Ti kezdeményeztetek már férfinál? Hogy alakult végül, összejöttetek? (beszélgetés)
de te valahogy furán látod ezt, mert szerintem nem úgy van, hogy 20-25 egyformán jó nőnek tetszik egy pasi, és az lesz a nyerő, aki nemcsak mosolyog, hanem odateszi magát :) mint írtam, azért a férfinak is van beleszólása, az ő ízlése, vonzalma is számít :) biztos vagyok benne, hogy a 20-25 egyformán jó nőből a pasinak van egy tuti, aki a leginkább vonzza őt. és hiába kezdeményez a másik 24, valószínűleg az az egy fog prioritást élvezni, és megpróbál a közelébe kerülni. ha a nő kedves, nyitott, akkor elindulhat valami köztük, ha a nő elutasító, akkor biztos a többi 24-ből választ majd. nem mindegy annak az egy nőnek, ha nem tetszik neki a pasi? és őszintén szólva számomra mindegy lenne, ha a 24-ben lennék, és rá kéne mozdulnom erőteljesebben, hogy engem válasszon :)
de lehet, én azért látom másként, mert nem szeretem a langyos dolgokat. ismerkedésnél is az a jó nekem, ha látom, hogy egy pasi odavan értem, és nekem is tetszik, akkor minden megy a maga útján. ha át kell verekednem magam 24 másik nőn, hogy enyém lehessen a pasi, tudod kinek kell :)
Ilyet sehol nem irtam, hogy igy tegyen egy no, termeszetes, hogy mashogy udvarol egy no mint egy ferfi.
Egy no nem ugy udvarol, hogy most sorra veszed a dolgokat, amiket a ferfiak csinalnak es elkepzeled, hogy mindezt egy no teszi. Tevedesben van, aki ezt hiszi. Egy no noies gesztusokkal udvarol, amiknek semmi koze a ferfias gesztusokhoz. Ja, es nem is szempillarebegtetessel es mosollyal, ugy ertem, ezek is kellenek, de ha tudnad, naponta hanyszor mosolyognak egy ferfira napkozben es hanyszor szemeznek vele, akkor tudnad, hogy ez nagyon keveske ahhoz, hogy felhivd magadra a figyelmet.
Vegyel 20-25 csinos csajt, tegyuk fel, hogy mindegyik szemez egy jo pasival es mindegyik mosolyog ra, mindegyik riszalja magat, stb. Szerinted ki a nyero? Ez a standard: szepek vagyunk, szexisek, noiesek, mosolygunk, szemezunk, na es?:) A tobbiek is ezt teszik, megis csak egy lesz a celpont neki.
Ne azt mondd, hogy aki a legszebb, mert rogton irtam, hogy mindegyik egyforman szep.
szerintem az élet általában úgy alakítja ideális esetben, hogy mindkét fél kezdeményez bizonyos szempontból :) egy nő sokféleképpen tud biztatást küldeni egy pasinak, mert azért a pasik sem szeretik a visszautasítást, de ha már van egy mosoly, egy összenézés, bátrabban lépnek. ezért nem látom nagyon értelmét annak, hogy egy nő loholjon egy pasi után, akiről nem érzi, látja, hogy bejön neki. és azért nem emlegetném a férfiakat és a nőket egy lapon e téren, mert más indítja be őket, a természetük is más, az ösztönük is.
elég furán festene például az a kép egy szórakozóhelyen, ha egy pasi menne oda sorra a csinos nőkhöz meghívni egy italra őket, mint ha egy nő menne sorra a pasikhoz meghívni őket egy italra :) persze, elméletben miért ne? miért lenne más? de ugye tán mégse... :)
Persze, ezt mar irtam en is lejjebb, hogy ebben az esetben egy bejelolesrol beszelunk es levelezesrol, nem a valos terepen valo ismerkedesrol stb.
Az, hogy a foruminditonak mit sikerult csak levelek alapjan atadni magabol, az infok alapjan valoszinu, hogy vagy kiabrandito volt, vagy nem volt eleg ahhoz, hogy beinditsa, ennyi.
