Tetovált csajok ide! (beszélgetés)
Igen, de tudod min gondolkoztam? Hogy ha a srác valamikor a W.st.ndb.n dolgozott, akkor elvileg biztos szerepeltek a képei is a Tattoo-ban. Nem? Sok ottani tetkós képei voltak benne...
Amúgy nem értek sok "tetkóst". Ha nincs meg a megfelelő képzettségük, gyakorlatuk, akkor hogy mernek elhelyezkedni egy szalonban?
Én még mindig nem találkoztam a tetkósommal, mert egyszerűen nem érzem magam elégnek a stúdióba. :P
Elolvastam a blogodat. A mostani tetkósodnak kiírhatod a nevét nyugodtan, abból nem lesz gond.
Sok sikert kívánok neked az "átalakuláshoz"! :)
nézd meg a blogot, átírtam valamennyire, hogy említem őt! a másik tetkósomnak írhatom a nevét aki javítja, nem?
-e
Imádom a céklát. :)
Becsületsértés-szaga van a dolognak. Ha név szerinte említed, "munkásságára" negatív jelzőkkel utalsz, akkor te húzhatod a rövidebbet, függetlenül attól, hogy tényleg elcseszte-e a tetkódat. Azt is csak te állítod, hogy ő készítette a mintát (ha fotó van róla, akkor úgy mondjuk könnyebb), de ha nincs kép róla, akkor az ő szava áll a tieddel szemben.
Nem érdemes ilyennel foglalkozni, bár tény, hogy rohadtul tud fájni az embernek, ha áthúzzák az agyát, ráadásul nem kis zsetonnal... Igazából csak nagy vonalakban ismerem a történetet, abból, amit ide megosztottál velünk, ezért csak megírtam, hogy mire érdemes figyelni.
Csak annyit szeretnék, hogy légy óvatos ezzel, nehogy ez is rajtad csattanjon.
főleg ebben a melegben nagyon súlyos lehet a következménye!
Felborul az ion háztartásod és akár bele is hallhatsz!
Most megyek, csajszik, mert jött Pálci, és vacsiztatom. :)
Szép estét nektek, majd jövök! :***
Nagyon rég volt már ilyen csúnya, mint most. Ráadásul hogy mindkét lábam feldagadt, arra meg mondhatom, hogy soha nem fordult még elő vele ilyen. :(
Szerintem holnap elsétálok - ha el tudok, - a gyógyszertárba...
Köszönöm a segítséget!
Sajnos a szervezetem amúgy is visszatartja a vizet, ezért nem tudom leadni azt a pár kilót se, amit szeretnék. Valami enyhe vízhajtó teát esetleg nem tudnál ajánlani?
Venoruton is vény nélküli meg a detralex is, az tény, hogy a detralex drága, viszont aranyérre nála jobb nincs!
Tudom, hogy tabletta, nem írtam el :)
van még egy csomó másmilyen véna erősítő szer.
nekem is majd szétcsattan a bőr a lábszáramon, feszí, viszket, zsibog :(
További ajánlott fórumok:
- Te is elnéző mosollyal viszonyulsz a tetovált emberekhez?
- Tetoválók és tetovált lányok tapasztalatai...
- 16 éves lány titokban tetováltatott. Felelősségre vonható a tetováló ha nem volt szülői bele egyezés?
- Gyerekmentesek, vegánok, tetováltak - Miért ők szúrják az emberek szemét?
- Mit gondolsz a szépen, ízlésesen tetovált emberekről?
- Tarkóra tényleg veszélyes tetováltatni?