Tetovált csajok ide! (beszélgetés)
Ennek örülök :D!
Akkor ost, hogy itt vagy pesten és Tillázni fogsz, lehet, hogy talákozunk majd :)!? :D
A fehérrel nekem rossz tapasztalataim vannak, és sokan mások is panaszkodtak rá. Sokaknak kifakul, szoláriumozástól besárgul, kikopik...
Remélem neked nem lesz vele gondod.
De jó! Én is szeretnék még egy rakást! :) Anya nagyon ellenzi, de hajthatatlan vagyok. :)
Tillához megyek. :) Nagyon jó fej! ♥
Dehogyis! :)))
De beszéltem egy tetkóssal, aki bevenne maga mellé beugrósnak. Az a helyzet, hogy ez a munka nem elég ahhoz, hogy finanszírozzam belőle az albit, vagy csak a rezsit, úgyhogy valami más után kell néznem. Ettől függetlenül fejleszteni szeretném magam, ezért bejárok majd a stúdióba leskelődni. :)
Azt hittem, már tele vagy varrva... :)
Hát, én kinn voltam Ausztriában másfél hónapig, most meg Pesten vagyok. Azaz Pestre költöztünk a kiscsaláddal. :)
Tessék többször jönni! ♥
szia!
rengeteget dolgoztam, és annyira fáradt voltam nem egyszer, hogy a laptopot se volt kedvem bekapcsolni
mi újság veletek?
Szia!
Hol voltál, te elveszett???? :) Hiányoztál!!!
sziasztok!
Megkaptam a sráctól az ajándék tetoválásomat! Neki van a jobb csuklóján egy karika és én azt kaptam meg tegnap fehérben a bal csuklómra :D mit ne mondjak, most rohadtul fáj és még vissza kell majd mennem, hogy a fehér fehér legyen :D de nagyon tetszik, majd ha szép lesz akkor lefényképezem az övével együtt! jövőhéten kezdődik csütörtökön a sárkányom javítása! a tetkósom elképzelése, hogy sárkány, lótuszvirág és cseresznyefa legyen! :)
További ajánlott fórumok:
- Te is elnéző mosollyal viszonyulsz a tetovált emberekhez?
- Tetoválók és tetovált lányok tapasztalatai...
- 16 éves lány titokban tetováltatott. Felelősségre vonható a tetováló ha nem volt szülői bele egyezés?
- Gyerekmentesek, vegánok, tetováltak - Miért ők szúrják az emberek szemét?
- Tarkóra tényleg veszélyes tetováltatni?
- A szőkék miért fekete szemöldököt tetováltatnak?