De azt sem tudjuk, hogy mirol leveleztek es mennyire volt felszines a dolog, mert lehet, hogy pont ez az ok.
5 évig voltam a nyuszi pasival, és szerelem volt, de nem hiszem, hogy két idegen között már rögtön szerelemről lehetne beszélni csupán a testi vonzódás miatt :)
és igazad van, én sosem kezdeményeznék egy pasinál, akire csimpaszkodnak a nők, minek? azt látni, érezni egy pasinál, hogy tetszik-e neki egy nő, és a nő is kimutatja a vonzódását :)
ezért írtam, az egy nő habitusán múlik (és nem szépségén), hogy mennyire kezdeményező a pasiknál. én nem csimpaszkodok és nem csapok le egy pasira sem, én szeretem, ha meghódítanak, ha érdeklődnek utánam. attól még én is jelzem biztosan, ha valaki tetszik, és nem állok magamban és elvárom, hogy a pasi loholjon utánam :)
de igen, úgy tartom, egy nő hülyét csinál magából, ha próbálkozik egy pasinál, aki semmi jelét nem adja, hogy érdekli a nő
Mondjuk mar eleg nagy melo megtartani is egy pasit, aki korul nyuzsognek a nok. Egy szep nonek ugyanolyan nagy melo megtartani egy pasit. De addigra ugye mar megkapta, szoval lenyeg, hogy az elejen is meg kell alapozni a dolgokat (es meg ekkor sem biztos, hogy huseges lesz)
Gondolod, hogy ha egy pasi korul ott lebzsel egy csomo no, es te vagy az egyetlen, aki nem kezdemenyezel, mert mondjuk azt gondolod, hogy a szepseg eleg, hiszen ha a tobbiek ramasznak, a boseg zavaraban mar nem is fogja tudni, hogy te tetszettel neki. Mint mondtam, sok dolog fuggvenye, ha neked a nyuszi pasi kezdemenyezett, azok a dolgok jatszhatnak kozbe, amiket irtam: nohiany- pasitultenges az adott kornyezetben, stb.
Nalad is latom, az az elv megy, hogy a no nehogy hulyet csinaljon magabol, nehogy beegjen, stb. De a pasik mindenek felett csinaljanak magukbol hulyet, illetve vallaljanak be barmilyen beegest a szeretett no miatt.
Es ebbol nekem az jon be, hogy ha csak o teszi, akkor nyilvan csak o szerelmes, amikor ilyen egyoldalu az egesz, lehet, hogy neked mindig megmarad a folenyed, de az biztos, hogy nem ismered a szerelmet. Mert olyankor ez nem kerdes. Olyankor az kezdemenyez, aki gyorsabb, mert mindketten akarjak. Es olyankor sem mesz biztosra, ugy ertem, azt, hogy konkretan a szerelmedrol volt szo, csak a kockaztatas utani pillanatban fogod tudni, vagy kesobb, amikor bevallja a masik. Nyilvan teged nem erdekelt a nyuszi pasid ha a kedveert nem tetted volna meg, ez egy egyoldalu vonzalom volt az o reszerol.
én ebben nem hiszek, de biztos csak azért, mert más a tapasztalatom. én szép vagyok, volt nyuszi (és nem jó) pasim, de az a típus, aki sose merne kezdeményezni még csúnyácskább nőnél sem, nálam mégis megtette :) ha meg egy pasi ennyit se tenne egy nőért, nem biztos, hogy megérné a figyelmet :)
szerintem nőknél főleg habitus kérdése, mennyire kezdeményezők, vagy sem, attól sem dől össze a világ, ha egy nő kezdeményez, a pasi pedig nem vevő rá. van még elég :) kezdeményezni ezernyi módon lehet úgy is, hogy nem égeti be magát az ember
Ez nem biztos, vagyis helyzet es orszagfuggo is. Altalanos, hogy ugye 5-7x annyi no van mindenhol mint ferfi, szoval 1:5 vagy 1:7 aranyban egy nyuszi pasi csak akkor hajt ra egy nore es csak akkor erolteti meg magat nyuszi letere, ha a korulotte levo nok sokasaga annyira csunya vagy egyik sem kezdemenyez, hogy tenyleg muszaj neki.
