Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Ti hogyan főzitek a töltött káposztát? fórum

Ti hogyan főzitek a töltött káposztát? (tudásbázis kérdés)


1 2
2023. febr. 4. 15:29

Milyen káposztából főzöd?


Szerintem úgy a jó, ha marad leve.


Anyukám savanyú káposztából főzte és habarta.


Mindenki más nem szokta behabarni.


Én szabolcsiast csinálok (édes káposzta+paradicsomoslé) nem rántom be.

16. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 13. - Handymandy)
2023. febr. 4. 15:13
Én is pulyka daráltból főztem,most ettünk belőle nagyon finom lett :) Én is tettem paradicsom sűrítményt bele :)
2023. febr. 4. 14:52

Sosem rántom be, kell, hogy leve legyen. Tejfölt szoktam a tetejére tenni tálaláskor.

Jó étvágyat:)

14. andi6020 (válaszként erre: 9. - Fórumnyitó (anonim))
2023. febr. 4. 14:50

Én kiszedem a gombócokat, és úgy habarom be.

Szeretem, ha sok leve van. Aztán tálaláskor is rakok rá tejfölt.

Már amikor még ehettem káposztát meg tejfölt.

2023. febr. 4. 14:42

Én teszek a tetejére (még a főzés elején) egy kis konzerv sűrített paradicsomot. A végén meg egy vékony rántást.

Tejföl nálam, csak ha nagyon friss a disznóhús. Amúgy darált pulykából is szoktam.

12. globus
2023. febr. 4. 14:42
Még sosem főztem...
11. jooeva
2023. febr. 4. 14:38

Én teszek rá rántást, az edény oldalánál, ahol forr, szépen belecsorgatom és megmozgatom az edényt és fakanállal segítek rajta, hogy ne menjen szét a töltikék.

Valamennyi lé azért legyen rajta.

2023. febr. 4. 14:38
Mi csak tálaláskor szoktunk de ha neked úgy szimpi tegyél előtte.
9. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 7. - Andi6020)
2023. febr. 4. 14:35
Van egy kis leve,mindjárt készen van akkor tegyek rá tejfölt? Vagy csak tálaláskor?
8. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 6. - Bichi)
2023. febr. 4. 14:34
Köszönöm,akkor én sem fogom,már mindjárt készen van :)
7. andi6020 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. febr. 4. 14:33

Tejfölös habarással sűrítem.

Leve kell, hogy legyen.

6. Bichi (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. febr. 4. 14:31
Sosem rántom be én sem...
5. 9b10f3d7ff (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
2023. febr. 4. 14:27

A töltött káposzta pont egy olyan étel, hogy ketten nem főzik egyformán, sőt én magunknak sem főzőm mindig egyformán.

Nézz itt szét és döntsd el, hogy rántod, vagy sem.

Jó étvágyat a káposztádhoz!


[link]

2023. febr. 4. 14:27
Ízlés, szokás kérdése. Mi vékony, paprikás rántással berántottuk.
3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Piroska52)
2023. febr. 4. 14:21
Akkor csak hagyjam elfőni a levét?
2. Piroska52 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. febr. 4. 14:11
Soha nem szoktam beràntani.
2023. febr. 4. 14:10
Rotyog a töltött káposztám,de nem tudom hogy rántsam-e be vagy csak hagyjam elfőni a levét? Ti hogyan készítitek?
1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook