Ti hogyan reagáltok, ha beszólnak az építőmunkások az utcán? (beszélgetés)
Fapinák....? Érdekes meglátás.
Én nem hatódom meg és nem dobja fel a napom az ilyesmi. A normális, kedves bókoknak mindig örülök, de ilyet még nem kaptam tőlük. Nálam ugyanis az utánam hörgött "de jó segg, játszanék a dudáidon valamit stb. stb. nem bók és nem kedveskedés! Egy idegen férfi se vezesse le rajtam a felgyülemlett feszültségét és a szexuális agresszióját. Az sem érdekel, hogy milyen nehéz vagy veszélyes munkát végeznek. Ilyen alapon a férfiak nagy részének "joga" lenne az utcán beszólni.
És gyakorlatilag az egész bandát egy kalap alá lehet venni. Amelyikük nem szól be, az hangosan röhög a jó poénon. Soha nem hallottam olyat egyiktől se, hogy "haver, hallgass már".
Az ilyesminek csak azok a nők örülnek akiknek az önértékelése lent van a pincében, vagy nincs pasijuk és ennyivel kénytelenek beérni...
:)))
Szerintem ez a jó hozzáállás:)
Nem mondd már, hogy 809 évesen még utánad szólnak a pasik!!!:-))
Egyébként engem sem zavar, ha pl fütyülnek..de a bunkó primitív beszólásokat én sem tűröm.
Ez most komoly? Hogy lehettek ennyire fapinák?
Ha utánam szólnak az építőmunkások, az feldobja az egész napom. Nektek nem jópofa, vidító, vicces az ha valaki azt mondja jó nők vagytok? Nekem igen.
Az építőmunkásokat meg nem kell leszólni, kemény és sokszor veszélyes munkát végeznek. Szerintem nem is nagyon van más mulatságuk a 40 fokban, mint örülni ha meglátnak egy-egy jó csajt.
Megmondom,én mit tennék a helyedben.
Vennék egy walkmant-és a fülemre raknám-zenét hallgatnék.Aztán-azt mondhat mindenki,amit akar.
Úgysem hallom meg:D))
Feltennék egy napszemüveget,és szépen mennék utamra.
az mindegy.
:)
További ajánlott fórumok:
- Férfia! Mit néztek meg először egy nőn? Milyen az, aki mellett nem tudtok elmenni az utcán? Volt már ilyen?(nem egy-egy beszólásra gondolok)
- Mit reagáltok arra, ha a gyerek nem hagyja abba a hisztit (már 1 órája)?
- Iszonyat megtetszett egy házas férfiú! Ti hogy reagáltok erre?
- Ha beszólnak a külsőd miatt!
- Ti hogy reagáltok, ha összefuttok véletlen egy olyan személlyel, akivel nem beszéltek?
- Hogyan reagáltok, ha tudjátok az illetőről, hogy a humora nem hétköznapi, mégis csütörtökön indít egy vicces fórumot?