De kulonosen a nyuszi ferfiak (es neha a jok is) megelegszenek egy csunyabb de kezdemenyezo novel is, csak lustasagbol is, es a masik 6-ot meg eszi a fene, hogy persze, mi az, hogy nem nekik udvarol hiszen szebbek.
Nyilvan egy no, aki meg olyan helyen dolgozik/mozog, ahol tobb a ferfi mint a no, ha nem is szep, nem is kezdemenyezo, akkor is tobb udvarlasban lesz resze.
Ez az egesz olyan kereslet-kinalat jateka:) A szorakozohelyeken, ahol sok a no, a pasik nem szeretnek nyomulni. De megnezheted, munkahelye is valogatja, sot, edzotermekben is ez van (ahol keves a no, ott mindenki azt az 1-2 csajt akarja felszedni)
Lehet :)
Viszont akkor is voltak olyan okosak a nők, hogy maximum egy keszkenő / pasi. Ha arra nem reagált a hímnemű, akkor igen ahogy doktor Bubó is mindig mondja: Kérem a következőt.
Túl rövid az élet ahhoz, hogy 1.rossz bort igyunk 2. pazaroljuk az időt egy nem megfelelő férfira.
szerintem itt nem is általánosan a férfi, női kezdeményezésről van szó, biztosan ezerszer előfordul mindkét oldalról, hanem erről a konkrét esetről, hogy vajon lehet-e belőle valami :) én úgy gondolom, ha a srác ennyire passzív volt, és a többi fórumra visszaemlékezve ez sem egy mai történet, talán hónapokkal ezelőtti, nem kéne erőltetni :)
nekem minden eddigi párom azt mondta, nem mert kezdeményezni, mert nem hitte, hogy nálam bejön, és tartott a visszautasítástól, mégis mindegyik rávette magát és megtette :) és nem évek teltek el közben. szerintem nincs olyan pasas, aki annyira töketlen, hogy ne próbálkozna, ha nagyon bejön neki egy nő. még a gyáva nyuszik is megerőltetik magukat, ha nem is azonnal :)
Ez igaz, bar en azt az exet nem level utjan ismertem meg es nem is azon keresztul jottunk ossze. De hidd el, csak utolag tudtuk meg egymasrol, hogy kolcsonosen tetszettunk egymasnak ennyire, ugyanis amikor o elmondta, hogy azert nem kezdemenyezett volna soha mert felt attol, hogy nemet mondok, en ugyanigy elmondtam neki, hogy csak a veletlen muve volt, hogy en sem vakon kezdtem, ugy ertem, volt kolcsonos mosolygas, beszelgetes stb.
Ebben meg semmi kulonos nincs, mert ha egyikunk sem kozeledik, akar evek alatti ismeretsegbol sem lesz az egvilagon semmi, hiszen egy csomo ember tetszik ilyen szinten mindenkinek, egy csomo emberrel beszelgetsz is, mosolyogsz is, es egyidoben tobb olyan ember van, akivel szulethetne is valami, es megsem. Tudod is, hogy tetszel meg nem is, varod is, hogy majd a masik tesz valamit, meg nem is.
DE: az en esetemben ugy tortent, hogy elarulta magat egy szituban egy kezremegessel, azonnal kapcsoltam, nem is tudom, hogy miert pont akkor, hogy volt, csak aznap elgondolkoztam ezen es elhataroztam, hogy vagy mindent vagy semmit, legkozelebb, ha latom, haljak meg, ha nem dobom oda a poent!
