Ti indítanátok kamuból fórumot? (beszélgetés)
Nemigen lehet ilyet índítani manapság.
Ritka, ha valamelyik életben marad.
Ugye, ugye?:)))
Ami elmúlt........... :(
Illető?
Szerintem illetők?
Vannak itt többen is ha jobban szétnézünk :)
Én biztos nem.
Ha nekem bánatom, örömöm, esetleg dilemmám van, ezt úgy szoktam veletek megosztani, hogy nekem elég annak a pár embernek a véleménye, akikkel itt barátkozom. Nagyon sokan vagytok, amit köszönök is a hoxának, na meg a nagy számnak:)
Inkább csak kíváncsi :)
De nagyon jó buli volt :)
Én egyszer összetűzésbe keveredtem pár élesnyelvű menyecskével.
(itt amúgy nem nehéz) :)
Kíváncsi voltam ha ezt egy férfi mondaná akkor mit szólnának hozzá?
Létrehoztam egy férfit.
Megdöbbentő és érdekes volt.
Sok privim jött és gyorsan töröltem :)
Ennyit rosszalkodtam bevallom.
Mert jó buli.
Szeretek nevetni, és bevallom, iszonyat jó, mikor másnak is elvonódik' az agya, mint nekem, és partner a játékben.
A tarhonyás a kedvencem, eszméletlen jó tanácsok vannak benne a termesztésre vonatkozóan.
Szerintem ez nem unalom.
Amúgy anno voltak nagyon jó topikok, ahol nem csak a beszélgetők röhögték szét az agyukat.
Régi szép idők! :)))
Én is csak néha pislogok, hogy mik vannak. Van néhány téma, ami enyhén szólva gyanús. Sok ember komolyan veszi, próbál segíteni meg tanácsokat adni és lehet, hogy közben a fórum indítója meg kuncog a gépe előtt. Sok ideje lehet az ilyennek!
Mostanában nekem is túl sok szabadidőm van, mégsem jut eszembe, hogy másnak adjam ki magam és valami kamu témával indítsak fórumot. Ehhez valami extrém észjárás kell szerintem. :)
inkább mert jó dolog egyeseknek másokat szédíteni és közben nagyokat röhögni.
sok ember ilyen,főleg a monitor mögött megteszi,mert megteheti,én ezeken meg se lepődök már .D
Több fórum olvasása közben is megfordul a fejemben hogy ez most igaz?
Szerintetek miért indítanak kamu fórumokat?
Unalomból?
További ajánlott fórumok:
- Kérdések, amik miatt nem érdemes külön fórumot nyitni.
- Kezdem megszeretni ezt a fórumot.
- Ha nem akarsz külön fórumot indítani, itt bármire rákérdezhetsz :)
- Olvasok sok forumot, naplot es nem ertem, az anyukak miert tobbes szamban beszelnek a gyerekukrol? Folyt. kov.
- Miért van az, hogy ha valaki indít egy fórumot, akkor egyes személyek a fórumindítóra támadnak egyből?
- Ti milyen vállalkozást indítanátok egy 16 ezres településen?