit gondolsz miért nem mondta meg? Másik pasi kell neked is!
Amugy megértelek,mert 23 évesen én is egy 7 éves kapcsolatból jöttem ki, de minél idősebb vagy, annál lazábban fogod kezelni ezeket a dolgokat,hiszen ha rájössz arra,hogy egyedül is lehetsz boldog, onnantól már senki sem fog igy beszélni veled mert magabiztos leszel és a kétségbeesés,és bizonytalanság érzését már messziről sem fogod ismerni.:))))
Érthetőek az érzéseid, hiszen a szép emlékek élnek benned, de azok már csak emlékek, ne szenvedj azért mellette, mert a múlthoz ragaszkodsz!
2éve történt,hogy bizonyos okok miatt jóval kevesebbet keres.Hozzá volt szokva a jóléthez,és most megviseli a nélkülözés.Akkor történt az is,hogy a gyerekkori legjobb barátja össze jött egy olyan lánnyal,aki engem nagyon nem szeret és ez miatt alig beszélnek azóta.Na meg kapott egy olyan kolleginát,akivel túlságosan is jóban vannak.Gondolom ezért is nem karja,hogy menjek velük bulizni.Szerintem az ő keze is benne van a dologban,tele beszélhette a fejét.
Ahogy ezeket leírom,egyre nagyobb marhának látom saját magam.Egy tündérmesébe képzelem magam,nem hiszek a saját szememnek...
Attól ne félj, hogy nem lesz más! A pasik olyanok, mint a villamos, ha egyik elmegy majd jön a másik! Ennél biztos találsz jobbat!
Nem lesz más????? Én 23 évesen szültem az első fiamat, majd 24 évesen már elis váltam mert egy szar alak volt. Utána éltem,és nagyon jó volt. 32 évesen találtam meg az igazit!!!!!!
Egyenlőre kavarognak benne az érzések.Egyik percben meg tudnám ölni,a másikban nem akarom bántani.De nagyon fáj.
Mondtam neki,hogy biztosan nem fogom vissza engedni(szerintem ezért van még itt),sőt annak örülnék a legjobban,ha jó ideig nem is kellene látnom.
változott valami az életetkben amitől ilyen lett?
Szar alak az ilyen az biztos!
Nem volt ő mindég ilyen,kb.2 éve fajultak el a dolgok.Előtte tényleg olyan volt,amilyet bármelyik nő kívánna magának.Tökéletes apa,férfi,megértő barát.Ezt keresem benne valószínűleg még mindég.Meg persze félek,hogy nem lesz más...
Re87! Kérlek ne vedd zokon,de csak annak mondanak ilyet akinek lehet. Miért tud igy veled beszélni a párod?
23 éves vagy? Mert az tök jó, így nem késtél el új életet kezdeni! Egyetlen nő, anya sem érdemel meg ilyen bánásmódot, ilyen megalázó helyzetbe nem lehet hozni senkit büntetlenül :S
:OOOOOO MICSODA?????? Még van pofája? Hogyne persze visszafogadnám én, csak addig álljon fél lábon! Semmirekellő, szánalmas, égetnivaló féreg az ilyen!! Ne haragudj, de csak ezt tudom rá mondani! Amint van rá lehetőség szabadulj meg tőle!
Már én sem tudom pontosan miért is harcolok...
azzal kezdte,hogy de ugye majd visszafogadsz....
Úgy van ahogy mondod. Meg kellene beszélniük, hogy mindkettőjüknek jó legyen és a gyerekeknek is! De az biztos, hogy a férjnek nem csak magát kéne néznie, nem csak neki van szüksége pihenésre, hobbira, hanem a párjának is. Ha ezen nem jutnak dűlőre vagy nem kötnek kompromisszumot akkor aztán ez a házasság is dugába fog dőlni, mert az nem lehet, hogy az egyik teljesen feladja magát a másikért! A gyerekeknek sem jó, ha az anyjuk mindig fáradt és teljesen alárendelt!
Tudom miben van,én is átérzem. 3 gyerek az kemény dio. Nem lepődnék meg ha depressziós lenne az anyuka. Igy már csak arra lennék kíváncsi,hogy a pasija mióta ilyen???? Mert ha régóta akkor én bizony meggondolnám,hogy hány gyereket vállalok,és kinek. Ha pedig csak mostanában,akkor még nem gáz,hiszen eddig nem akart menni. Gondolom ő is be van sokalva. Ezt egyszerüen csak megkellene beszélni.Nem feltétlenül hibás a férj,de a feleség sem. Nehéz 3 gyerekkel, és mindkét szülőnek egyaránt.
Na ez meg a másik, miért nem húzza már el onnan a csíkot, ha ennyire élni akar az a semmirekellő?!
RE87!!! Ha te igy tudod,hogy a pasid le akar lépni, akkor mit keres még melletted???
További ajánlott fórumok: