Ti hogyan főzitek a töltött káposztát? (tudásbázis)
Milyen káposztából főzöd?
Szerintem úgy a jó, ha marad leve.
Anyukám savanyú káposztából főzte és habarta.
Mindenki más nem szokta behabarni.
Én szabolcsiast csinálok (édes káposzta+paradicsomoslé) nem rántom be.
Sosem rántom be, kell, hogy leve legyen. Tejfölt szoktam a tetejére tenni tálaláskor.
Jó étvágyat:)
Én kiszedem a gombócokat, és úgy habarom be.
Szeretem, ha sok leve van. Aztán tálaláskor is rakok rá tejfölt.
Már amikor még ehettem káposztát meg tejfölt.
Én teszek a tetejére (még a főzés elején) egy kis konzerv sűrített paradicsomot. A végén meg egy vékony rántást.
Tejföl nálam, csak ha nagyon friss a disznóhús. Amúgy darált pulykából is szoktam.
Én teszek rá rántást, az edény oldalánál, ahol forr, szépen belecsorgatom és megmozgatom az edényt és fakanállal segítek rajta, hogy ne menjen szét a töltikék.
Valamennyi lé azért legyen rajta.
Tejfölös habarással sűrítem.
Leve kell, hogy legyen.
A töltött káposzta pont egy olyan étel, hogy ketten nem főzik egyformán, sőt én magunknak sem főzőm mindig egyformán.
Nézz itt szét és döntsd el, hogy rántod, vagy sem.
Jó étvágyat a káposztádhoz!