Egyebkent meg elmentunk volna egymas mellett. De nincs szukseg erre mindig, minden alkalommal, mert nem vagyunk egyformak, a ferjem speciel kezdetektol fogva o nyomult, es megmondom oszinten, ha szukseg lett volna ra, en kezdemenyeztem volna. Nem volt ra szukseg mert nagyon gyors lepesekben haladt az egesz dolog, de a pont ott van, hogy megtettem volna. Amikor szeretsz valakit (ezt kesobb tudod meg) amikor megvan a kezdeti feeling, 2 ember annyira elvalaszthatatlan, hogy ragaszkodni ilyen sztereotipiakhoz senki nem tud.
Ha tovabbra is ragaszkodik a no ahhoz, hogy csakis a ferfi udvaroljon, az mar egy doglott tehen az elejetol kezdve, nem feltetel nelkuli szerelem/szeretet.
A feltetel nelkuli szeretet neveben is benne van, hogy NEM kotod feltetelekhez.
Amugy meg a topikra visszaterve nem tudhatjuk, mit leveleztek egyutt es mi az, ami kiabranditotta illetve be sem inditotta a sracot.
Én annó a páromnak a második találkozásunknál (nem randi,másik nővel volt még kapcsolata) beírtam a nevem és a számom az asztalon lévő telefonjába,és közöltem,h nyugodtan használja. Még aznap felhívott. Ennek 5 éve,van 2 gyerekünk és együtt vagyunk!
Viszont már az első találkozásunknál tudtam,h tetszem neki,meg azt is,h hiába volt rossz az akkori kapcsolata,nem lépett volna.
Ha a személyes találkozás vagy a chatelés közben nem derült ki,h ő mit gondol,akkor szerintem hagyd,bár az is érdekes lehet,h miről tudtatok 2 estén át levelezni. Ha pedig ennek ellenére mégis érdeklődne,akkor megtalál,nem?!
az egy dolog, hogy egy nőnek megtetszik egy pasi, de ha semmi visszajelzés nem jön, akkor kár erőltetni :) ne mondd már nekem, hogy a csaj írogatott neki, a srác meg magától a fáradtságot se vette, hogy folytassa a beszélgetést vagy újat kezdeményezzen, akkor itt nagy tetszésekkel kellett volna inkább indítani :)
megvolt a kezdeményezés a csaj részéről, hogy írt neki, ennyi. lehet, hogy a srácnak nem jön be, az is lehet, hogy tetszik neki nőként, csak éppen másnál érdekelt, minek elébe menni egy olyan helyzetnek, amikor a pasi azt mondja, bocsi, de én más után loholok éppen :)
Egyebkent a ledobom a keszkenomrol annyit, hogy nyugi, akkor is mar az urinok azt mondtak az ilyenre, hogy de r.banc mert direkt ledobta a keszkenojet...mert az mar nyomulas volt
Szoval minden korban a noi kezdemenyezest a tobbi no elitelte mert igy kevesebb pasi maradt nekik (a szentszuzeknek)
Nalam egyszer egy direkt beszolas vezetett eredmenyre. Tetszettunk egymasnak de amig nem leptem meg azt a beszolast, addig csak kerulgettuk egymast es utolag is elmondta, hogy o valahol erezte, hogy tetszett nekem de nem mert volna soha ugy kozeledni, mert azt hitte, hogy ugyis nemet mondok neki. Es ha en nem mondom ki azt a dolgot, soha nem lett volna belole semmi. Utana mar eleg volt neki ahhoz, hogy fusson is utanam, de kellett. Es nem szempillarebegtetesre vart, nem is beszelgetesre. Nagyon direkt jelre.
Nem a ferjem volt, hanem egy exem, es a mai napig orulok neki, hogy en kezdemenyeztem, sot, kihagyni egy ilyen pasit soha nem bocsatottam volna meg magamnak:)
Jo, nem azt mondtam, hogy ugy kell odaallni a pasi ele, hogy "szia, megbacol?":)))
Lehet ezt stilusosan is talalni de a lenyege akkor is ez, mar ne haragudjon a vilag. Mert egy pasinal, aki tetszik, nyilvan senki sem ugy indit, hogy na, ehhez ferjhez megyek es szulok egy focicsapatot neki.
Ugy indulsz, hogy ugyis tudod, elobb utobb szex lesz. Marmint ahogy leirta a forumindito, hogy azonnal "elallt tole a lelegzete" saccperkabe, az nekem nem azt jelenti, hogy jarjunk egy kicsit kezenfogva.
Nem hiszem, hogy itt már lenne értelme a további beszélgetés kezdeményezésnek.
Oké, feldobtad a labdát, ha a pasinak kellenél, akkor lecsapott volna rá mint gyöngytyúk a takonyra. De nem ezt tette.
Azért a pasi sem lehet annyira egyszerű, hogy ne vegye észre miről szól a történet.
Lehet egy nőnek is kezdeményezni, amúgy is ha látszólag a pasi kezdeményez, akkor is a nő akarta hogy így legyen, amióta a világ a világ :) Ledobom a keszkenőmtől egészen a fészbúkos lájkig :)
Igen, kezdeményeztem, és 4éve együtt vagyunk. Nálunk is én írtam mindig, hogy mikor találkozunk, de hozzá kell tenni a páromnak én vagyok az első barátnője, tehát ő nem volt az a csajozós, azóta viszont jól bemelegedett a dolog, és nem adnánk egymás semmiért.
Ha tetszel neki, azt úgyis észreveszed, nem?
Na, ez kb. ugy hangzott, hogy a ferfiak meg nyugodtan csinaljanak magukbol hulyet, az normalis.
Nem arrol van szo, hogy hulyet csinal magabol mert 2x kereste, hanem az volt hulyeseg, ha nem azzal kezdte, hogy tetszik neki a srac, ennyi. Vagy ha ezt is tudatta vele, akkor valoszinu, hogy nem vevo a srac.
Szerintem kezdemenyezhet egy no is siman, a te esetedbol arra kovetkeztetnek, hogy nem erdekled annyira, mert amikor a nok kezdemenyeznek, rendszerint sokkal felgyorsultabb tempoban mennek a dolgok.
Felejtsd el, hogy ahogy a ferfiak sokaig is varnak egy nore, megprobaljak meghoditani, ha ellenall, stb., ugyanugy a noknek is ennyit kellene varniuk.
Egyreszt a no kezdemenyezese olyan "jossz vagy maradsz" alapon van, mert manapsag meg olyanok vagyunk, hogy aki vadasz tipus noben, nem sokaig kerlel egy pasit, hanem direktebb. Masreszt hosszas hoditasra nincs szukseg, ha a no kezdemenyez, mert eleve a ferfi esendobb. Erted, jobban beleugrik egy hipp-hopp viszonyba, ha tetszik neki egy no, nem hezital, osztonosebb, hasbol csinalja, nem erdekli, hogy mit gondolnak rola. Mig egy not mindig erdekel, hogy jajistenem, ki mit gondol, ezert osztonei ellen dolgozik, hezital, nem hagyja magat, udvaroltat stb. stb.
A pasik nem. Ha tetszel neki, nagyon keves direkt kezdemenyezes is eleg es azonnal tudni fogod, hogy nem vagy igen. Az is lehet, hogy a pasit ezert nem erdekled, mert azt gondolja, hogy csak beszelgetni akarsz, nem?
További ajánlott fórumok:
- Mint férfi, tetszik, ha a párod, vagy egy lány, aki tetszik, kezdeményez?
- Egy nő kezdeményezhet, vagy hagyja meg a férfinak?
- A fiatalon(17-18év) összejött párok kb hány százaléka marad együtt végleg szerintetek? És mitől függhet főként?
- Ki kezdeményezzen a férfi vagy a nő?
- Legfurcsább mód, ahogy eddig összejöttél valakivel?
- Ti kezdeményeznétek ebben az esetben a férfinál?