Ti havonta kb. mennyiért vállalnátok napi 4 órás munkát hétköznap? (beszélgetés)
Az a baj, Belőletek vannak nagyon kevesen!
Remélem nem érted félre...
m kell sortűz, hanem felfüggeszteni a lóvájukat, és mindent, és megkéne abból élniük, amit ők adnak, és gondolnak az emb ereknek, úgy 1 évre:D Nuku feltankolt hűtő és egyebek, hanem nulláról:DD
Adnék 2 hónapot nekik és visonganának:xD
Kicsit olvastam csak vissza bocs.
Sajna vidéken örülünk bármilyen munkának. Munkáltatók / vállalkozóknak nagy hasznára, és örömére. Mert hugyé fingé melóztatnak..
Minimálbér fele a 4 órás. Nem több nem kevesebb. Abból vonnak mindent arányosan, ahogy a 8 órásra...
És ha jól tudom azt a hatalmas összegű Erzsébet utalványt se kapják.
Fő kérdésre azt írom : csak 4 órába dolgozhatnék, ha lenne.
És ha Én kérhetném mennyiért vállalnám, pénzt tisztán 45.000. számlára. 5.000. kafetéria. És legalább 2500 Ft " patikai vásárlásra " Egészségpénztár ( ? )
Üdülési csak azért nem, mert majd megyek ha akarok.. Továbbá ennyi pénből, hiába adnának üdülésit, akkor se tudnám kihasználni, hisz lehetetlen hozzzáspórolni..
És a vidék az legalább 7 millió ember, nem ártana figyelembe venni. Nem csak Budapest van Magyarországon...
jaj te :))
"sosem használtam ki az embereket és megbecsültem a munkájukat és őket is."
erről beszélek, ezt kéne erőltetni.. és nem a modern rabszolgatartást..
na akkor van még egy fehér hollónk :) itt tudod hogy vannak a melósok. vagy napi béres de 2-3000-et kap max. vagy "elfelejtik" kifizetni őket...
nagyon rendet kéne tenni.. nagyonagyon...
nem vagyok én jó fej, pont a makkmarcsi elvtársnő lökte a rizsát rólam:DD
Csak, sosem használtam ki az embereket és megbecsültem a munkájukat és őket is.
A Támop-os melóról jobb ha nem is beszélünk....
70-et ajánlottak másfél havi 8-10-12 órás melóra, az utazás kb. oda-vissza 4 óra lett volna.Sík ideg voltam.
Már aki. 5-6 éve is 10.000 Ft/nap fizetést adtam a kőművesnek. Zsebbe.
Ma csak segédmunkásokat foglalkoztatunk, 7000/nap bérért. És még szállást is kapnak.
Így van.Nem éri meg.Mikor én kerestem munkát itt zömmel 4 órásakra hívtak be,30 max. 40-et adtak volna,számolgattam,mérlegeltem és arra jutottam,hogy nem éri meg.Bérlet akkor 9800 volt,kell vinni kaját,normálisan kell öltözni,kell rendes,szép ruha,stb.Ugyanúgy elcsesződött volna a napom,mint teljes állásban,és maradt volna 20 jobb esetben 30 ezrem.Gyilkos összeg :)
Szomorú hogy sokaknak mégis el kell vállalni,mert nincs jobb :(
Van egy csomó támop-os pályázat, van ahol a bér és járulék 60%-át fizeti az állam hat hónapig és utána további minimum 3 havi foglalkoztatást ír elő. Van ahol az első négy hónapban 100%, a következő négy hónapban 50% a bér és járulék támogatás, majd a következő négy hónapban csak járulék támogatás van. Van ahol 100% bért, szochót fizet 8 hónapig, de kötelező a további legalább négy hónapos foglalkoztatás. Van ahol két évig nem kell szochót fizetni. STB.
Függ kortól, képzettségtől, területtől.
Irdatlan mennyiségű adminisztrációval jár, ami ráadásul támogatásonként és megyénként eltér.
*nekem dolgozott. Ha felvettem valakit.
Egyet kértem: tökéletesen végezze a munkát amit rábíztam, a legjobb tudása szerint.
amúgy tudod mit? ugródeszkának jó, bejelentett munkaviszony tehát úgymond "létezel a rendszerben" és addig keresel jobbat. 1-2 hónap átvészelésre megfelel de hosszú távon öngyilkosság.
pl tegyük fel kijöttem az iskolából pofáncsap a nagybetűs élet, adott egy ilyen lehetőség, valamelyest a költségeket állja és intenzíven keres az ember tovább. a közmunkánál sokkal jobb.. mondjuk azt is vállaltam mert muszáj volt...
Én se mennék.Bár jó helyen lakom és közel BP.
Mindenki mégsem lakhat a fővárosban!
További ajánlott fórumok:
- Házi sütemények hétköznapra, vasárnapra, vendégfogadásra, ünnepekre
- A takarítónőd (ha van) mennyiért vállal heti 1 alkalom takarítást?
- Sziasztok!Ti vállalnátok 5.babát ha véletlen becsúszna?1sima szülés és 2 császár után??
- Akupunktúra - Hol? Milyen? Mennyiért?
- Valaki tudja mennyiért lehet mindennel együtt megcsinálni és aztán havonta mennyibe kerül egy webáruház üzemeltetése?
- Általányadózó egyéni vállalkozót körülbelül mennyiért könyvelik havonta?