Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Ti szoktátok fürdetni a cicátokat? fórum

Ti szoktátok fürdetni a cicátokat? (beszélgetés)

1 2
11. Ildi (válaszként erre: 1. - Miss Angel)
tegnapelőtt 13:18
Benti macskaim vannak,tisztak,nem furdetem oket,mosdanak ok eleget🙂
10. Andi1963 (válaszként erre: 1. - Miss Angel)
tegnapelőtt 13:17

Szia,

megkérdeztem korábban egy állatorvost, amikor kezdtem cicákat befogadni, ő azt mondta, hogy nem kell fürdetni őket, mert öntisztuló a bundájuk, amit még rendesen mosnak is:)

A gyomorsavuk meg minden bacival elbánik, szóval szerintem nem lenne muszáj megfürdetni.

Andi

tegnapelőtt 12:50
Az enyémek nem pisiltek maguk alá soha, és egyszer voltak betegek kb. egy hétig. 6 évesek. Nem terrorizálom őket.
8. Miss Angel (válaszként erre: 6. - Ikebana3)
tegnapelőtt 12:45
ez mind megvan ,a fogmosást kivéve :DD
7. Piroska52 (válaszként erre: 1. - Miss Angel)
tegnapelőtt 12:32

Szegény cica.

Nem csoda ha fél.

Mosakszik ő magától is, mért kell kínozni.

tegnapelőtt 12:22
Nagy Zoltán: Macskabiblia könyvében olvastam, hogy nemcsak fürdetik, hanem a fogát is mossák a cicájuknak egyesek. Na ezt már végképp túlzásnak tartom. Mi kennelből vettük a cicánkat, a tulajdonos azt mondta, hogy amíg az anyával voltak a kicsik, addig fürdette őket, mert a tanulási időszakban az alomba is bejártak és ott összetapicskoltak mindenbe. Hogy ne hordják szét, ezért fürdette őket. De egyébként nem kell. A cicák folyamatosan tisztálkodnak. A füleit érdemes rendszeresen megnézni, ha kell tisztítani a külső fülkagylót, meg a karmokat is vágni kell, karomvágó ollóval.
tegnapelőtt 12:21

Nem. A macska tiszta állat, nincs szüksége fürdésre.

Persze más, ha valami baleset éri, belelép valamibe vagy belefekszik (bár nem szokott). De pl én szoktam festeni és felugrott hozzám és festékes lett a talpa, azt természetesen lemosom, mivel mérgező is lehet a festék.

tegnapelőtt 12:14
egyébként igaz,hogy rengeteget "mosdik" ő is :)
3. srcrss (válaszként erre: 1. - Miss Angel)
tegnapelőtt 12:06
Megfürdettem őket, mert az utcáról fogadtam be őket kölyökkorukban, de egy ideje nem teszem. Tiszták, nincs szaguk. Szerintem is felesleges...
2. PöttyösPanka (válaszként erre: 1. - Miss Angel)
tegnapelőtt 11:59
Mi nem szoktuk fürdetni. Teljesen fölösleges kitenni ekkora stressznek.
tegnapelőtt 11:44

Sziasztok,rég fel akarom már tenni a kérdést.

Gazdik,szoktátok fürdetni a cicátokat? Benti cicára gondolok,aki nem jár ki...ha igen,milyen időközönként,ha nem ,miért nem?

kérdésem oka: nálunk a fürdés egy rémálom,félelmében összepisil mindent,a kádban őrjöng,stb stb ,kár sorolni,úgyh én csak akkor teszem meg,ha hazahoztam az állatorvostol,amugy igyekszek elkerülni ,h ne kínozzam...kíváncsi lennék a véleményetekre.

köszönöm .)

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook