Ti mit tennétek ilyen helyzetben? (beszélgetés)
Amúgy köszönöm a véleményeket. Nagyjából olyan oldalak voltak, amire számítottam, de volt olyan gondolat is, ami nekem új és elgondolkoztató.
Én az őszintén, de tapintatosan híve vagyok, de tetszett az a gondolat, hogy ne mondjak neki véleményt, csak kérdezgessek.
Nem tudom, hogy meg tudom-e csinálni, de szimpi.
Majd ha kiderül a vége, akkor beírom tapasztalatnak. Remélem senki ismerősük nem olvassa a hoxát, azt tudom, hogy ők nem hoxáznak.
Hát ezek a gyanús dolgok.
:)
Juujjj.... Ez a csaj most vagy tényleg teljesen össze van zavarodva, vagy csak játssza az összezavarodottat....
Lehet, hogy szakított azzal a másikkal és azt kell kipihennie? :O Vagy azért kért időt, hogy most rendezze azzal a másikkal... szerintem érzi, hogy ha azt a másikat gyorsan nem fejezi be, akkor bukta lesz.
Lehet, hogy 1-2 nap és tiszta víz lesz a pohárban.
A lány most azt mondta a srácnak, hogy nem megy vissza, mert nem gondolta, hogy ekkora felfordulás lesz az ötlete miatt (Nem igaz, mert az elején utlimátum volt és nem megbeszélés. Kijelentette, hogy megy így is úgy is) a dolog akkor változott, amikor a barátom rákérdezett, hogy van-e valami ezzel a sráccal, mert neki nagyon az az érzése.
A lány ezután hívta vissza, hogy inkább nem megy vissza és hogy nyugodjon meg.
Ja és egy fontos dolog:
Most ne beszéljenek 2-3 napig, vagy egy hétig, mert ki kell pihennie ezeket az eseményeket.
Tehát a barátom nyugodjon meg, de most ne beszéljenek pár napig :)
Aranyos :)
És a pasi oldalát is megérted? Csak mert ezt nem láttam.
De mindegy. Te a nő oldalát boncolgatod. Oké.
Te rendesen benézed, amit írok. Nem játszottam semmilyen keményet és nem is színészkedtem. Szerinted a barátnőjének nem az volt az első, hogelmondta neki?
Amúgy nem az a színészkedés, ha azt teszed, amit érzel, hanem, ha ködösitessz, ahogy ez a két szóban forgó lány.
Nem vagyok beszűkült, de elegen vannak itt rajtam kívül, akik már készítik kapásból a bosszú hadjáratot.
Azt pedig nem is értem, hogy miért pártfogás, hogy azt javaslom, először a férj gondolja át magában, hogy mégis mit szeretne. Ez nem kettüjök érdeke lenne?
Amikor még nagyon fiatal voltam és éreztem, hogy a barátnőm kiszretett belőlem valószínűleg, akkor felhívtam a kollégiumi barátnőjét, hogy szerinte jól érzem-e.
A válasz: Hát azt neki kell elmondania neked, hogy mi a helyzet.
:)
Onnan tudtam, hogy vége. Kisírtam magam este és másnap megbeszéltük, hogy vége. Amúgy így már nyugodtan mentem el a beszélgetésre és a barátnőm emiatt folytatni is akarta, mivel azt látta, hogy nem rázott meg annyira, hogy szakítani akart. Azért nem rázott meg, mert a sírás helyretett :). Volt egy utolsó zönge, de már messze semmilyen, úgyhogy +1 hónapot voltunk együtt.
Nem volt szarkeverés, hogy felhívtam a barátnőjét. Emberi lépés volt szerintem :) Valószínűleg hasonló helyzetben megint megtennék ilyet, ha nem tudnék semmi mást már kitalálni és nem kapnék egyértelmű válaszokat.
Ebben igazad van.:))
Valóban nem mindegy ,hogy egy pasi van a dologban,vagy az,hogy a nő szeret dolgozni,jól érzi magát kinn ,stb.
"A feleség ennek ellenére újra ki akar menni és ha a barátom nem megy ki, akkor az anyukája menne ki a gyerekekre vigyázni napközben."
Én ezt úgy értelmeztem,hogy a férjjel együtt akarja,de a férj nemet mondott.
Szóval itt senki nem akar "családszakadást",mégis mindketten idézték elő ezt.
Hogyne. Csak ha mindez egy másik pasi miatt van, akkor van értelme?
Na ezért mondtam, hogy azért nem mellékes az ok. Szerintem.
Nem első eset lenne,és nem is utolsó.
De nem akarok ítélkezni senki felett.
Szóval igen,mégha ketté is szakad a család,MIATTUK,mert a ketté szakadáshoz kettő kell:))
A barátod is dönthetne úgy ,hogy oké,megyek az asszony után ,gyerekekkel együtt,nem?:))
Ezt a szarkeverés dolgot én nem értem, hogy honnan jött. Kétségbe van esve és csak elmondja, ami van.
Nem kell hozzá nagy zseninek lenni, hogy az ember lásson valamit, ami azért valljuk be elég valószínűnek tűnik.
Mindemellett a tévedés joga is fenáll természetesen.
Viszont a barátom teljesen ki van, mert a lány nagyon összevissza viselkedik.
Úgyhogy azt nem értem, hogy ki keveri szerinted itt a kakit?
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek jogos a férjem felháborodása? Mit tennétek egy ilyen helyzetben?
- Veszekedtünk, mi van ha a szomszédok is meghallották? Mit tennétek egy ilyen helyzetben?
- Mit tennétek egy ilyen helyzetben?
- Ilyen helyzetben mit tennétek?
- Mit tennétek egy ilyen helyzetben?
- Mit tennétek ilyen helyzetben?Tudnátok tanácsot adni?