Ti furán néznétek? (beszélgetés)
Köszönöm a válaszokat.
A családban mindenki magas. Apukám 195, Anyukám 176, az öcsém 189.
Nem ők zavarnának, hanem a többi ember. Otthon teljesen normálisnak érzem a magasságomat. Mikor kilépek az utcára magassarkúban feltűnik, hogy egy óriás vagyok.
Pasim nincs. :(
Pontosan így vagyok vele én is. Irigykedve nézném...😃
Nálunk én vagyok a legkisebb a családban a 162 cm-es magasságommal, ráadásul még a kisebb sarkú cipőket sem szerettem soha.
FI, vedd fel nyugodtan, azt mondtad tetszel magadnak, ennél fontosabb pedig nincs!
Én furán néznék;)
Aránylag kicsi vagyok és számomra fura, ha egy nő magas, nem kell hozzá magassarkú sem:D
Én a 165 cm magasságommal mindig debellának érzem magam a magassarkú cipőkben annak ellenére, hogy a fiúk körülöttem magasak és még egy 10 cm-es sarokkal is van köztünk minimum 10 cm különbség.
De az én fura nézésem nem arról szólna, hogy rondának tartom az ilyen magas nőket, hanem egy bizonyos meglepettség a törpeségem miatt;)
De, elsőre furán néznék. De 1 pillanat múlva megcsodálnálak, hogy milyen csinos vagy. :)
Nyugodtan vedd fel, és érezd jól Magad!
Milyen sokszor hallottam már ezt a kérdést... A lányom pont ilyen magas,mint Te vagy és neki is mindig nagy dilemma a cipősarok magasság. Zsiráfnak érzi magát"nyakig" érő lábakkal
Neked is azt tudom mondani,ha jól érzed magad benne akkor másokkal nem kell foglalkozni.
Vedd fel nyugodtan😀
Nem értem, miért néznének furán? Hiszen családi ebédről van szó. A családnak nem szokatlan a magasságod, eddig is tudtak róla.
Miért mondod, hogy kár, hogy mindenkinél magasabb vagy cipő nélkül is? Miért lenne kár? :O
Én meg a családban a legalacsonyabb vagyok. Na és?
Szóval szerintem ne foglalkozz azzal, hogy valaki is furán nézne rád. Ha te jól érzed magad a ruhádban tűsarkúval, akkor az úgy van jól.
Egyébként meg az is lehet, hogy az étteremben rád szegeződnek majd az idegen szemek. Megállapítják, hogy milyen csinos vagy.
Én is.😁
Épp nemrég volt egy ilyen helyzet, olyan helyre ment, hogy magassarkút vett fel, de a barátja is magas szerencsére.🙂
Te vagy az lányom?
Milyen családi ebédre megyünk? nem tudok róla.
😁
Nem, nálunk az egész család magas. én l75 cm vagyok és én sem járok lapossarkúba. Fiam 2 m feletti, ő szokta mondani,ha valamit a szekrény tetejéről felső polcról nem érek el, hogy "kár, hogy olyan alacsony vagy anyukám "
Gondolom, hogy az egész családod ,szüleid ,nagyszüleid magasak, igy megszokhattátok.
én más területen éreztem hátrányát a daliás termetemnek, de partnert férjet többször is találtam, családomat munkámat szeretem, igy nem érzem hogy gáz lenne.
Azért a családi ebéden hátha lesz néhány magas személy, fiúknál a 180 - 185 cm nem nagy durranás.
Ha azt mondom igen, akkor veszel másik cipőt?
Nekem az 5 centi előnyöddel nem tűnsz magasnak.
Furán néznétek ha egy 179cm magas lány 8-9 centis tűsarkút húzna? Családi ebédre vagyok hivatalos egy hét múlva. Vettem egy nagyon csinos ruhát, tűsarkúval az igazi.
Tetszek benne magamnak. Vékony, hosszú lábak. Kár, hogy mindenkinél magasabb vagyok cipő nélkül is. Ti nem néznétek furán ha egy közel 190centis(cipővel együtt) lány lépne be az étterembe?
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek mi vältozott?ilyen furän viselkednek a ferfiak?
- Észrevettél már valami különleges dolgot gyermekedben? (aura látása, esetleg egyéb dolog amik furán hangzanak?)
- Van rá esély, hogy terhes vagyok? 2 hónapja voltam együtt utoljára a párommal, azóta kétszer megjött, a teszt negatív, de furán érzem magam.
- A számítógépem furán szirénázik és kikapcsol. Miért csinálja?
- Tegnap láttam egy nagyon magas nőt alacsony férfivel, furán...
- Hogy lehet megoldani, hogy az iPhone előlapi kamerájával készült kép ne legyen furán ferde?