Ti furán néznétek? (beszélgetés)
Az a baj, hogy a ruhák hülyén néznének ki lapos talpúval 😂🥺.
És nem akarok mindig, mindenhova nadrágban menni. Dilemma. 🙄 Jó, hogy csak ennyi gondom van.
Én meg a kicsi nőket. 😄
De aranyos! ☺️ Látod, így szeret, ahogy vagy.
Akkor elárulom, hogy sokkal alacsonyabb vagyok, mint te 😉
Régebben a vidámparkban az elvarázsolt kastélyban megcsodáltam magam abba a tükörbe, ami megnyújtott, és mondtam a férjemnek, hogy de jó lenne, ha így néznék ki! Milyen szép magas vagyok, stb.
Erre az volt a válasza, hogy szerintem ronda lennél és nem lennél a feleségem;)
azzzta....
Nekem pont ilyesmit írt fel a doktor nénim, ettől jobb lenne a vérkeringésem is...
aszonta, szorítkozzak a 75/B és a 85/B közé, azzal nem hibázhatok...))
Akkor azt mondom, hogy tényleg azt a cipőt vedd fel, amelyikben jól érzed magad, és biztosan nem fogsz feszengeni. Hiába vagy nagyon csinos, és hiába tartanak szépnek, de ha egész este kellemetlenül éreznéd magad, az nem jó! Ha szereted a magassarkút és az megy a ruhához, akkor vedd fel azt!
Tíz centit adhatnál legalább, de jöhetne több is... Na jó, ne elégedetlenkedjek 😂
Én tényleg irigylem a magas nőket....de még az átlag magasságúakat is 😔
Ha csinalok holnap 3 képet
Eldöntitek melyik ruha lenne a legjobb?
Van egy kedvencem már.
Ide feltöltöm.
Vannak színes vödrök, biztos találsz a cipőddel harmonizálót
Bocsika, de ma hülye vagyok😀😀
Nemigaz. Az egyik barátnőm a világ leghiresebb arckikésitőket árulta, azért udom hogy a női arcból bármit lehet varázsolni. Hires az úzlet is.
Attól messze vagyok. 😂
Az arcom közel sincs ilyen szép.
Olyan magas mint én. ☹️
Én meg nagyon irigylem a kisebb termetű lányokat. -10, -15 cm jól jönne.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek mi vältozott?ilyen furän viselkednek a ferfiak?
- Észrevettél már valami különleges dolgot gyermekedben? (aura látása, esetleg egyéb dolog amik furán hangzanak?)
- Van rá esély, hogy terhes vagyok? 2 hónapja voltam együtt utoljára a párommal, azóta kétszer megjött, a teszt negatív, de furán érzem magam.
- A számítógépem furán szirénázik és kikapcsol. Miért csinálja?
- Tegnap láttam egy nagyon magas nőt alacsony férfivel, furán...
- Hogy lehet megoldani, hogy az iPhone előlapi kamerájával készült kép ne legyen furán ferde?