Ti mit mondanátok neki hogy megértse, hogy most nem lehet több közöttünk? (beszélgetés)
😂😂😂😂
Fetrengek!
Mit gondolsz, mi nem?? Azta !
Mindjárt sírva fakadok!
Aaaaaz igen!
Mi meg vakarjuk az izénket.
Lefogyott. Átfestette a haját. Rendelt egy új szekrénysort.
Mi kell még??
Szerinted ezt nekem kellene megoldanom??
Ne legyél már ilyen tesze-tosza!
El kapod, el mondod mit akarsz majd utána lehet beszélgetni! Nem hinném hogy mindenben csak a férjed lenne a ludas!
Nagyon távol áll tőlem a helyesírás. Gimnáziumban jó, ha közepes érdemjegyet kaptam. De a sírás kerülget, mikor meglátom, hogy egyesek azokat a k..va igekötős igét nem tudják rendesen leírni, illetve olyan szarvashibákat követnek el, mint te.
Mindjárt ott van ez az apszolút, amit azzal sem tudsz megmagyarázni, hogy a b és a p betű egymás mellett vannak a klaviatúrán és azért ütötted el.
Ha én lennék az a férfi akiről szó van, és meglátnám, hogyan írsz, bizony inkább a konnektorba pisilnék, minthogy kapcsolatot kezdeményezzek veled.
Lehet durva volt, amit fentebb írtam, de ha már egy közösségi oldalra jössz beszélgetni legalább az alapvető helyesírási szabályokat tanuld meg.
A témaválasztás is megérne egy misét, de azt majd a következő etapban tárgyaljuk. Először jussunk el oda, hogy nem meg nézte, hanem megnézte.
Nem mindegy,hogy rossz házasság vagy rossz kapcsolat.
Egyikből könnyebb kilépni a másikból nem..
Talán elsőkörben magadban kéne eldöntened kitől és mit szeretnél vagy épp nem..
Az hogy nem tudtok kettesben lenni,ezt ti szúrtátok el . Gyerekszületés után 2.-3.évben megszünnek a kapcsolatok ahol nincs kellő figyelem fordítva egymásra,ahol megszűnik a testi kapcsolat..és ezt kár arra fogni nincs nagyszülő stb....
Ez a srác akar tőled valamit,de ha te nem akarsz tőle semmit,ne húzd az agyát!Nyiltan mond ki mit gondolsz,mit szeretnél..persze neki,csakhogy tisztán lásson!
Azt gondolom,hogy egy értelmes ember megérti és felfogja már első hallásra:NEM
Neked pedig nem kell túlzottan magyarázkodni.
Ez mind??
Ilyenkor otthagyom őket 2 napra, aztán megtanulja mi a feladata!
Mit gondolsz ha elválsz, mi lesz? Szögre akasztod a gyereket?
Hogy elbűvölhette Nati, ha egyszer talalkozott vele, és egyből komolyabb kapcsolatot akar?!
Jesszus, előttem a kép!
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet neki megmondani, hogy utálod!!!
- Van alföldi felhasználó közöttünk?
- Kéthónapos kisfiam még szopizik, mikor lehet mást is adni neki?
- A kislányom nagyon sűrűn beleesik a hasmenéses hányásos járványba. Mit adjak neki amivel erősíteni lehetne a szervezetét?
- Nagyon halvany pozitiv tesztek!! Lehet hinni nekik?
- Szerintetek mit mondjak neki, hogy megértse, nem akarok vele társalogni?